Horoscopul săptămânii 8-14 iunie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Astrele încurajează comunicarea în cuplu în această săptămână. Este timpul să ieși și să întâlnești oameni noi. Indubitabil îți seduci interlocutorii care vor fi fascinați de energia, senzualitatea și farmecul tău. Norocul este de partea ta în ceea ce privește dragostea și relațiile, iar oportunitățile de cucerire se vor multiplica.

Contextul este ideal pentru a finaliza proiectele în care ești implicată. Astrele te susțin și te ajută să îmbini utilul cu plăcutul la locul de muncă. Ai potențial și nu există nimic ce te-ar putea opri. Atragi simpatii și suportul șefilor și colegilor, având astfel șansa de a câștiga mai mulți bani.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești mai lucidă și ai o imagine mai clară asupra vieții tale sentimentale, de aceea vei reuși să faci o evaluare corectă a relațiilor tale în această săptămână. Puterea ta de seducție este în creștere, nu întâmpini probleme dacă vrei să cucerești pe cineva, însă superficialitatea te face să te plictisești destul de repede. Fii sinceră și tine și cu cei din jur!

Ai planuri mari și simți nevoia să mărești viteza în această săptămână. Vrei să îți îmbunățești afacerea și să câștigi mai bine, de aceea vei depune eforturi mari pentru a obține sprijinul superioriorilor sau partenerilor. Astrele promit finanțarea necesară pentru dezvoltarea proiectelor tale și recompense financiare pentru munca depusă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Așteaptă-te la o săptămână frumoasă plină de armonie și împlinire emoțională, indiferent dacă ești singură sau ești implicată într-o relație. Viața ta se schimbă, dorințele îți sunt auzite și îndeplinite. Meriți această îmbunătățire, eforturile pe care le-ai făcut pentru a răspunde mai bine așteptărilor partenerului de viață îți deschid acum perspective noi în dragoste.

Astrele îți favorizează spiritul antreprenorial în această săptămână. Ai visuri mari și ești mai hotărâtă decât oricând să urmărești un ideal mult râvnit. Ai mijloacele necesare pentru a-ți atinge obiectivele. Imaginația îți înmulțește șansele de câștig și reușită.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă te afli într-o situație complicată în dragoste, astrele te ajută, în această săptămână să discerni binele de rău și să iei decizia corectă. Poți vedea mai clar care sunt așteptările tale și ale partenerului de viață. Ești pregătită pentru orice schimbare care îți îmbunătățește viața amoroasă. Comunicarea este favorizată.

Dacă vrei să progresezi și să îți îmbunătățești situația financiară, nu spune nu orelor suplimentare de muncă și încearcă să lucrezi în viteză. Succesul nu pare să fie departe, însă trebuie să profiți de contextul astral pentru a reuși. Fără îndoială, ești preocupată mai mult de viața de familie decât de locul de muncă, dar în acest moment trebuie să inversezi prioritățile!

Citește și: Cum să cucerești bărbatul Balanță. Cele mai bune sfaturi de seducție

Leu(22 iulie - 22 august)

Forțează-ți limitele și așteaptă-te la tot ce e mai bun pentru tine în această săptămână. Astrele sunt generoase și răspund nevoilor și așteptărilor tale în dragoste. Șansele de succes cresc. Nu ești singură la bord, iar partenerul de viață știe manevrele prin care să te ducă în siguranță în paradis. Spune da provocărilor, fii îndrăzneață și, mai ales, crede în tine însăți!

Ești foarte muncitoare și determinată, toată lumea știe acest lucru despre tine. În această săptămână, munca și eforturile tale sunt răsplătite primind onorurile pe care le meriți. Această perioadă este marcată de noroc la bani, dar și de notorietate. Lupți pentru un proiect, nu te abați de la ideile și planul tău și satisfacția va fi enormă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu te impune în fața partenerului și nu îl obliga să te urmeze dacă nu își dorește. Acest sfat ar trebui urmat întotdeauna, însă mai ales în această săptămână. Dacă ești singură, generozitatea și magnetismul tău pot convinge și cuceri pe oricine. Dacă ești în căutarea unei relații serioase, astrele te sfătuiesc să reduci pretențiile.

Te descurci și câștigi bine în această săptămână, pentru că nu pleci urechea la criticile la adresa ta sau la cererile excesive care ți se fac. Joci pentru tine, dar ești blândă și subtilă, nu sabotezi succesul nimănui. De asemenea, vei economisi mai mult decât de obicei.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Astrele îți garantează rezultate bune, fericire în viața de cuplu și întâlniri captivante. De asemenea, îți consolidează puterea de seducție și magnetismul, îți sporesc încrederea în tine și în viață și nimic nu ți se va părea imposibil. Acesta este momentuli deal pentru a paria pe un viitor promițător. Cuceritoare și irezistibilă, poți obține orice îți propui.

Cauți oportunități care te pot aduce tot mai aproape de cariera ideală și le vei găsi în această săptămână. Ești motivată și sociabilă, de aceea vei obține contacte fructuoase. Este un nou început pentru tine, ai putea chiar să te trezești în fruntea unui proiect profitabil.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu sta retrasă, ci explorează lumea și oamenii noi din jurul tău. Dacă te-ai implicat recent într-o relație, fii mai deschisă cu cel de lângă tine și împărtășește senzualitatea și iubirea ta cu acesta. Perioada este ideală pentru întâlniri promițătoare și pentru a ieși în evidență.

Munca zilnic te extenuează și ai parte de prea puțin timp liber. Ai multe de făcut în această săptămână și e posibil ca programul să te copleșeasă. Vestea și mai proastă este că nu câștigi atâția bani pe cât ți-ai dori sau pe cât ai merita. Fă un pas înapoi și ia lucrurile încet!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Beneficiezi de protecția constantă a astrelor. Relațiile tale amoroase sunt în siguranță. Îți descoperi partenerul sau îți aprofundezi legăturile din trecut. Simte-te liberă să faci ceea ce crezi de cuviință.

Nu te priva de noutate și afirmă-ți abilitățile multiple și originalitatea. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să te implici doar în proiecte sigure și pe termen lung, pentru că doar acestea îți pot aduce stabilitatea financiară mult dorită.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Natura ta romantică se trezește la viață, iar atmosfera din cuplu va fi foarte intimă, plină de umor fin și delicatețe asumată. De asemenea, reacțiile partenerului de viață vor fi ușor diferite față de altădată, așa că nu te grăbi să critici, ci să îmbrățișezi schimbarea!

Ești mai conectată decât oricând la idealurile și visurile tale profesionale și financiare. Ai frâu liber pentru a acționa cum vrei în proiectele în care ești implicată. Oricare ar fi domeniul tău de activitate, ești inspirată și împărtășești inițiativele tale strălucitoare cu cine trebuie!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te așteaptă o săptămână uimitoare. Fiorul dragostei se aprinde, sentimentele sunt sporite și transmiți semnalele care trebuie. Eforturile tale încep să dea roade. Te bucuri de o perioadă frumoasă și relaxantă în dragoste. De asemenea, ai toate șansele de a întâlni oameni noi pe care să îi cucerești.

Comunicarea va fi în centrul atenției în această săptămână și ai tot interesul să îți convingi interlocutorii de relevanța inițiativelor tale. Ești foarte ocupată să îți îmbunătățești situația financiară, pentru că acum nu o duci prea bine cu banii.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Depinde de tine să acționezi cu înțelepciune, pentru a nu fi copleșită de dorința de a decide în numele celui de lângă tine. Încearcă să faci un pas înapoi de la orice situație care te frustrează. Dacă ești singură, trebuie să realizezi că pretențiile tale sunt prea mari, iar acest lucru te poate împiedica să găsești partenerul ideal.

Munca ta necesită concentrare totală în această săptămână. Este foarte important să continui ce ai început fără să sabotezi succesul nimănui. Comunicarea cu partenerii, colegii sau șefii tăi îți sporește șansele de succes. Situația ta financiară lasă de dorit, de aceea eforturile trebuie să fie mai mari!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod