Îl vrei înapoi? Iată ce trebuie să faci, în funcţie de zodia lui

Vrei să vă împăcaţi şi nu ştii cum să îi recâştigi iubirea? Zodia lui te va ajuta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă vrei să recucereşti un Berbec, trebuie să te adaptezi personalităţii lui puternice.

El ştie deja cum e cu tine în viaţa lui, aşa că nu e nevoie să îl convingi că eşti o capcană. În schimb, subtilitatea va fi prietenul tău cel mai bun până când îşi va da seama că eşti aleasa. Dacă păstrezi lucrurile luminoase şi prietenoase între voi, îl vei face să creadă că a fost ideea lui să vă reîmpăcaţi. Nu uita că ştie deja cum e să iasă cu tine, De aceea, este important să îi reaminteşti acest lucru în anumite momente în care contează cel mai mult: când se trezeşte sau când urmează să se culce. Asigură-te că eşti prima persoană la care se gândeşte dimineaţa şi seara. Te va păstra în gând toată ziua!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Atunci când eşti cu un Taur, e important să ai mereu ochi pentru el.

Ţine foarte mult la afecţiunea publică, dar şi privată. Desigur, s-ar putea să nu reuşeşti din prima să îl ţii de mănă sau să îl săruţi, până când nu îl recâştigi, dar îi poţi arăta că îţi lipseşte. Pentru asta, trebuie să fii mai bună şi mai caldă cu el. Nu trebuie să exagerezi, dar să se vadă că depui efort. Să îi faci un smothie, să te oferi să îl duci undeva sau să o ajuţi pe mama lui în jurul casei sunt căi care îi pot aminti că ai fost o parte foarte importantă în viaţa lui înainte şi că poţi fi din nou.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni va simţi că nu trebuie să facă aceeaşi greşeală de două ori, dar ceea ce uită este că au fost vremuri bune.

Dacă îl vrei înapoi, trebuie să îl iei cu bune şi cu rele. Cel mai important lucru este să fii deschisă şi cinstită cu el. Dacă pui toate cărţile pe masă şi îi spui că încă ţii la ei, ar putea funcţiona. Dacă te bînuieşte că îl minţi, el nu îşi va mai pierde timpul cu tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racului îi place să fie implicat într-o relaţie, dar uneori poate simţi că are reguli şi preferinţe pe care nu ţi le-ar împărtăşi niciodată, de aceea poate nu a funcţionat cuplul vostru.

Este o persoană foarte afectuoasă căreia îi place să îşi petreacă timpul cu tine, dar, ceea ce este incredibil de important pentru el sunt prietenii lui. Dacă vrei să îl aduci înapoi, trebuie să te apropii de amicii lui şi să te asiguri că nu crede că îl vei izola din nou. Prietenii lui vor avea mereu o opinie despre tine.  

Leu(22 iulie - 22 august)

Orice Leu ştie că relaţiile cele mai bune sunt acelea pline de distracţie.

Indiferent dacă este vorba despre o cină în doi sau o plimbare de weekend, el se va simţi mai atras de tine dacă te va vedea spontană. El vrea să fie surprins, fie că este vorba de o relaţie nouă sau de o a doua şansă cu tine. Cel mai bun lucru pe care poţi să-l faci dacă îl vrei înapoi este să faci ca totul să fie neaşteptat şi îndrăzneţ. Scoate-l la o întâlnire nebunească de care să-şi amintească toată viaţa sau ia bilete pentru concertul trupei sale preferate. Fă toate aceste lucruri cu el ca prieteni şi, astfel, îi vei stârni gânduri şi dorinţe de a continua această relaţie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

După o despărţire, nativul din Fecioară are întotdeauna sentimentele confuze.

El vrea să fie prietenul rău, dar ştie cât de greu e să facă acest lucru după ce a tăiat partea de dragoste din relaţia voastră. Acest lucru l-ar putea împiedica să se deschidă în faţa ta la început, dar există modalităţi de a-i ajunge la suflet. E un avantaj să fiţi prieteni. Chiar dacă despărţirea a fost destul de urâtă, el nu poate nega faptul că relaţia voastră era bazată pe prietenie. Deci, poţi fi acolo pentru el ca şi prietenă. Apoi, este doar o chestiune de timp până când el îşi va da seama că vrea să se întoarcă la tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanţă este foarte raţional atunci când se pune problema să decidă dacă vrea să lase pe cineva care l-a rănit înapoi în viaţa lui.

El are, de asemenea, o mulţime de termeni şi condiţii atunci când vine vorba de dragoste, ceea ce poate îngreuna procesul de recucerire. Dar, chiar dacă pare că nu e deloc interesat să se întoarcă la tine, în mintea lui se duc lupte grele. Dacă îl vrei înapoi, trebuie să îl atingi cu fapte şi vorbe inteligente. Dacă simte că îl implori sau că îl foloseşti, nu va fi deloc interesat de o reîmpăcare. Dar, dacă îi dovedeşti că relaţia voastră a avut succes şi aţi fost fericiţi, nu va putea rezista.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Poate să fie la mare distanţă de tine, dar dacă apari la uşa lui, cu siguranţă va ştii că nu vreţi să fiţi doar prieteni. În schimb, trebuie să păstrezi o răceală şi să intri în acest joc dacă vrei să îl câştigi înapoi. Acest lucru ar putea însemna să-i spui că nu eşti în totalitate convinsă că vreţi să vă împăcaţi şi să ţii secret faptul că vrei să îl recucereşti. În schimb, spune-i că te-a bucurat să îl vezi şi că vreţi să fiţi prieteni. Va crede că eşti sinceră şi directă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este o persoană destul de ralaxată atunci când vine vorba de prietenii şi familia sa, dar nu acelaşi lucru se poate spune şi despre relaţiile sale amoroase unde încearcă să fie totul perfect.

Şi când se produce despărţirea, o ia ca pe un eşec total. Deci, dacă vrei să îl recucereşti, trebuie să fii acea persoană care face stresul să dispară. Chiar dacă nu îţi va spune niciodată asta, el vrea ca tu să fii cea care rezolvă problemele. Pentru că încearcă atât de mult să facă lucrurile perfect pentru tine, vrea să fii cea care îi spune că vrea să facă o echipă cu el.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E uşor să întrerupi orice comunicare după o despărţire, dar doar pentru că acesta este primul lucru pe care îl face Capricornul, asta nu înseamnă că nu îi pasă.

După cum bine vezi, încă sunteţi prieteni pe Facebook. În realitate, ceea ce vrea el este să vadă că depui eforturi pentru a păstra legătura, chiar dacă doare. Nu exagera, dar arată-i că încă îţi mai pasă de el, chiar dacă nu vă întâlniţi. Pune-i întrebări despre familie şi prieteni şi lasă-l să intre în viaţa ta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă v-aţi despărţit şi îl vrei înapoi, trebuie să ştii că Vărsătorul vrea să fii un prieten minunat în faţa căruia se poate deschide şi cu care se poate simţi în largul lui.

Deci, tot ce trebuie să faci este să fii creativă şi distractivă. Surprinde-l cu planuri interesante pentru weekend şi îţi va mânca din palmă. Când va vedea cât de bine se simte alături de tine, o să realizeze cât de mult îi lipseşti.  

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti ştie cum să îşi gestioneze sentimentele, dar toată lumea se comportă puţin ciudat după o despărţire.

El nu vrea să admită faptul că nu a putut să te uite, dar nu vrea să fie nici primul care sparge gheaţa. Cum să îl readuci în viaţa ta? Nu îţi fie teamă să fii vulenerabilă în faţa lui, dar ai grijă să fii sută la sută sinceră. Vrea să vadă că sentimentele tale sunt adevărate, nu ceva ce faci forţat doar ca să-l păcăleşti să se întoarcă la tine. Nu trebuie să plângi, dar ai putea să fii sinceră şi să discuţi despre relaţia voastră.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andrea pe 17 Apr 2024, 17:14
    Hackeri autentici

    Recuperarea Bitcoin și banii pierduti poate necesita abilități și expertiză unice de hacking, care sunt deținute doar de o mână de hackeri profesioniști. Deși există multe site-uri web de recuperare, este important să fii precaut, deoarece 99% dintre ele sunt operate de escroci care încearcă să pară legitimi. În schimb, cel mai bine este să căutați un hacker de încredere, cum ar fi Genuine Hackers, care vă poate ajuta să vă recuperați fondurile. Au reușit să recupereze BTC în valoare de 100.000 USD pe care le-am pierdut din cauza minării bitcoin. Pentru a intra în contact cu Genuine Hackers, îi puteți trimite un e-mail la GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM sau le puteți trimite mesaj pe WhatsApp la +1 (260) 218-3592.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod