Modul în care te vei îndrăgosti anul acesta, în funcţie de zodia ta

Zodia ta poate spune multe despre tine. Iar anul 2018 vine cu noi oportunităţi în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Anul acesta trebuie să te aşezi şi să nu faci nimic.

În 2018, destinul îţi va aduce pe cineva special în viaţa ta şi te vei îndrăgosi de acea persoană. Trebuie să ai răbdare pentru că asta nu se va întâmpla imediat, dar destinul tău va crea situaţii care te vor ajuta să îţi întâlneşti alesul. Bărbatul pe care îl vei găsi va fi perfect pentru tine şi va merita toată dragostea ta.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În acest an vei găsi un prieten ca nimeni altul. Cel mai loial şi fidel.

Relaţia ta nu va fi una romantică, dar cu siguranţă plină de fericire şi amuzament. Vei avea încredere completă că va fi mereu acolo pentru tine şi că te va sprijini în orice situaţie. Acesta îţi va oferi suport mental şi emoţional.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă ai fost rănită şi trădată în dragoste, cu siguranţă nu mai crezi în iubire.

De asemenea, te învinovăţeşti pentru că ai ajuns în situaţia care a adus un sfârşit nefericit al relaţiilor anterioare. Dar în 2018, vei învăţa să treci peste asta şi să începi un nou capitol în viaţa ta. Te vei ierta pe tine însăţi şi probabil te vei redescoperi privindu-te pe interior.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Anul acesta este cel în care vei găsi persoana care îţi va schimba percepţia despre dragoste şi despre relaţie.

S-ar putea ca relaţia dintre voi doi să nu dureze prea mult timp, dar te vei simţi adorată. În 2018 vei întâlni calităţile pe care ţi le doreşti la un partener şi ar putea fi călătoria redescoperirii tale.

Leu(22 iulie - 22 august)

De data aceasta vei întâlni pe cineva de care ai fost îndrăgostită, dar de care te-ai despărţit.

Soarta te va face să te îndrăgosteşti din nou, veţi găsi pacea şi confortul. Vei mulţumi universului pentru această şansă, pentru că atunci când vă veţi revedea, amândoi veţi simţi emoţie, dragoste şi bucurie. Asigură-te ca de această dată să îl ţii strâns alături de tine, pentru că voi doi sunteţi incompleţi unul fără celălalt.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Anul 2017 te-a dezamăgit foarte mult pe măsură ce dragostea şi pasiunea partenerului de viaţă scădeau.

Nu contează cât de greu ţi-a fost atunci când a plecat din viaţa ta, pentru că 2018 ar putea să vină cu o persoană specială pentru tine. Trebuie doar să ţii bărbia sus şi să continui cu această atitudine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Porţi în spate trecutul tău. Te tot gândeşti la fostul tău iubit şi la cum aţi fi putut fi şi acum împreună.

Timpul pe care l-aţi petrecut împreună şi amintirile te bântuiesc încă. Dar fii veselă, acea persoană se va întoarce din nou în viaţa ta. V-aţi despărţit din cauza diferenţelor dintre voi, dar de data aceasta veţi avea o legătură mult mai puternică şi mai sănătoasă. Întâmpinaţi-vă unul pe celălalt cu braţele deschise şi fiţi mai uniţi ca oricând.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti o persoană extrem de puternică. Tu găseşti mai degrabă dragoste în tot ce e în jurul tău decât în cineva anume.

Poţi găsi fericirea în lucrurile mici. 2018 este un an al descoperirilor pentru tine. Dragostea şi relaţia pot aşetpta, dar prioritatea ta este să fii mulţumită cu tine şi de tine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Un vechi prieten de-al tău va ocupa un loc special în inima ta.

Poate dura ceva timp până să realizezi asta, dar vei ajunge treptat să-l cunoşti şi să-l priveşti altfel decât până acum. Această persoană te va ajuta să găseşti o cale mai bună pentru tine şi te va completa. Voi doi vă veţi îndrăgosti atât de tare încât viaţa voastră va fi incompletă unul fără altul.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei sparge regulile impuse de societate.

Anul acesta îţi vei urma propriile norme şi vei avea curajul de a găsi acea dragoste care ţi-a fost interzisă până acum. Ai curajul de a face lucrurile să funcţioneze aşa cum îţi doreşti.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În 2018 vei realiza că tu şi iubitul tău v-aţi distanţat.

Vei descoperi că legătura dintre voi nu mai este magică, că a dispărut pasiunea şi interesul. Pur şi simplu nu mai există emoţie şi entuziasm în relaţia voastră. Vei deveni mai activă şi vei lua măsuri pentru a-l aduce pe cel drag înapoi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Anul acesta te vei îndrăgosti, iar această dragoste va fi una adevărată.

Indiferent cât te-ai opune, nu vei putea rezista, iar dacă rămâi loială inimii tale, cu siguranţă nu vei mai căuta alte opţiuni. Căutarea se va termina, iar dragostea dintre voi doi va fi magică şi importantă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod