Horoscopul verii. Cum va fi vara ta în funcție de zodie

Din punct de vedere astrologic, vara 2020 va fi una plină de surprize și aducătoare de schimbări pe toate planurile, pentru majoritatea semnelor zodiacale.
Cea mai așteptată perioada a anului, vara, cu ale ei temperaturi ridicate - în termometre și în inimi deopotrivă - își lasă amprenta adânc în viețile tuturor. Află în rândurile de mai jos ce îți rezervă astrele în vara acestui an, în funcție de zodia în care te afli.

Află cum va fi vara ta în funcție de zodie


Berbec


Dragoste
Vara 2020 se anunță una fabuloasă pentru tine. O să trăiești o dragoste ca în povești! Dacă nu ai pereche, pretendenții o să roiască în jurul tău. Iulie și august sunt cele mai prolifice luni din punct de vedere emoțional, o să curgă cu întâlniri care mai de care mai romantice.
Vara aceasta, o simplă prietenie se poate transforma în cea mai frumoasă poveste de dragoste pe care ai trăit-o vreodată.

Carieră și bani
O perioadă excelentă pentru domeniul financiar. Prezența lui Saturn cere mai multă atenție atunci când vine vorba de proiecte de muncă, dar acest lucru nu înseamnă decât că, spre final de iulie, te vei bucura de roadele muncii tale. Cu atât mai mult dacă ești liber profesionist sau lucrezi într-o corporație, luna iulie îți va aduce un bonus financiar sau o mărire de salariu. Atenție la documentele semnate!

Sănătate
Scapi de epuizarea acumulată la începutul anului prin câteva sesiuni de meditație, sport sau yoga, dacă îți dedici câteva ore din zi numai ție.
Nu vei întâmpina mari probleme de sănătate, astrele te sfătuiesc doar să nu faci călătorii prea departe de casă și să petreci mai mult timp ca de obicei cu oamenii dragi sufletului.

Taur


Dragoste
În sfârșit, viața amoroasă a nativilor Taur devine armonioasă, mai ales după mijlocul lui iunie. Taurii care au partener de viață își pot găsi perechea în timpul unei vacanțe. Dacă nu se întâmplă asta până la finalul lui august, atunci ultima lună a verii va aduce în viața lor o persoană foarte specială și originală, dar foarte protectivă în ceea ce te privește.

Carieră și bani
Sectorul profesional, care a început să se îmbunătățească încă din luna aprilie, din preajma zilei tale de naștere, o să se stabilizeze, datorită acțiunilor lui Saturn.
Se rezolvă și problema banilor din primăvară, mai devreme decât ai fi crezut. Uranus dă un restart vieții tale profesionale, un nou loc de muncă te așteaptă până la final de vară.

Sănătate

Din punct de vedere psihic, nici măcar vara asta nu va reuși să te aducă pe un făgaș normal. Dar vei merge în vacanțe și te vei gândi cu optimism la noile proiecte de viitor care se întrezăresc la orizont. Uranus te îndeamnă să-ți schimi stilul de viață, dacă vrei să începi toamna cu forțe proaspete și nu cu un sistem imunitar la pământ. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod