Horoscopul săptămânii 8-14 septembrie. Află ce spun astrele!

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.
1 din 13

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dragoste
Vei avea parte de o situaţie delicată la începutul acestei săptămâni, care vizează în mod deosebit partenerul de viaţă. Eşti în stare să faci orice pentru a-i alina suferinţa şi a-l ajuta, pentru că poate avea unele probleme personale. Dar trebuie să-ţi aminteşti că ai rolul de sprijin, nu de salvator. Spre finalul săptămânii situaţia va reveni la normal, şi atât tu cât şi persoana iubită veţi învăţa ceva important din evenimentele acestei săptămâni.
Sanatate
Ai vrea să faci cât mai multe lucrui într-un timp cât mai scurt, iar de aici şi până la epuizarea fizică nu este decât un pas. Fă-ţi o listă de priorităţi pentru a alege numai ceea ce este cu adevărat important de făcut şi nu poate fi amânat.
Bani
La mijlocul săptămânii este posibil să descoperi că ai datorii, facturi restante sau penalizări de care nu ai ştiut. Vei fi nevoită să le achiţi imediat, fapt care îţi va cam tulbura planurile financiare ale perioadei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod