Mesajul de bună dimineaţa perfect pentru el, în funcţie de zodie

Un mesaj drăguţ la prima oră a dimineţii poate fi chiar mai bun decât o ceaşcă de cafea. Cum să îi arăţi că îţi pasă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

"Am un plan perfect pentru noi doi diseară, vrei să ghiceşti despre ce e vorba?"

Berbecul iubeşte provocările. Dacă îl rogi să încerce să ghicească ce ai planificat pentru voi doi diseară, îl vei face să se gândească la tine toată ziua. Îl poţi lăsa să se gândească la asta până seara sau să îi spui care este planul tău în cele din urmă, asta depinde de tine. Îi va plăcea la nebunie că te-ai gândit să-ţi petreci timpul cu el mai târziu şi îi va plăcea ideea de a-l tachina cu o surpriză, astfel îl vei face să simtă că a câştigat deja jocul. Un pic de tachinare este modalitatea perfectă de a păstra o atmosferă distractivă între voi!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

"Voiam doar să îţi spun că te-am visat azi noapte!"

Taurul este de modă veche atunci când vine vorba de dragoste. El vrea pe cineva care va încerca să menţină o relaţie romantică precum cele din filmele vechi alb-negru. Deci, atunci când te hotărăşti să îi dai un mesaj, încearcă să fie unul simplu, dar drăguţ. Nu trebuie să depui prea multe eforturi sau să exagerezi pentru a-i demonstra că te gândeşti la el, el va fi mulţumit doar să ştie că e în mintea ta. Îi va plăcea să ştie că îl visezi, chiar dacă visul e ciudat, pentru că înseamnă că e în gândurile tale.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

"Ştii ce poate fi mai frumos decât să mă gândesc la tine? Să petrec timpul cu tine. La prânz mai târziu, tu şi cu mine!"

Scurt şi la obiect, dar şi cu puţin flirt. Este un mesaj destul de scurt pe care îl poate citi în timp ce se pregăteşte să-şi înceapă ziua, iar faptul că flirtezi puţin cu el îl va face să te păstreze în minte până vă veţi vedea. Gemenilor le plac relaţiile jucăuşe, nu au nevoie de ceva complicat. Deci, dacă vrei să-şi dea seama cât de interesată eşti de el, spune-i.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

"Ai vrea să vin în seara asta să pregătim cina împreună? Aduc vinul!"

Racul chiar vrea să-şi petreacă timpul cu tine. Poţi înlocui orice parte a acestui mesaj cu ceva ce crezi că i-ar plăcea. Dar, cu gătitul nu vei da greş, pentru că iubeşte această activitate. Îi va plăcea în primul rând că te-ai gândit încă de dimineaţă să planifici o întâlnire cu el pentru mai târziu, precum şi faptul că va avea şansa să te înveţe ceva legat de arta culinară pe care o adoră.

Leu(22 iulie - 22 august)

"Eşti uimitor, nu îmi vine să cred cât de norocoasă sunt că te am în viaţa mea!"

Leul iubeşte complimentele, cu atât mai mult dacă vin de la o persoană dragă. Acesta este mesajul de dimineaţă perfect pentru el, pentru că se va gândi toată ziua la vorbele frumoase pe care i le-ai spus. El e deja înnebunit după tine, dar cu acest sms vei reuşi să îl faci să te adore. Leul face tot ce ţine de el pentru a menţine vie scânteia în relaţia sa. Este un mare fan al mesajelor de dimineaţă, pentru că e modalitatea perfectă de a păstra legătura, de a flirta puţin şi, mai ales, de a vă arăta că vă gândiţi unul la celălalt. Îţi va răspunde la fel de drăguţ!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

"Bună dimineaţa, rază de soare! Pot să te ajut cu ceva azi?"

Nativul din Fecioara are atât de multă grijă de cei pe care îi iubeşte, astfel că trimiterea unui astfel te mesaj îl va determina să îşi reamintească că merită ce face. E genul de persoană care ar face orice pentru ajuta pe cineva care are nevoie, dar rareori favoarea îi este returnată. Este un perfecţionist, ceea ce înseamnă că, va aprecia foarte mult dacă îl întrebi cum îl poţi ajuta. În felul acesta, îi arăţi că îţi pasă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

"Cum de am avut norocul să pot să îţi spun bună dimineaţa în fiecare zi? Serios?!"

Nativul din Balanţă este un mare fan al romantismului, motiv pentru care relaţia perfectă pentru el este cea în care partenerul său continuă să îi dovedească iubirea. El nu e vanitos, dar îi plac complimentele sincere care îl fac să roşească din când în când. Un astfel de mesaj îl va face să se simtă bogat şi prin el îi vei dovedi că te gândeşti la el. Se va ajunge, probabil, la un flirt ulterior, lucru şi mai bun pentru relaţia voastră.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

"Eşti liber astăzi? Chiar mi-ar plăcea să petrec timpul cu tine!"

Scorpionul îşi doreşte mai mult decât o apropiere fizică în relaţii. Dacă vrei să-l ţii aproape, trebuie să-i dovedeşti că îl porţi în minte şi în suflet, nu că îl vrei doar trupeşte. Trimiterea unui astfel de mesaj îi va reaminti că este o parte importantă în viaţa ta şi că nu trebuie să depună eforturi pentru a te vedea. Chiar şi o cafea rapidă la pauză are un impact pozitiv asupra lui.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

"O nouă expoziţie tocmai a fost deschisă la muzeu. Ai vrea să mergi cu mine în weekend?"

Săgetătorul iubeşte flirtul şi întâlnirile, dar nu vrea să se simtă legat sau sufocat. Dacă îi trimiţi un astfel de mesaj, îi faci practiv o invitaţie, fără să se simtă în vreun fel obligat să îţi dea un răspuns imediat. De asemenea, el vrea să se întâlnească cu cineva care îl poate stimula intelectual. Invitându-l la o expoziţie, cu siguranţă îl va provoca şi îl va determina să să te scoată la un pahar de vin ulterior.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

"Voi avea o zi plină azi, dar dacă eşti liber mai târziu, aş vrea să ieşim!"

Dacă te afli în situaţia în care primul mesaj de dimineaţa este pentru el, atunci trebuie să ştii că nativul din Capricorn chiar e implicat şi nu va lăsa pe nimeni altcineva în viaţa lui. Dar, de asemenea, ar trebui să ştii că are nevoie de cineva care poate înţelege şi respecta că este foarte ocupat de multe ori. Dacă îi vei spune ceva de genul acesta, îi vei arăta că te gândeşti la el şi că decizia de a vă vedea mai târziu este doar a lui. De asemenea, să ştie că partenera lui se concentrează asupra propriei vieţi şi vrea să aibă  o relaţie sănătoasă este un lucru vital pentru el.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

"Bună dimineaţa, să trecem la treabă!"

Acest mesaj poate părea puţin sec, dar ai mai multe şanse să primeşti răspuns la un mesaj simplu decât la unul care te poate face să pari că ai nevoie de ajutor. Trebuie să ştie că eşti de acord să iei totul încet şi să îi oferi spaţiu atunci când are nevoie de el. Un astfel de sms îi oferă libertatea de a răspunde sau nu, iar el va adora acest lucru!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

"Am avut cel mai ciudat vis azi noapte şi tu ai apărut în el!"

Acesta este un mesaj la care vei primi sigur un răspuns de la nativul din Peşti, fără să îl faci să creadă că ai avut gânduri perverse cu el toată noaptea. El este romantic, dar poate fi ba cald, ba rece, aşa că nu vei ştii la ce să te aştepţi din partea lui. Acest gen de sms este un început perfect de conversaţie şi cel mai bun mod de a-i spune că e în gândurile tale, fără a-l forţa să flirteze. Scrie-i ca unui prieten, doar aşa îi vei demonstra că eşti interesată de o relaţie profundă!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod