Horoscopul săptămânii 9-15 martie. Află ce spun astrele!

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcție de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E posibil ca în această perioadă să constați că cel de lângă tine nu este așa cum ți-ai dorit, și va trebui să iei o decizie. Cel mai probabil va avea loc o despărțire, deloc ușoară, însă meriți să fii fericită!

E posibil ca în această săptămână să fii dezamăgită de mediul în care lucrezi. Fie că este vorba de oameni sau de obiectele din jur, cert este că ceva îți îngreunează munca și nu știi cum să rezolvi problema.

Încearcă săptămâna aceasta să nu iei pastile la cea mai mică durere, altfel vei deveni imună. Produsele naturiste pot fi o alternativă mult mai bună decât luatul medicamentației după ureche!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca în această săptămână să primești unele reproșuri din partea iubitului. Cel mai probabil se simte sufocat și și-ar dori mai multă libertate, fără să își propună vreo clipă să facă ceva ce te-ar deranja.

Încearcă să nu arunci cu banii în stânga și în dreapta în această perioadă, chiar dacă ești interesată de unele proiecte. Cântărește șansa de a câștiga mai mulți bani cu riscul de a-i pierde pe cei investiți și ia decizia corectă!

Vei fi lipsită de energie în această săptămână, însă dacă vei face mici modificări în stilul tău de viață, ai toate șansele să îți revii rapid. Încearcă să nu sari peste mesele importante și odihnește-te seara mai devreme.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este foarte important ca în această săptămână să îți arăți mai mult dragostea față de partenerul tău și să îți exprimi sentimentele fără bariere. Comunicați mai mult și gândiți-vă la viitor!

Nu încerca să faci eforturi inumane doar pentru a câștiga mai mulți bani în această perioadă. Este suficient să ai răbdare, și nu foarte târziu, vei culege roadele proiectelor în care ești implicată.

Încearcă să nu acumulezi frustrări, altfel îți vei pierde încrederea în tine cât de curând. Spune lucrurilor pe nume și nu lăsa nervii să îți producă dureri de cap!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu permite nimănui să îți strice liniștea din viața ta personală, acum treci poate prin cea mai bună perioadă a ta. Nu te gândi că e prea frumos ca să fie adevărat, ci doar profită de aceste clipe!

Munca în echipă îți poate rotunji veniturile în această săptămână, de aceea nu ar fi exclus să pleci într-o călătorie luxoasă. Chiar și planificatul sau cumpăratul biletelor de avion din timp ar fi idei bune.

E posibil ca în ultima perioadă să te mai fi îngrășat puțin, ceea ce înseamnă că trebuie să te apuci de sport. Kilogramele în plus îți pot afecta încrederea în tine și mai e doar un pas până la problemele de sănătate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Familia sau iubitul tău sunt singurii care te fac să te simți bine în această săptămână. Mai mult decât atât te vor ajuta financiar dacă este cazul, sau cu sfaturi practice care să îți ușureze viața de zi cu zi.

Ești plină de energie în această săptămână și te descurci de minune la serviciu. Chiar și așa, meritele nu îți vor fi răsplătite cu mai mulți bani, însă nu te poți plânge de situația ta financiară.

Trebuie să ai răbdare cu privire la o problemă medicală, chiar și o răceală durează câteva zile. Orice semnal de alarmă trebuie luat în considerare, iar tratamentul pe care îl urmezi să fie recomandat de medic.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă ești singură, săptămâna aceasta ți-ai propus să faci tot ce îți trece pe cap, inclusiv aventuri de-o noapte. Dacă ești angajată într-o relație serioasă, vei fi tentată să tragi cu ochiul în stânga și în dreapta, chiar dacă ești mulțumită cu ceea ce ai.

Încearcă să socializezi mai mult în această săptămână, și dacă întâlnești persoane care îți par interesante, atunci intră în vorbă cu ele. Ai toate șansele să ți se facă o ofertă de nerefuzat.

Încearcă să nu duci o viață sedentară, altfel riști ca peste ani să te alegi cu probleme de coloană. Fă mai mulță mișcare, renunță la mașină și mergi pe jos la serviciu sau invers.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Este foarte important să îți implici mai mult iubitul în planurile tale, altfel dragostea dintre voi va fi din ce în ce mai mică. Lasă în urmă neînțelegerile dintre voi și încearcă să faci ca totul să meargă bine.

În această săptămână sunt favorizate investițiile, așa că dacă dispui de bani și de idei, nu ezita să o faci. Rezultatele nu vor întârzia să apară!

E posibil ca unele probleme mai vechi de sănătate să revină în această săptămână, însă nu trebuie să te temi. Cel mai probabil nu este nimic grav, însă trebuie tratat!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei fi destul de ocupată în această săptămână, fapt pentru care partenerul tău s-ar putea simți ignorat. Nu uita să îi dai câte un mesaj din când în când în care să îi spui că îți e dor de el!

Ești pe cale de a primi o moștenire sau o răsplată la care nu te aștepți deloc. Încearcă să pui deoparte veniturile suplimentare, vei avea nevoie de acești bani mai curând decât crezi.

Fii mai ambițioasă și încearcă să îți rezolvi problemele de sănătate cu care te confrunți, fie ele minore. Dantura sau kilogramele în plus așteaptă mai multă atenție din partea ta!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești mai obosită decât vrei să recunoști și nu vei mai avea putere nici măcar să te enervezi pe iubitul tău așa cum o faci de obicei. Încearcă să te odihnești și nu risca să îi oferi ocazia de a profita de tine!

Se anunță vești bune pe plan financiar în această săptămână, vei reuși în sfârșit să îți achiți toate datoriile. Și nu te culca pe o ureche, muncește în continuare cu același spor!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, ba chiar vei avea parte de mai multă liniște decât sperai. Încearcă totuși să fii mai optimistă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ești singură și ai trecut recent printr-o despărțire, nu ezita ca în această săptămână să spui da tuturor invitațiilor pe care le primești. Este foarte important să îți găsești mereu câte ceva de făcut!

Vei fi remarcată la locul de muncă, însă nu se poate spune că vei fi și răsplătită financiar. Va fi nevoie să umbli la pușculiță pentru o situație imprevizibilă și deloc plăcută.

E posibil să te pândească o ușoară depresie în această perioadă, însă totul depinde doar de tine. Cu cât ești mai activă și încerci să te bucuri de ceea ce ai, cu atât te vei îndepărta de probleme.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Ești mai sensibilă decât de obicei în această săptămână, de aceea ai face bine să te ferești de persoanele negativiste. Nu te arunca în discuții aprinse cu partenerul de viață, altfel îți vei face rău singură.

Vei primi în sfârșit ceea ce meriți în această săptămână, și toate eforturile tale vor fi răsplătite. O sumă mare de bani în intră în cont, însă ai face bine să nu intri în ea!

Nu ai probleme de sănătate și nici nu se anunță vreunele în viitorul apropiat. Tot ce trebuie să faci este să privești mai des partea plină a paharului și să treci prin greutăți cu fruntea sus.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești plină de energie în această săptămână, iar iubitul tău este cel care se va bucura primul de dispoziția ta. Ai darul de a-i bine dispune și pe cei din jurul tău și de a-i molipsi cu zâmbetele tale.

Astrele sunt de partea ta în această săptămână și îți dau curaj să ceri o mărire de salariu. Simți că ai avansat și că meriți mai mult, așa că acum este momentul perfect pentru a obține ce vrei!

Starea de dispoziție ți se schimba cam brusc și prea des, ceea ce îi va îngrijora pe cei apropiați ție. E posibil ca stresul și oboseala să își spună cuvântul, așa că fixează problema!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod