Luna cadourilor: “De ce este potrivită pentru o femeie alegerea unei mașini cu stil”.

Perioada Sărbătorilor se apropie cu pași repezi și toată lumea intră în febra cadourilor. Nimeni nu uită de acest obicei pentru că aduce o stare de bine atât celui care dăruiește, cât și persoanei care primește. Cel mai important sentiment este bucuria pe care o simțim atunci când putem să facem pe cineva fericit, iar perioada iernii este perfectă pentru a ne scoate la iveală bunătatea și dărnicia.

Perioada Sărbătorilor se apropie cu pași repezi și toată lumea intră în febra cadourilor. Nimeni nu uită de acest obicei pentru că aduce o stare de bine atât celui care dăruiește, cât și persoanei care primește. Cel mai important sentiment este bucuria pe care o simțim atunci când putem să facem pe cineva fericit, iar perioada iernii este perfectă pentru a ne scoate la iveală bunătatea și dărnicia.

 

Și cine este mai în măsură să facă aceste alegeri decât femeile? Meticuloase din fire, întotdeuna vor alege gustul și rafinamentul, calitatea și ofertele. Pentru că suntem în secolul vitezei, al confortului și al eleganței, trebuie să gândim foarte bine alegerea unui cadou în funcție de persoana căruia îl dăruim.

 

Alegerea unei mașini pentru femei drept cadou nu poate fi foarte dificilă. Trebuie să îndeplinească tiparele eleganței și să aibă multe, multe facilități ce să o scutească pe fericita posesoare de orice efort. Modelul cel mai elegant și avansat din clasa ei, Lexus CT200h are tot ce își poate dori o femeie:

 

Transmisia automată - ușor de condus,

Cameră video pentru marșarier -ușor de parcat

Scaune față încălzite - comode și confortabile mai ales iarna

Sistem de acces și pornire cu cheie inteligentă - nu trebuie să mai cauți cheia ăn poșetă, este suficient sp fie undeva acolo, iar tu poți încuia/ descuia mașina doar printr-o simplă atingere a mânerului ușii

Sistem audio -  te delectezi ascultând muzica preferată redată de un sistem audio de top

Senzori de ploaie - ștergătoarele reacționează rapid la primii stropi de ploaie, fărp ca tu să faci nimic

Bluetooth, USB - te conectezi rapid cu telefonul mobil, cu Ipod-ul

Cruise Control - pe autostradă reglezi viteza de croazieră, iar apoi nu trebuie să te mai stresezi cu menținerea unei viteze constante -  mașina va face asta pentru tine

Oglindă retrovizoare cu funcție automată anti-orbire -  te ferește de lumina deranjantă a farurilor mașinilor din spate

Volan îmbrăcat în piele -  confortabil și plăcut la atingere

Jante aliaj16 -  oferă un aspect deosebitt mașinii și sunt ăn același timp practice

Lumini de zi LED - mașina beneficiază de un look special feminin

4 moduri de conducere selectabile: EV, ECO, Normal, SPORT - mașina se adaptează ușor stilului de condus propriu, precum și situației ( în zone rezidențiale, mașina se poate deplasa în modul electric EV, cu zero emosii poluante și aproape complet silențios; la drum lung poți alege SPort pentru a-ți oferi o experiență antrenantă)

Vopsea metalizată - mai rezistentă și mai aspectuasă decât vopseaua obișnuită

 

Toate aceste beneficii le poți găsi la prețuri speciale începând de la 23.565 EUR + TVA. Începând din acestă lună și până la sfârșitul anului, fiecare client care va opta pentru un Lexus CT200h va putea beneficia de un Voucher cadou Emporio Armani în valoare de 300 EUR, precum și de prețurile promoționale valabile pentru un număr limitat de mașini din stoc!

 

Profită de situație și fă-ți ție și celor din jurul tău cadouri minunate!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • COSMINA-DOINA pe 21 Dec 2012, 13:32
    LEXUS CT 200h

    Ideala pentru mine,este exact ce-mi doresc de Craciun (dar in care Craciun o s-o si primesc?).

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod