Latura ta înfiorătoare, în funcţie de zodie

Fiecare dintre noi avem o latură mai puţin bună, însă unele persoane sunt cu adevărat diabolice. Află ce ascunde zodia ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Întotdeauna te gândeşti la moarte.

Chiar şi în drum spre şcoală ori serviciu te întrebi ce s-ar întâmpla dacă te-ar călca o maşină, sau dacă conduci te gândeşti ce ar urma dacă ai trage brusc de volan. Ai o fixaţie pentru moarte şi o frică de care nu te poate scăpa nimeni.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Tu eşti un detectiv adevărat!

Ai putea petrece ore în şir de căutări pe Facebook ori Instagram. Dacă te-ai despărţit de iubit şi găseşti o fotografii de-a lui în compania cuiva, cu siguranţă îi vei investiga întreaga viaţă a acelei persoane. Ai putea chiar să o urmăreşti la locul de muncă sau la magazinele pe care le frecventează, sub pretextul unei coincidenţe banale.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eşti un mincinos extrem de priceput.

Poţi veni cu poveşti din senin şi să faci oamenii să le creadă. Uneori, tu minţi doar pentru a face totul mult mai distractiv. Şi vrei să vezi cât de departe poţi merge şi cât cred oamenii în vorbe fără rost, asta faci tu mereu şi e destul de înfricoşător!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti o persoană obsedată.

Atunci când îţi dai întâlnire cu cineva, acea persoană devine numai a ta. Tu eşti genul de om care ar putea să îşi ucidă partenerul dacă acesta te-ar înşela şi nu ai simţi nicio urmă de vinovăţie după. Nu suporţi să împarţi nimic cu nimeni, mai ales când vine vorba de lucruri importante.

Leu(22 iulie - 22 august)

Uneori, îţi imaginezi propria înmormântare.

Îţi imaginezi cine ar veni prima dată la tine, cine te-ar plânge cel mai tare sau cine ar fi distrus odată cu pierderea ta. Este o fantezie bolnavă care te face să te simţi important, destul de morbid, nu?

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tu eşti un înger mic şi nevinovat în timpul zilei, dar când vine noaptea îţi apar fantezii sexuale care mai de care mai ciudate.

Aceste lucruri bizare îţi bântuie mintea sau e posibil să fie dorinţe pe care nu ţi le-ai dus până acum la îndeplinire.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Cauţi tot felul de lucruri ciudate pe Youtube, Wikipedia şi te uiţi la filme înfiorătoare.

În cazul în care cineva ţi-ar căuta în istoricul din calculator, cu siguranţă ai fi uţor confundat cu un criminal în serie. Dorinţa de a cunoaşte totul despre orice te face să fii o persoană dubioasă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Îţi vin gânduri toxice în cap din senin.

Atunci când ţii în braţe un pui de animal, te gândeşti cât de uşor l-ai putea zdrobi. Sau când te plimbi cu o persoană frumoasă te gândeşti cât de repede ai putea să o împingi în mijlocul străzii. Niciodată nu ai face aceste lucruri, dar te gândeşti la ele în permanenţă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai putea să priveşti pe cineva direct în ochi şi ai putea să îi spui că i-a murit cineva apropiat fără să verşi nici măcar o lacrimă.

Uneori, nu simţi emoţiile aşa cum ar trebui, ci intri într-o stare de amorţeală care îi determină pe cei din jurul tău să te catalogheze ca fiind o persoană extrem de insensibilă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Plănuieşti de multe ori moartea prietenilor sau a membrilor familiei tale, dar nu pentru că chiar ţi-ai dori să le faci rău.

Este doar un exerciţiu mental prin care să îţi dai seama dacă ai reuşi să scapi nevinovat. Ascunderea cadavrelor lor ar scoate la iveală cât de deştept eşti.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

De multe ori te-ai gândit ce ai spune la înmormântarea mamei, tatălui sau celui mai bun prieten al tău.

Ei nu sunt bolnavi şi nu te aştepţi la aşa ceva, însă îţi place să fii creativ. Şi ce este mai creativ decât scrierea unui elogiu emoţional?

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Atunci când visezi cu ochii deschişi, te gândeşti la lucruri terifiante.

Spre exemplu la cum ar fi ce s-ar întâmpla dacă cineva ar încerca să te împuşte la birou. În fanteziile tale, te imaginezi ca fiind un erou, persoana care ucide tipul rău şi salvează ziua, destul de imatur, nu?

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nina K pe 22 Mar 2017, 21:24
    Tulai Doamne!!

    Titlul articolului nu are nimic de a face cu ce scrie la fiecare zodie!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod