Încurajările de care ai nevoie acum, în funcţie de zodia ta

Fiecare dintre noi avem nevoie de un imbold din când în când, altfel există riscul să ne oprim din evoluţie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei trece de toate astea! Aceste stres nu va dura pentru totdeauna! Această situaţie este doar temporară! În câteva luni, această durere va deveni o amintire!

Acestea sunt încurajările de care ai nevoie din partea celor din jur. Ai nevoie de garanţia că traversezi doar o perioadă proastă, iar după aceasta, soarele va răsări pe strada ta şi vei da totul uitării. Vei fi mai puternică apoi şi vei reuşi să îţi gestionezi mai bine emoţiile pe viitor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În acest moment, lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai dori, dar vei fi surprinsă. Vei realiza lucruri mari. Vei continua să faci paşi importanţă către viaţa de vis pentru ţi-ai dorit-o întotdeauna. Eşti mai aproape decât crezi!

Lupta se duce între a continua şi a renunţa. Ai nevoie de încurajări că poţi continua ceea ce ai început fără să dai înapoi la cel mai mic obstacol pe care îl întâlneşti.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu te răzbuni încercând să îi impresionezi pe cei din jur cu faptul că ai ajuns atât de departe fără ajutorul lor. Răzbună-te învăţând să te iubeşti pe tine însăţi. Trăieşte-ţi cât mai frumos viaţa şi bucură-te de tot ce ai fără să îţi pese dacă alţii observă sau nu.

Trebuie să înveţi că fericirea ta nu vine din nefericirea altora. Trebuie să fii mulţumită cu ceea ce eşti şi ce ai ajuns făcând abstracţie de tot ce se petrece în jurul tău.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Meriţi să fii fericită. Nu permite nimănui să îţi spună contrariul. Ai o inimă blândă şi o bunătate care rar mai sunt întâlnite în zilele noastre. Oricine ar fi norocos să petreacă o seară cu tine, să nu mai vorbim de o viaţă alături de tine.

Trebuie să fii conştientă că meriţi tot ce e mai bun şi că nu trebuie să accepţi orice în viaţă. Tu eşti singura care decide cine să stea alături de tine şi doar tu poţi controla fericirea.

Leu(22 iulie - 22 august)

În cele din urmă, toate eforturile tale vor fi răsplătite. Nu faci ce faci degeaba. Vei culege, într-un final, roadele muncii tale, însă trebuie să ai răbdare şi să aştepţi puţin mai mult timp.

Răbdarea este cheia acum, fără ea nu vei reuşi să primeşti ceea ce meriţi. Cu toate că ai vrea să grăbeşti puţin lucrurile, e necesar să te înarmezi cu răbdare, căci răsplata va veni fără doar şi poate cândva.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu lăsa ca orice eşec sentimental să te facă să renunţi la iubire. Nu lăsa dezămăgirile să te convingă să renunţi la visurile tale. Nu lăsa o zi proastă să te facă să crezi că toată viaţa ta va fi aşa.

Trebuie să fii mai optimistă şi să încerci să vezi mai des partea plină a paharului. Dacă generalizezi în mod negativ, e posibil să îţi induci această starea proastă de una singură, însă realitatea să fie cu totul alta.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Meriţi să fii iubită, meriţi să ai o relaţie frumoasă. Meriţi să ţi se răspundă la mesaje şi la gesturile tale afectuoase. Oricine te face să te îndoieşti de asta nu e demn de nicio altă secundă din viaţa ta.

Tu trebui să înveţi că nu oricine merită timpul tău. Indiferent cât eşti de pacifistă şi cât de mult militezi pentru echilibru, e necesar să nu faci tu totul pentru a fi aşa. Ai nevoie de oameni cu aceleaşi valori ca şi tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu mai eşti aceeaşi persoană care ai fost odată. Te-ai schimbat. Ai crescut, ai evoluat, ai înflorit. Aşa că nu te îngrijora de ceea ce ai făcut în trecit şi concentrează-te asupta viitorului pe care îl construieşti pentru tine însăţi.

Nu lăsa trecutul să te tragă în jos. Chiar dacă ai făcut şi greseli, acestea te-au ajutat să înveţi şi să te îmbunătăţeşti. Fii conştientă că acum eşti o variantă mai bună a ta şi priveşte cu încredere înainte!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu mai cere atât de mult de la tine. Nu te mai vinde atât de ieftin. Nu te mai gândi că eşti o povară, pentru că nimeni altcineva nu te priveşte aşa. Opinia ta depsre tine este părtinitoare, nedreaptă şi nesănătoasă.

Încetează din a mai da atât vina pe tine şi din a te subaprecia. Eşti bună aşa cum eşti şi eşti capabilă de multe, aşa că nu îţi sabota singură succesul stând cu frică în permanenţă că ceilalţi nu sunt mulţumiţi de tine, pentru că nu este deloc aşa.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ar trebui să fii mândră de tine pentru tot ceea ce ai obţinut până acum, fără a fi frustată pentru acele câteva lucruri pe care nu ai reuşit încă să le duci la bun sfârşit. Nu aştepta prea mult de la tine şi nu cere mai mult decât poţi de la tine. Te descurci foarte bine aşa.

Renunţă la dorinţa de a fi perfectă tot timpul, pentru că e imposibil, iar asta nu îţi va aduce decât dezamăgiri. Este foarte important să te hrăneşti cu reuşitele tale, nu să te cramponezi în eşecuri.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti mai puternică decât realizezi. Eşti mult mai capabilă decât ai ajuns să crezi. Te descurci mai bine decât crezi că e posibil. Dacă reuşeşti să te priveşti obiectiv, îţi vei da seama de asta.

Trebuie să ai mai multă încredere în tine şi în forţele tale. Eşti capabilă de multe, însă îţi sabotezi singură realizările şi nu te bucuri de ele aşa cum ar trebui. Faci tot ce poţi, aşa că nu îţi seta idealuri nerealiste.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu te vei simţi mereu pierdută. Nu o să te simţi întotdeauna singură. Vei descoperi ce îţi doreşti de la această lume şi atunci vei ştii cum să obţii totul.

Chiar dacă nu ştii ce vrei de la viaţă acum, asta nu înseamnă că nu vei descoperi niciodată. Poate treci printr-o perioadă de rătăcire, însă va veni şi vremea ta când te vei afirma!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod