Horoscopul săptămânii 9-15 ianuarie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta ar trebui să fii mult mai atentă la nevoile partenerul de viaţă, altfel vei pierde mult timp ca să îl împaci. Chiar dacă ai motive să fii stresată, nu e indicat să îţi verşi nervii pe cei dragi. Învaţă să pui o barieră între viaţa ta sentimentală şi cea profesională şi astfel vei evita orice conflict nedorit!

Ca să meargă treaba bine la locul de muncă, trebuie să încerci să colaborezi mai mult cu colegii sau partenerii tăi de afaceri. Fă-te plăcută pe oriunde mergi pentru că nu ştii niciodată de unde sare iepurele. De asemenea, este foarte important să fii atentă la ceea ce spun ceilalţi şi să furi informaţii care ar putea să fie valoroase pe viitor.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nicio relaţie de iubire nu va rezista dacă nu faci nimic pentru ea. Dacă laşi totul să vină de la sine şi te aştepţi ca totul să fie perfect, vei descoperi că te înşeli! Spune-i mai des partenerul de viaţă ce simţi pentru el şi fă-l să se simtă iubit fără să ajungi să exagerezi cu drăgălăşeniile.

Vei fi extrem de ocupată la locul de muncă în această săptămână şi ai putea avea pierderi pe alte planuri din această cauză. Încearcă să te împarţi în mod egal în toate sectoarele vieţii tale şi astfel vei evita conflictele cu cei cu care intri în contact zi de zi. Dacă nu îţi rezolvi problemele personale, nu vei putea să te descurci nici la serviciu aşa cum îţi doreşti.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Viaţa de familie va cunoaşte o îmbunătăţire în această săptămână, însă nu trebuie să te bucuri prea mult. Dacă nu vei continua să acorzi la fel de multă atenţie ca în ultima perioadă acestui sector al vieţii tale, cel mai probabil situaţia va deveni la fel de tensionată ca acum o lună. Ia în considerare dorinţele partenerul de viaţă şi vezi dacă e o idee bună de a avea un copil.

Îţi faci planuri de viitor, însă nu se întâmplă nimic concret pe plan profesional sau financiar care să îţi dea speranţe. Cel mai probabil vei intra într-un con de umbră, iar evoluţia ta va stagna în perioada imediat următoare. Dacă observi că nu te mai menţii nici măcar pe linia de plutire, încearcă să îţi găseşti un alt job sau să îţi schimbi domeniul de activitate.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă veşti bune pe plan sentimental în această săptămână şi vei fi destul de fericită la aflarea lor. Chiar dacă nimic nu pare că se împotriveşte bunului mers al relaţiei în care eşti angajată, nu ar strica să fii mai realistă şi să îţi pui problema că se poate întâmpla orice, oricând. Dacă eşti singură, canalizează-ţi întreaga atenţie asupra părinţilor, fraţilor sau prietenilor.

Vei avea mult de lucru în această săptămână, însă în tot ceea ce faci investeşti pasiune şi multă energie. Nu ai nimic de pierdut dacă eşti devotată muncii tale, ci din contră cineva ar putea să te remarce când te aştepţi mai puţin. Este foarte important ca pentru un randament bun să separi viaţa privată de cea profesională.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ca să se mai liniştească puţin apele, ar trebui ca în această săptămână să renunţi la a mai fi atât de cicălitoare. Nu poţi fi contra celor dragi mereu, altfel aceştia se vor îndepărta de tine şi la un moment dat vei rămâne singură. Dacă ai un iubit stabil, respectă-i dorinţele şi nu mai acţiona întotdeauna de una singură. Dacă eşti singură, nu ezita să te distrezi mai mult!

Săptămâna aceasta ar putea fi extrem de roditoare pe plan profesional, însă acest lucru e valabil doar dacă eşti atentă la tot ce se întâmplă în jurul tău. Nu este exclus să primeşti oferta unui nou loc de muncă sau poate intrarea într-o mică afacere. Important este să nu îţi investeşti toate economiile într-un proiect nou care nu îţi oferă niciun fel de garanţie!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este foarte important ca în această săptămână să renunţi la prostul obicei de a-ţi monitoriza tot timpul partenerul, altfel acesta te-ar putea părăsi. Deja nu mai este o joacă, aşa că fii realistă şi dă-ţi seama că întreci limita. Dacă eşti singură, nimic nu te poate opri să îţi găseşti iubitul ideal, ai energie bună şi şarm din belşug.

Încearcă de la începutul acestei săptămâni să îţi chibzuieşti mai bine banii şi să îţi faci economii pentru zile mai puţin bune. Nu e cazul să te îngrijorezi cu privire la ce va urma, însă nu strică să fii pregătită pentru orice. Există riscul ca unii prieteni de-ai tăi să te convingă să faci unele lucruri pe care nu ţi le doreşti de fapt, dar care sunt extrem de costisitoare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pentru ca relaţia în care eşti angajată să funcţioneze aşa cum trebuie, e nevoie de aportul ambilor parteneri. Dacă simţi că tu eşti cea care duce tot greul şi face compromisuri după compromisuri, atunci este cazul să spui stop. Poartă o discuţie serioasă cu iubitul sau soţul tău şi nu te lăsa până nu îl faci să înţeleagă situaţia în care sunteţi.

Nu mai pasa din responsabilităţile tale colegilor tăi în această săptămână, altfel vei fi etichetată ca fiind profitoare. Chiar dacă traversezi o perioadă mai încărcată, este momentul să înveţi să te descurci singură şi să răzbeşti în viaţă. Dacă superiorii tăi vor vedea că lupţi, nu va mai conta că nu îţi poţi duce la bun sfârşit toate sarcinile primite.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu permite niciunui fost iubit să îţi tulbure liniştea în această săptămână. Dacă eşti angajată într-o altă relaţie acum, cu atât mai mult trebuie să păstrezi distanţa faţă de iubirile din trecut. Şi chiar dacă eşti singură, nu îţi arăta vulnerabilitatea şi nu te lăsa impresionată de vorbe siropoase. Fii fermă şi joacă după propriile reguli!

Vei avea o săptămână istovitoare la serviciu, însă nu te lăsa afectată de problemele pe care le întâmplini pe acest plan. Dacă iei totul cu calm şi nu le începi pe toate odată, atunci ai toate şansele să-ţi duci sarcinile la bun sfârsit. Nici lucrul pe grabă nu este indicat, aşa că încearcă să te ocupi de mai puţine, dar bune!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această săptămână vei fi destul de stresată pe plan sentimental, pentru că nici de această dată gelozia nu îţi dă pace. Te îngrijorează posibilele schimbări prin care ar putea trece partenerul de viaţă şi asta te agită enorm. Ia totul cu calm şi aşteaptă să vezi ce se întâmplă pentru că nu toate trebuie să se sfârşească prost întotdeauna!

Frica este sentimentul cel mai întâlnit în cazul tău, aşa că nu ar trebui să te surprindă gândurile negre pe care le ai şi în această săptămână. Nu ai niciun motiv pentru care să pui răul în faţă mai ales în situaţia în care totul merge nesperat de bine la serviciu. Chiar dacă nu ţi se schimbă situaţia financiară, aceasta este una satisfăcătoare pentru nevoile tale actuale.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Viaţa sentimentală te împlineşte, însă în acelaţi timp simţi că îţi doreşti mai mult. E posibil ca gelozia partenerului de viaţă să te dispere atât de mult uneori încât ai vrea atunci să fugi cât mai departe de el. Încearcă să nu iei decizii impulsive şi mai ales nu te răzbuna pe ceva ce ai fi putut controla de la începutul relaţiei!

Ai vrea mai multă stabilitate la locul de muncă şi să fii remarcată de superiori pentru seriozitatea ta. Chiar dacă nu ai parte de acest lucru acum, nu îţi pierde speranţa. Este foarte important că banii şi jobul rămân constante, aşa că ar fi şi păcat să nu apreciezi ce ai în momentul de faţă. Indiferent cât de mult ai vrea să intri pe sub pielea oamenilor crezând că aşa obţii ceea ce vrei, realitatea va avea grijă să îţi demonstreze contrariul!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te înţelegi bine cu nimeni în această săptămână, iar acest lucru se întâmplă doar din cauza atitudinii tale greşite. Nu lăsa orgoliul să pună stăpânire pe tine şi evită să ţipi sau să jigneşti oamenii din jurul tău. Indiferent de problemele pe care le-ai avea, nu ai niciun drept să îţi verşi nervii pe prima persoană care îţi iese în cale!

Eşti mult timp plecată în scop profesional, iar oboseala îşi va spune cuvântul cât mai curând posibil. Devotamentul tău nu se va degrada niciodată, dar vei avea multe de pierdut din această cauză. Chiar dacă în această perioadă vei câştiga extrem de mulţi bani, e posibil să nu ai cu cine să te bucuri de ei. Încearcă să găseşti un echilibru în viaţa ta şi să te mulţumeşti cu puţin din fiecare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu încerca să îi controlezi pe toţi cei din jurul tău, uitând să îţi trăieşti propria viaţă. Cu o astfel de atitudine nu vei ajunge să obţii decât singurătate, iar atunci îţi vei da seama că nu ştii ce să faci cu viaţa ta şi pe ce drum să o iei. Fii cât mai independentă, ocupă-te de pasiunile tale şi înconjoară-te de persoane pe care le placi cu adevărat!

Încă de la începutul acestei săptămâni ar trebui să tai din cheltuieli şi să te gândeşti la un cont de economii. Chiar dacă banii câştigaţi nu sunt foarte mulţi, sunt suficienţi cât să îţi permiţi un trai decent şi o puşculiţă modestă. Ascultă de sfatul părinţilor sau al fraţilor tăi, iar rezultatul nu are cum să nu fie unul bun!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod