Horoscopul săptămânii 9-15 februarie. Află ce spun astrele!

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta.Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai tendinţa ca în această săptămână să pui pe primul loc pe oricine, numai pe iubitul tău nu. Din această cauză este posibil să ai unele discuţii care te vor umple de energie negativă şi care îţi vor şterge orice urmă de fericire.

Ascultă cu atenţie indicaţiile şefilor în această săptămână, doar aşa vei reuşi să evoluezi în compania în care lucrezi. Ei ştiu mai bine cum se fac banii, aşa că sfaturile lor te vor îndrepta garantat către succes.

Nu ai prea multă energie în această săptămână, şi e posibil ca direct răspunzătoare să fie o răceală care nu îţi dă pace. Încearcă să te tratezi mai conştiincios, dacă vrei să nu te aglomerezi în viitorul apropiat.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Situaţia amoroasă va rămâne neschimbată şi în această săptămână, însă nu se poate spune că îţi merge nici prea bine, dar nici prea rău. Încearcă totuşi să ţii problemele personale doar pentru tine, cel puţin pentru moment.

Vei simţi lipsa banilor în această săptămână, iar situaţia nu pare că se va îmbunătăţi nici în viitorul apropiat. Încearcă să îţi achiţi datoriile şi să nu îţi mai faci altele, răsfăţul mai poate aştepta!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă nervii îţi vor fi puşi la grea încercare. Din această cauză poţi să te alegi cu dureri enervante de cap sau poţi să încerci să te relaxezi şi să nu mai pui orice la suflet.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti uşor nemulţumită de viaţa ta de cuplu în această săptămână, însă iubitul tău va remarca acest lucru şi va încerca să te împace. Toate au o rezolvare dacă sunt tratate cu seriozitate şi cu mai multă răbdare.

Încearcă să nu te implici în proiecte noi în această săptămână, există riscul să pierzi sume importante de bani. Evită să intri în discuţii cu acei colegi pe care nu îi agreezi, altfel te vei umple de nervi!

Eşti tot mai aproape de a intra în depresie, pesimismul tău îşi spune cuvântul. Încearcă să nu mai extragi doar ce este rău din ce îţi oferă viaţa, există o mulţime de momente de care ar trebui să te bucuri. Mulţumeşte-te cu ce ai!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Trebuie să ai unele discuţii serioase cu partenerul de viaţă în această săptămână, mai ales dacă se crede superior ţie. Atrage-i atenţia şi nu accepta să se poarte în continuare aşa, pentru că veţi ajunge să vă despărţiţi într-un final.

Încearcă să lucrezi mai mult singură în această săptămână, altfel rişti să te cerţi cu unii colegi din cauza diferenţelor de opinie. Fă mai multe economii şi nu mai face acte de caritate apropiaţilor.

Vei fi destul de agitată în această săptămână, mai ales dacă lucrurile nu se desfăşoară conform planului tău. Nu este exclus nici să te alegi cu dureri de stomac ori de cap!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta te preocupă doar cei dragi, de aceea vor exista anumite nereguli pe alte planuri. În orice caz, consolidarea relaţiilor pe care le ai îţi vor da mai multă încredere în tine, dar şi mai multă forţă de muncă.

Chiar dacă nu îţi iese totul cum ar trebui, este foarte important să dai tot ce ai tu mai bun. Perseverenţa îţi va fi răsplătită prin laude şi apreciere, chiar dacă financiar nu va fi nicio schimbare.

Încearcă să te preocupi mai mult de sănătatea ta în această săptămână, mai ales dacă ai deja unele probleme care persistă de ceva vreme. Este o perioadă bună pentru a-ţi face analize amănunţit, astrele te conduc către persoanele potrivite.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Traversezi o perioadă bună din punct de vedere sentimental, iar acest lucru îţi dă o stare generală de bine. Previziunea este valabilă doar dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, însă dacă eşti singură se anunţă scântei.

E posibil ca în această săptămână să apară unele cheltuieli neprevăzute, însă nu este motiv de panică. Vei găsi o rezolvare, şi nu eşti tocmai într-o situaţie în care să te plângi că nu ai bani. Te vei supăra, însă îţi va trece destul de repede.

Încearcă să duci o viaţă mai echilibrată şi să respecţi un program strict de somn. Chiar dacă ai multă treabă, nu face în aşa fel încât să uiţi de semnalele pe care ţi le transmite organismul.

Leu(22 iulie - 22 august)

Problemele mai vechi rămase nerezolvate încep să iasă la iveală din nou în această săptămână. Încearcă să nu le mai ignori ori să le amâni, altfel relaţia de cuplu va avea de suferit!

Te chinui prea mult să te faci plăcută, şi culmea nici nu îţi reuşeşte. Încearcă să te porţi natural şi să faci ceea ce te pricepi, fără a te implica în treaba colegilor. Organizează-ţi mai bine banii!

E posibil ca din cauza alimentaţiei neglijente să ai mai multe probleme de sănătate, atât cu tenul, cât şi cu digestia. Îngrijeşte-te mai atent, altfel vei fi nevoită să urmezi tratamente costisitoare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Este mai mult decât clar că grijile de la muncă nu îţi dau pace în viaţa personală. Din această cauză rişti să te cerţi mai des cu partenerul de viaţa şi pare că nu vă mai înţelegeţi deloc. Discutaţi cu calm!

Trebuie să dai bani în toate părţile săptămână aceasta, însă din fericire ai de unde. Chiar dacă rămâi cu un gust amar, ar trebui să fii totuşi mulţumită de situaţia financiară pe care o ai.

Vei avea probleme cu somnul din cauza grijilor care te macină în această săptămână, de aceea se recomandă mai multe activităţi relaxante. Încearcă să îţi petreci timpul alături de persoane vesele care te vor face să uiţi de tot.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nemulţumirile partenerului de viaţă te vor aduce în pragul disperării în această săptămână, însă nu îi face jocul. Intenţiile lui sunt de a-ţi atrage atenţia prin orice mijloace, aşa că nu îţi pierde timpul cu imaturitatea lui!

Încearcă să nu copiezi pe nimeni în această perioadă, mai ales dacă tu şi colegii tăi sunteţi în aceeaşi competiţie. Originalitatea va fi răsplătită, pe când opusul îţi va creea probleme serioase.

Nu ai deloc energie în această săptămână, şi fugi de orice activitate în favoarea lenevitului. Nu este un lucru rău, însă odată ce îţi încarci bateriile ai face bine să te întorci la treburile tale obişnuite.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai o răbdare de fier, şi săptămâna aceasta chiar ai nevoie de această calitate. Relaţia de cuplu nu te satisface, însă eşti dispusă să îi mai acorzi o şansă pentru a nu avea regrete. Este o decizie înţeleaptă!

Nu pierde timpul analizând prea mult detaliile, ci ia anumite decizii după cum îţi dictează inima. Este foarte important să ştii unde vrei să ajungi pe scara ierarhică, doar aşa vei câştiga cât meriţi.

Ocupă-te mai mult de fizicul tău, pentru că sănătatea se vede şi la exterior. Fă mai mult sport, mai ales dacă vremea de afară te ajută. Dacă ai tendinţe de îngrăşare şi simţi că ai pus un kilogram-două pe tine, încearcă să ţii situaţia sub control.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă nu ai un iubit, săptămâna aceasta ai şansa să cunoşti pe cineva tocmai bun pentru tine. Faptul că socializezi cu atâta uşurinţă te va ajuta să legi relaţii atât de prietenie, cât şi amoroase.

Această săptămână vine cu unele schimbări în stilul tău de viaţă, şi ar trebui să te conformezi. Încearcă să laşi răsfăţul şi micile plăceri deoparte, acum altele sunt priorităţile.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, dar trebuie să fii totuşi prudentă. Există risc de accidentări uşoare dacă eşti neatentă, indiferent dacă eşti pieton ori şofer.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Încearcă să eviţi discuţiile serioase cu partenerul de viaţă, pentru că nu o să primeşti ceea ce îţi doreşti. Ai răbdare ca perioada stresantă de la muncă să treacă, ca mai apoi să te poţi dedica doar vieţii de familie!

E necesar ca în această săptămână să apelezi la puşculită şi să îţi oferi ajutorul atunci când vezi că cineva are nevoie. Ai toate şansele să faci chiar o afacere, iar banii să ţi se dubleze.

Eşti plină de energie şi uneori eşti mai agitată decât ar trebui, fapt care s-ar putea răsfrânge asupra corpului tău. Fii prudentă, nu ar fi indicat tocmai acum să cazi pe scări şi să te accidentezi!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod