Lună Nouă în Capricorn. Ce înseamnă asta pentru tine, în funcţie de zodia sub semnul căreia te-ai născut

Unul dintre cele mai importante evenimente astrologice, Luna Nouă rimează cu începuturi și cu energia oferită de un „fresh start”. Iar atunci când misteriosul astru își reîncepe ciclul de mutație într-un an nou, impactul e și mai mare.

Dacă îți mai spunem că prima lună nouă din 2021 se află în semnul Capricornului, deja este cazul să te pui pe treabă. Citește mai jos, pentru a afla ce daruri îți fac astrele și cum anume este influențată zodia ta.

 

Prospețimea unui nou început: Luna Nouă e în ambițiosul Capricorn


Luna Nouă e echivalentă, dintotdeauna, cu începuturi proaspete. Ne simțim pline de energie și de speranță, iar aceste imbolduri sunt și mai puternice dat fiind faptul că vorbim despre prima lună nouă din 2021.

Strălucind pe cer în noaptea dintre 12 și 13 ianuarie, Luna Nouă se manifestă în ambițiosul, seriosul și determinatul semn al Capricornului.

Prin urmare, e un prilej deosebit pentru a stabili și a începe să lucrezi la rezoluțiile legate de carieră și de activitatea financiară. Astrologii subliniază că este un eveniment astrologic care trebuie întâmpinat cu răbdare și cu persistență, și astfel nimic nu îți va mai sta în cale.

Iar impactul Lunii Noi în Capricorn e intensificat de conjuncția cu Pluto, care va conferi semnificații mult mai profunde acestui moment. Nu numai că evoluăm, dar și medităm la ceea ce a fost și la lecțiile prețioase pe care planetele ni le-au oferit în 2020.

E o zi sublimă și pentru semnele de pământ, ale căror planete dominante sunt atât de influente.
Astfel, nu numai Luna, dar și Soarele și Venus se află în Capricorn, potențând astfel influența astrologică a „Caprei”. Mai mult, Marte și Uranus se află în Taur, așa că „semne bune” Luna Nouă are.

 

Lună Nouă în Capricorn: ce se întâmplă cu zodia ta?


Citește mai jos pentru a afla cum anume se descurcă zodia ta pe timp de Lună Nouă în Capricorn și ce schimbări se anunță la orizont!

Berbec. Luna Nouă din Capricorn strălucește atât de încurajator în cariera ta.

Dacă ai un proiect nou, e cel mai bun moment să îl începi, dar la fel de promițătoare se vor dovedi și sarcinile de rutină în care infuzezi energie și vitalitate. Ambiția și profesionalismul tău vor fi cu siguranță remarcate.

Taur.
Luna Nouă se află în Casa educației și a cunoașterii în cazul tău, lărgindu-ți orizonturile. Nu ar strica să planifici o călătorie sau să te înscrii la un curs online într-un domeniu care îți face cu ochiul. Cei care învață pentru examene au parte de spor și de minte strălucită.
Citește continuarea pe Divahair.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod