Horoscopul toamnei. Cumpenele tale din această perioadă. Află ce spun astrele!

Nativa din Scorpion va primi ceea ce merită şi cel mai probabil va avea de suferit de pe urma unor greşeli din trecut.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei întâmpina numeroase probleme de ordin sentimental şi este posibil să ai parte de o despărţire destul de zgomotoasă.
 
Îţi doreşti ca acest lucru să se întâmple, însă nu în aceste condiţii. Gestionează bine situaţia şi vezi cum poţi să ieşi din ea cât mai demn cu putinţă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu stai prea bine cu dragostea, partenerul tău are tot mai multe pretenţii, iar tu eşti pe cale să spui stop.
 
Încearcă să discuţi serios cu el înainte de a lua o decizie impulsivă, e posibil ca apoi să regreţi. Problemele de acasă îţi vor influenţa inevitabil în mod negativ şi celelalte sectoare ale vieţii tale.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această perioadă vei întâmpina multe probleme, însă te aşteptai la asta.
 
Eşti pregătită să îi înfrunţi pe cei cărora le-ai greşit, însă asta nu înseamnă că îţi va fi uşor. Vei fi nevoită să faci economii la sânge şi să acorzi o mai mare atenţie sănătăţii tale, există riscul să te îmbolnăveşti.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Traversezi o perioadă grea pe plan sentimental, pentru că eşti nevoită să depui eforturi mari pentru a avea ceea ce îţi doreşti.
 
Dacă ai trecut recent printr-o despărţire, suferinţa va fi greu de înlăturat şi totul depinde doar de voinţa ta. Oboseala fizică, dar şi psihică îşi va spune cuvântul inevitabil!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

E posibil ca în această perioadă să te confrunţi cu probleme pe care ţi le creezi singură, mai ales pe plan sentimental.
 
Dacă eşti tentată să înşeli, e posibil ca acest lucru chiar să se întâmple acum! Vei avea de suferit de pe urma acţiunilor tale, aşa că gândeşte-te de două ori înainte de faci ceva!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu o scoţi la capăt cu iubitul tău, şi cel mai probabil veţi sfârşi despărţindu-vă.
 
Încearcă înainte de marea decizie să vă daţi o şansă şi să depuneţi amândoi eforturi mari pentru a vă rezolva problemele. Indiferent a cui e vina, e nevoie de doi pentru ca relaţia să funcţioneze!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă pe plan financiar şi profesional lucrurile nu puteau merge mai bine de atât, nu acelaşi lucru se poate spune despre dragoste.
 
Ai şansa de a trece la etapa următoare în relaţie, dar există şi riscul unei despărţiri. Ceva foarte important se va întâmpla, iar asta depinde doar de tine!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei avea parte de o atmosferă destul de încordată în această perioadă, mai ales pe plan sentimental.
 
Vei întâmpina şi uşoare probleme de sănătate, însă vei reuşi să le rezolvi destul de rapid. Se anunţă modificări la locul de muncă, schimbări care nu îţi convin deloc, însă există şi o parte bună, aceea că vei câştiga mai mulţi bani.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei întâmpina unele dificultăţi în sectorul financiar, în această perioadă nu stai deloc bine cu banii.
 
Vei fi nevoită să faci economii majore, iar asta îţi va da o stare de nervozitate continuă. Posibile complicaţii ale unor probleme de sănătate pe fond de stres şi ritm de viaţă agitat.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei avea parte de cumpene în această perioadă, ba chiar se anunţă veşti bune pentru tine pe toate planurile.
 
Vor exista mici neplăceri în legătură cu starea ta de sănătate, însă nimic atât de grav precum vrei să pară. Dacă te ocupi imediat de problemă, cu siguranţă vei scăpa de orice stres!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

O problemă mai veche de sănătate îţi va da bătăi de cap în această perioadă, însă nu trebuie să intri în panică.
 
Cel mai probabil este vorba de o afecţiune la nivel digestiv pe care o poţi regla imediat dacă adopţi o alimentaţie potrivită. Nici cu banii nu o duci prea bine!

Leu(22 iulie - 22 august)

Traversezi o perioadă liniştită pe toate planurile, cu excepţia unor mici probleme de sănătate.
 
Ai rezultate excepţionale la locul de muncă, însă asta presupune ore suplimentare, nopţi nedormite şi stres în plus. Din această cauză rişti să te alegi cu dureri de cap de care nu vei putea scăpa decât cu ajutorul medicului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod