Luna Nouă în zodia Leu. Cum te afectează în următoarele săptămâni

Luna Nouă în zodia Leu. Cum te afectează în următoarele săptămâni

Începând cu 1 august, Luna Nouă din zodia Leu va afecta fiecare semn zodiacal în parte timp de câteva săptămâni. Este un aspect care va aduce schimbări importante în special în plan sentimental.
În astrologie, luna nouă reprezintă noile începuturi, punctul de start al unui nou ciclu.

Pentru că această lună nouă are loc pe 1 august, vom avea în august două faze lună nouă. Iar acest lucru înseamnă că avem oportunitatea în perioada următoare să facem schimbări importante. Este momentul să avem încredere în noi înșine și în Univers, astfel încât să profităm cât mai mult de surprizele care ne așteaptă.

Leul este un semn de foc, care guvernează inima și reprezintă pasiunea. Leii luptă pentru ceea ce își doresc, îi înfruntă pe cei care le stau în cale și nu se tem să-i provoace pe cei care fac regulile. Leul își urmează propria cale, are încredere în sine și înțelege că uneori ești nevoit să mergi singur pentru a putea înainta.
Nu se teme de schimbare și nici nu rămâne în locuri care nu îl reprezintă sau în care nu își pot realiza visurile.

Leul este motivat de ceea ce simte că este important pentru el, de lucrurile cu care se simte conectat. Datorită acestor energii, este oportunitatea perfectă pentru ca fiecare dintre noi să se înarmeze cu aceste calități astfel încât să ne urmăm visurile, nu temerile.

Luna trecută au fost două eclipse: eclipsa de Lună de la începutul lui iulie și eclipsa totală de Lună din urmă cu două săptămâni. Eclipsele sunt aspecte care aduc schimbarea, uneori o schimbare bruscă sau apariția neașteptată a unei oportunități. Dar Mercur a fost retrograd în toată acestă perioadă, ceea ce înseamnă că am simțit cu toții aceste schimbări în apropiere, dar nu le-am văzut manifestându-se în viețile noastre.

Tocmai de aceea luna nouă în zodia Leu este atât de puternică.
Mercur nu mai este retrograd și avem acum timp la dispoziție pentru a procesa mai bine ceea ce simțim și pentru a face pașii necesari care ne ajută să și obținem ce vrem.

Deși Leul în sine este o forță puternică ce ne afectează în special relațiile, vom simți si influența grea a opoziției dintre Venus și Uranus. Acest aspect va duce în prim-plan tema relațiilor amoroase, în combinație cu schimbările bruște date de influența lui Uranus. Iar totul înseamnă că vom avea parte de transformări majore în plan sentimental.

Câteodată rămânem în relații din motive altele decât iubirea și împlinirea. Rămânem în situații în care ne simțim blocați, dar și în situații nu tocmai bune, dar pe care le acceptăm de teama schimbării.

Luna Nouă în Leu este o perioadă în care trebuie să ne manifestăm încrederea.
Totul va fi haotic din cauza influenței lui Uranus; oamenii se vor enerva mai ușor, iar energia impulsivă și înflăcărată a Leului va amplifica acest efect.

Certurile și despărțirile pot deveni dramatice, dar așa cum se întâmplă întotdeauna, există două fațete ale aceleiași situații. Leul este un semn al sincerității, astfel că pentru cuplurile care se formează în această perioadă sau care găsesc echilibrul în relație gesturile romantice majore vor fi la ordinea zilei.

Pentru relațiile care s-au aflat sub stres încă de la începutul lui iulie, este posibil ca această lună nouă să fie punctul culminant, mai ales dacă adevăratele dorințe ale inimii îi conduc pe parteneri pe căi diferite. Este posibil să apară despărțiri bruște, care par să vină de nicăieri, complet neașteptate.

Pate fi devastator, dar trebuie să ne amintim că tot ceea ce se întâmplă are ca scop evoluția.
Relațiile să încheie atunci când sunt sortite să se încheie, dar fac loc altelor noi, în care ne simțim cu adevărat împliniți și fericiți.

Este una dintre acele perioade în care se pot întâmpla astfel de lucruri. Uranus amplifică acest efect, iar energia sa e tot mai mare pe măsură ce să se pregătește să fie retrograd în următoarele săptămâni.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod