Horoscopul toamnei. Află ce îţi pregătesc astrele pentru acest sezon. Previziuni!

Nativa din Fecioară se va confrunta cu probleme sentimentale în această perioadă, însă va reuşi să ia cea mai bună decizie pentru ea.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei întâmpina multe probleme de ordin sentimental în această perioadă şi vei simţi destul de des că nu mai ai putere să lupţi pentru relaţia ta. Nu trebuie să dramatizezi şi nici să te victimizezi, nimeni nu este perfect şi trebuie să înveţi să nu fugi de greutăţile vieţii, ci să le înfrunţi. Dacă tu şi iubitul tău formaţi o echipă, cu siguranţă veţi reuşi să treceţi peste orice.

Traversezi o perioadă bună pe plan financiar, însă nu trebuie să te mulţumeşti cu atât. Se pot întâmpla multe, iar tu trebuie să fii pregătită pentru orice. Înconjoară-te de oameni de calitate, ei te vor ajuta să creşti cum nici nu sperai. Viitorul sună bine pentru tine!

Stresul de la locul de muncă te va face să ai mari dureri de cap în această perioadă, situaţie care ar putea să se transforme într-o adevărată problemă medicală. Încearcă pe cât posibil să nu pui totul la suflet şi nici să fii tu singura care luptă pentru ca lucrurile să meargă bine la compania unde lucrezi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu eşti mulţumită de viaţa ta sentimentală, iar acest lucru va fi din ce în ce mai evident chiar şi pentru cei din jur. Eşti mai puţin sociabilă, însă singurătatea nu îţi face deloc bine. Încearcă să treci peste greutăţile vieţii cu zâmbetul pe buze şi să găseşti o latură bună în orice ţi se întâmplă.

E posibil ca în această toamnă să scapi de unele obligaţii financiare, însă te aşteptai la asta. Eşti foarte organizată, iar acest lucru te va ajuta să scapi mai repede de datoriile către stat pe care le ai. Cel mai probabil este vorba de o rată la un imobil ori la un autoturism, şi poţi răsufla în sfârşit uşurată.

Eşti din ce în ce mai responsabilă, iar acest lucru va fi remarcată de toată lumea în aceste câteva luni. Chiar dacă nu te confrunţi cu probleme de sănătate, alegi să mergi periodic la doctor preventiv. Uneori chiar ridici semne de întrebare pentru preocuparea ta pentru cei din familie!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Va fi o perioadă destul de complicată pentru tine, însă vei reuşi să găseşti soluţii pentru orice într-un final. Este foarte important să nu te laşi doborâtă de greşelile pe care le-ai făcut, ci să înveţi din ele şi să nu le mai repeţi. Nu pierde timpul cu regrete, acestea nu vor însemna nimic pentru cei pe care i-ai rănit.

Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine în această perioadă, însă nu trebuie să intri în panică. Toate cheltuielile neprevăzute îşi vor găsi rezolvarea datorită familiei tale. Încearcă să faci unele economii pentru a putea restitui cât mai repede banii împrumutaţi.

Nu începi în prea mare forţă această lună, însă te refaci şi nu trebuie să te îngrijorezi din această cauză. Lasă timpul să treacă, doar el le poate rezolva pe toate, cel puţin aparent. Dedică-ţi weekend-urile celor dragi şi sănătăţii tale!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Apele se liniştesc în această perioadă pe plan sentimental, însă nu trebuie să te mulţumeşti doar cu atât. Încearcă să obţii tot ce îţi doreşti şi nu face compromisuri doar pentru a-i mulţumi pe alţii. Ai şansa de a-l schimba în bine pe omul de lângă tine, acesta fiind mai dispus ca oricând să îţi ofere tot ce ai nevoie.

E posibil ca în această perioadă să ai şansa de a fi avansată, însă asta depinde doar de tine. Nimic nu îţi stă în cale, dar trebuie să fii foarte atentă la oportunităţile care îţi ies în cale. Dacă acest lucru se întâmplă, situaţia ta financiară se va bucura de o adevărată explozie.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, ba chiar unele mai vechi îşi vor găsi rezolvarea. Este important să ştii când trebuie să te opreşti şi să iei pauze atunci când oboseala îşi spune cuvântul. Totul ţine doar de tine!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Relaţia ta amoroasă devine din ce în ce mai sudată în această perioadă şi nimeni nu se poate pune în calea fericirii tale. Te înţelegi de minune cu partenerul de viaţă şi împreună formaţi o echipă de neînvins. Încearcă să nu flirtezi cu nimeni chiar dacă ţi-ai făcut recent un iubit şi nu îţi pune singură în pericol liniştea de care te bucuri în acest moment.

E posibil să începi această toamnă cu gândul de a face tot mai multe economii şi de a recupera banii cheltuiţi în vacanţe. Ai grijă însă să nu exagerezi şi să nu le creezi celor din jur impresia că eşti un om dificil. Renunţă la unele pasiuni, însă nu spune nu oricărei ocazii de distracţie!

Orice mică problemă pe care o vei întâmpina în această perioadă ar trebui tratată cu mai multă grijă. Nu amâna consultaţiile medicale şi tratează-te dacă este cazul exact aşa cum îţi recomandă medicul. Ascultă de sfatul celor care te iubesc!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei întâmpina destule probleme pe plan amoros în aceste câteva luni şi din păcate nu există o rezolvare rapidă. Trebuie să ai răbdare şi să ai încredere că la un moment dat vei ajunge să râzi de situaţia în care ai fost. Chiar dacă acum pare totul tragic, pe parcurs vei realiza că nu merită să te consumi atât. 

Situaţia ta financiară nu va suferi prea mari modificări în această toamnă, de aceea e posibil nici să nu le simţi. Dacă până acum te-ai lovit de faptul că nu ştii să îţi organziezi prea bine resursele, de acum o persoană de încredere se va ocupa de asta!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă şi cel mai probabil vei fi plină de energie pe parcursul acestor trei luni. Chiar dacă mai ai şi momente de stres maxim, ai grijă să îţi distribui echilibrat sarcinile pentru a putea să le tratezi cum se cuvine!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vei avea parte de o toamnă imprevizibilă în acest sector al vieţii tale, de aceea nu îţi mai plănui nimic pentru a nu fi dezamăgită. Poţi primi veşti bune, dar în egală măsură şi unele rele, aşa că adaptează-te rapid schimbărilor! Încearcă să fii cât mai sinceră cu partenerul de viaţă, altfel rişti să fii pusă în situaţii stânjenitoare!

Ai toate şansele ca în această toamnă să te îmbogăţeşti, însă nu te aştepta ca banii să îţi pice din cer. Dacă munceşti mult şi acţionezi cu devotament, cu siguranţă vei culege rapid roadele eforturilor tale. Este foarte important să le mulţumeşti aşa cum se cuvine celor care te ajută!

Vei fi plină de energie în această perioadă, însă asta nu înseamnă că poţi forţa nota. Încearcă să duci o viaţă echilibrată, oricând de greu ţi-ar părea la început. Stai mai mult pe lângă acele persoane care sunt luate des drept exemplu bun de urmat!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Va fi o perioadă grea pentru tine pe plan amoros şi cel mai probabil cu greu o să poţi scăpa de asta. Trebuie să depui eforturi măreţe ca între tine şi iubit să existe linişte, însă în orice moment poate izbucni un scandal monstuos. Nu lăsa nimic nerezolvat, altfel vei munci din greu pentru a umple golurile produse!

Ai toate şansele ca în această perioadă să scapi de unele cheltuieli, prilej cu care te poţi răsfăţa mai mult de acum înainte. Nu trebuie însă să arunci toţi banii rămaşi fără rost, ci mai degrabă îţi poţi face şi o rezervă. Este foarte important să te ţii de cuvânt şi să nu îţi dezamăgeşti colegii de muncă.

Este foarte important ca în această perioadă să îţi faci timp pentru sănătatea ta, chiar dacă vei avea multe pe cap. Nu trebuie să ai o problemă gravă pentru a merge la medic, aşa că ai grijă să mergi periodic pentru analizele obişnuite. Acordă o mai mare atenţie sistemului tău reproducător.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai nevoie de mai multă afecţiune în această perioadă, iar dacă eşti singură trebuie de urgenţă să schimbi acest lucru. Ai mulţi admiratori, trebuie doar să îţi asculţi inima şi să acţionezi după cum îţi dictează ea. Nu ai cum să greşeşti şi nu trebuie să îţi fie teamă că o să suferi. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, situaţia ta nu se va schimba deloc.

Vei avea parte de mai multe schimbări la locul de muncă, însă nu te aşteaptă veşti bune. Vei fi nevoită să faci unele economii neaşteptate, iar mare parte din ele se vor duce către facturi noi sau rate. Încearcă să nu dramatizezi, ci să încerci să găseşti soluţii pentru a-ţi uşura situaţia.

Orice problemă de sănătate pe care o vei întâmpina în aceste trei luni va necesita o atenţie mai mare din partea ta. Nu lăsa nimic să treacă de la sine, altfel afecţiunile cu care te confrunţi vor suferi complicaţii. Şi nu încerca să te tratezi după ureche!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă în această perioadă să nu laşi nimic nelămurit între tine şi iubitul tău, comunicarea este singura voastră salvare. Cu toate că nu te îngrijorează prea mult viaţa ta amoroasă, vei constata în timp că puteai să faci mai multe lucruri pentru binele tău. Dacă eşti singură, nu le da speranţe deşarte pretendenţilor tăi.

Eşti pusă pe economii în această perioadă, însă nu este cazul să exagerezi. Cei din jurul tău te vor cât mai conectată, iar dacă alegi să stai numai în casă relaţiile se vor strica. O mică schimbare este perfectă, atât timp cât ai grijă să investeşti în continuare şi să încerci să evoluezi.

Trebuie să încerci să adopţi un stil de viaţă mai sănătos şi să ai grijă cu alimentaţia ta. Chiar dacă dai vina pe lipsa timpului, nu ai nicio scuză pentru felul în care mănânci şi nici pentru alegerile tale culinare. Încearcă să găteşti mai des şi chiar să îţi iei pachet de acasă pentru pauza de masă de la birou.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vei traversa o perioadă prea liniştită pe plan sentimental şi vei fi supusă unor teste pe care nu ţi le doreai. E posibil ca unele persoane din exterior să încerce să vă pună piedici ţie şi partenerului tău, însă nu trebuie să cedezi presiunii. Fuga nu este cea mai bună soluţie în acest caz, chiar dacă lupta pentru a avea ceea ce îţi doreşti este grea.

Începi toamna destul de pesimistă şi pe bună dreptate. Cheltuielile sunt din ce în ce mai mari şi ai impresia de multe ori că nu mai faci faţă. Încearcă să găseşti resurse pentru a merge mai departe indiferent de ce se întâmplă, această situaţie nu va dura la nesfârşit. Ajutorul celor dragi este binevenit.

Există riscul ca în această perioadă să te îmbolnăveşti destul de uşor, însă nu vei fi suprinsă de problemele cu care te confrunţi. Ştii deja de multă vreme la ce eşti sensibilă şi totuşi nu ai grijă aşa cum ar trebui de organismul tău. Încearcă să fii mai responsabilă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti din ce în ce mai responsabilă, iar în această perioadă vei avea ocazia să dovedeşti acest lucru. Dacă până acum ţi-a plăcut statutul de femeie liberă, de acum îţi doreşti altceva şi iei măsuri. O schimbare este binevenită, mai ales că cei din jurul tău aşteptau asta din partea ta deja de multă vreme.

Când îţi merge bine, cât prost, însă nu trebuie să te laşi întoarsă din drum. În prima lună a acestui sezon ai parte de neplăceri pe plan financiar, însă dupa aceea începi să revii la normal. Vei primi chiar şansa de a câştiga mai mulţi bani, însă trebuie să dai dovadă de mai mult curaj şi să joci riscant.

E posibil ca oboseala să îşi pună amprenta asupra organismului tău în această perioadă, însă de tine depinde totul. Încearcă să nu uiţi de pauzele care ţi se cuvin, ai nevoie de odihnă mai mult decât crezi. Dacă te extenuezi din prima lună a acestei toamne, cu siguranţă în octombrie nu vei mai fi deloc productivă şi te vei alege şi cu probleme de sănătate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod