Horoscopul săptămânii 9-15 mai. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Fecioară ar trebui să lase lucrurile să vină de la sine şi să încerce să se bucure mai mult de ceea ce îi oferă viaţa.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Trebuie să îi acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă în această săptămână. Fiindcă petreci mai mult timp alături de el, sunt şanse ca certurile să se înteţească. Încearcă să creezi activităţi cât mai distractive în doi.

Este momentul pentru a încerca să îţi dezvolţi competenţele, aşa că nu spune nu noilor provocări. Nu vei reuşi să obţii mai mulţi bani decât dacă vei lucra în echipă, mai ales dacă eşti implicată în afaceri. Sunt favorabile parteneriatele, însă doar cu persoanele în care ai încredere deplină.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta pe plan sentimental. Din această cauză, vei simţi nevoia să te confesezi cuiva şi chiar să ceri unele sfaturi. Fă tot ce poţi ca să îţi fie mai bine, luând în considerare chiar şi despărţirea. Nu te complace în situaţii în care nu te regăseşti!

În ultima perioadă situaţia ta financiară s-a îmbunătăţit simţitor, însă acest lucru îţi va crea şi neplăceri. Cu cât ai bani mai mulţi, cu atât stresul şi certurile vor fi mai mari. Învaţă să te opreşti când trebuie şi să găseşti un echilibru.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei fi foarte irascibilă în această săptămână şi rişti să te cerţi din toate nimicurile cu partenerul de viaţă. Nu implica pe nimeni în problemele voastre, chiar dacă uneori ai nevoie de un aliat. Discuţiile între patru ochi vă pot salva relaţia.

Se anunţă o uşoară îmbunătăţire a situaţiei tale financiare în această săptămână, însă nu te grăbi să îi cheltui pe toţi. Va urma o perioadă de stagnare, iar economiile joacă un rol foarte important. Munceşte ca şi până acum şi încearcă să îmbini utilul cu plăcutul!

Leu(22 iulie - 22 august)

Traversezi o perioadă foarte bună pe plan sentimental însă devii foarte sensibilă în cazul în care partenerul tău încearcă să se impună. Nu te simţi inferioară în faţa nimănui, altfel cei din jurul tău vor profita de slăbiciunile tale!

Este o perioadă bună pentru investiţii însă trebuie să dai dovadă de mai mult curaj. Acum este momentul perfect pentru a cere o mărire de salariu sau pentru a face unele schimbări în viaţa profesională. Ai parte de suportul celor dragi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu te chinui în această săptămână să faci ca situaţia dintre tine şi iubitul tău să fie mai bună. Lasă lucrurile să vină de la sine, şi axează-te mai mult pe ce îţi face plăcere. Oferă-ţi spaţiu intim, chiar dacă asta înseamnă să nu îţi implici partenerul în planurile tale.

Săptămâna aceasta trebuie să acţionezi cu mult calm la locul de muncă şi să nu te laşi doborâtă de problemele pe care le întâmpini. Chiar dacă nu primeşti banii care ţi-au fost promişi, nu este cazul să izbucneşti nervos. Păstrează-ţi calmul!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei avea ocazia să redescoperi la partenerul de viaţă calităţile de care te-ai îndrăgostit. Este foarte important să apreciezi persoana iubită şi să petreceţi mai mult timp împreună pentru a reaprinde flacăra iubirii.

Nu te lăsa convins de propunerile colegilor de muncă în această săptămână, pentru că rişti să îţi fie afectată situaţia finaciară. Păstrează-ţi economiile pentru situaţii care merită cu adevărat, cum ar fi proiectele cu câştig garantat.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să îţi tratezi în mod egal atât iubitul cât şi prietenii în această săptămână. Optează pentru acele activităţi care ştii că sunt pe placul tuturor, însă nu te lăsa pe tine pe ultimul loc. Dacă ai o relaţie cu probleme, săptămâna aceasta vei fi nevoită să iei o decizie tranşantă.

Competiţia e mare la locul de muncă, însă nu trebuie să calci pe nimeni în picioare pentru a-ţi atinge ţelurile. Nu vor exista schimbări majore ale situaţiei tale financiare, aşa că nici nu vei simţi puţinii bani pe care îi vei câştiga sau pierde.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil ca o relaţie de prietenie să se transforme într-una de dragoste în această săptămână. Înainte de a te implica într-o relaţie, fii cât poţi de sigură pe sentimentele tale! Dacă ai deja un iubit, e posibil să suferi mai mult decât credeai.

Banii vor fi în centrul atenţiei în această săptămână, şi asta din cauza faptului că vei avea parte de cheltuieli mai mari. Certurile cu partenerul de viaţă pe această temă vor fi inevitabile. La locul de muncă vei întâmpina dificultăţi şi certuri cu colegii ori şefii tăi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vei scăpa nici în această săptămână de micile tachinări ale iubitului tău. Este foarte important să nu mai pui atât la suflet şi să extragi partea bună din orice situaţie. Puţină agitaţie în cuplu nu strică niciodată, astfel că elimini din start monotonia.

Lipsa banilor poate creea tensiuni în familia ta. Nu eşti tu singura responsabilă pentru această situaţie, aşa că impune noi reguli cu privire la buget! Vorbeşte sincer şi cere ajutorul celor din jur dacă e cazul!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Unele evenimente neplăcute care vor avea loc în această perioadă vor face ca legătura dintre tine şi iubit să devină mai puternică. Îţi vei da seama că pe voi greutăţile nu vă despart, ci vă apropie din ce în ce mai mult. Dacă eşti singură, vei avea nevoie de mai multă afecţiune decât în mod normal.

Te vei refugia în muncă în această săptămâna pentru a putea uita de grijile cu care te confrunţi. În această perioadă oboseala îţi va face mai mult bine decât ai crede. Se anunţă şi câştiguri financiare, însă nu le vei acorda atenţie şi nu te vor bucura în niciun fel.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu lăsa trecutul să îţi afecteze viaţa amoroasă în această săptămână, mai ales dacă ai parte de linişte alături de iubit. Dacă simţi că te plictiseşti, găseşte-ţi o ocupaţie distractivă, şi nicidecum nu da curs unor certuri.

În această săptămână rişti să te cerţi cu o persoană la care ţii foarte mult. Nu îţi strica imaginea de la locul de muncă din cauza unor neînţelegeri pe care le ai cu un prieten apropiat. Fii cât de discretă poţi şi nu îţi pune intimităţile pe tavă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este foarte important ca în această săptămână, dar şi de acum înainte, să fii cât de sinceră poţi cu tine şi cu cei din jur. Partenerul tău de viaţă, dar şi admiratorii tăi te vor aprecia mai mult pentru valoarea ta reală şi ai şanse mai mari să fii fericită. Prefăcătoria cu care ai fost obişnuită trebuie să înceteze!

Treci la acţiune în această perioadă şi lasă planurile pentru altădată. Nu se anunţă schimbări ale situaţiei tale financiare, deci ar trebui să îţi accepţi soarta cu mai multă seninătate. Sunt recomandate muncile în jurul casei, mai ales pe cele care implică investiţii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod