Horoscopul săptămânii 8-14 decembrie. Află ce spun astrele!

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta trebuie să înveţi să te respecţi mai mult pe tine însăţi şi să laşi nevoile altora pe planul doi. Chiar dacă ai un partener pe care îl iubeşti enorm, nu ar trebui să renunţi la tot pentru el.

Vei avea multe cheltuieli în această perioadă, sau cel puţin îţi vei pune bani deoparte pentru ce va urma să cumperi. Încearcă să fii chibzuită şi să nu pierzi tot ce ai agonisit până acum.

Săptămâna aceasta eşti mult mai obosită decât de obicei pentru că munceşti mai mult decât în mod normal. Vrei să tragi tare pentru a lăsa totul în regulă înainte de sărbători, însă oboseala îşi va spune cuvântul.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Încearcă să comunici cu partenerul tău de viaţă şi să îl faci să înţeleagă ce te nemulţumeşte la el. Dacă îi spui toate aceste lucruri pe un ton calm fără să fii pusă pe ceartă, atunci ai toate şansele să obţii o schimbare.

Magazinele sunt pline de lucruri frumoase în această perioadă, aşa că încearcă să te controlezi atunci când vine vorba de cumpărături. Achiziţionează doar ce îţi este util, altfel îţi vei aglomera locuinţa degeaba.

Eşti plină de energie în această săptămână, iar de probleme de sănătate nici nu se pune problema. Profită cât mai mult de această etapă bună a vieţii tale pentru a contrui cât mai multe lucruri.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Partenerul tău de viaţă te controlează prea mult şi simţi că îţi conduce fiecare pas. Acest lucru trebuie să ia sfârşit în această săptămână, altfel vei avea parte din nou de sărbători triste! Nu mai face compromisuri şi renunţă la obsesii!

Nu te arunca în activităţi costisitoare săptămâna aceasta, şi nici nu îţi face planuri cu banii pe care încă nu i-ai primit. Încearcă să te organizezi cât de bine poţi!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă nu totul va fi perfect. E posibil ca o uşoară indigestie să te împiedice să duci un plan la bun sfârşit.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Intre tine şi iubitul tău s-a instalat o răceală din cauza timpului prea puţin pe care îl petreceţi împreună. Încearcă în această săptămână să îţi faci mai mult timp pentru voi, şi roagă-l şi pe el să facă acelaşi lucru până nu e prea târziu.

Se apropie sărbătorile şi e posibil să primeşti o mărire de salariu sau un cadou substanţial în această săptămână. Arată recunoştinţă cui merită şi oferă şi tu la rândul tău atenţii în funcţie de posibilităţi.

Încearcă să nu duci o viaţă sedentară, chiar dacă vremea de afară nu te ajută deloc. Dacă faci o muncă de birou, cu siguranţă nu vei fi ocolită de această problemă. Fă cât mai multă mişcare şi alege mersul pe jos în defavoarea maşinii.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Petrece clipe frumoase şi de calitate alături de cei dragi în această săptămână, în ultima perioadă i-ai cam ignorat. Fă-i să se simtă importanţi, mai ales pe iubitul sau pe soţul tău.

Daca ceva nu iese cum ţi-ai planificat, nu pierde timpul insistând. Încearcă să scoţi bani din piatră seacă şi să profiţi de orice oportunitate care ţi se oferă, cu condiţia să fie decentă.

Atât timp cât ai grijă de tine, nu există niciun risc să te îmbolnăveşti. Adaptează-te condiţiilor meteo şi nu exagera cu mâncarea, mai ales că o cură înainte de sărbători nu ar strica deloc!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă greşeşti în faţa partenerului de viaţă, nu lăsa orgoliul să pună stăpânire pe tine. Nişte scuze sincere vă va salva relaţia, asta dacă ceea ce ai făcut nu este de neiertat.

Încearcă să nu te cerţi cu nimeni astăzi la locul de muncă, mai ales cu superiorii tăi. Nu este o perioadă bună pentru a avea pretenţii şi nici pentru a corecta pe cineva chiar dacă tu eşti cea care are dreptate.

Dacă fizic stai foarte bine, despre psihic nu se poate spune acelaşi lucru. Încearcă să nu mai pui totul la suflet şi nu te mai enerva din nimicuri. Viaţa e prea scurtă ca să nu te bucuri de ea!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Fă-ţi timp pentru iubitul tău şi pregăteşte-i o surpriză în această săptămână. Nimic nu ar trebui să fie mai important decât viaţa ta sentimentală în acest moment.

Încearcă să economiseşti cât mai mulţi bani în această săptămână, vei avea nevoie de ei în preajma sărbătorilor. Plăteşte-ţi datoriile, iar suma rămasă pune-o la loc sigur!

Mănâncă sănătos şi fă mai multă mişcare, acesta este sfatul pentru perioada de dinaintea sărbătorilor, chiar dacă ar trebui să se aplice pentru tot restul anului. Încearcă să nu cedezi ispitelor culinare!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Încearcă să păstrezi liniştea în viaţa ta de cuplu şi nu îi da prea multe motive iubitului tău să se enerveze. Nu trece printr-o perioadă prea bună şi are nevoie de tine pentru a-l îmbărbăta.

Nu începe proiecte noi în această perioadă, mai ales dacă nu stai prea bine la capitolul bani. Fără investiţii orice lucru pornit acum va ajunge la eşec. Ascultă de sfaturile celor cu mai multă experienţă.

Vei fi destul de sensibilă săptămâna aceasta, de aceea trebuie să îţi pui la punct emoţiile. Şi nu ignora vremea de afară, există riscul ca o răceala să te pună la pat.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul tău, încearcă să îţi planifici această săptămână fără să îl incluzi şi pe el. Vei fi surprinsă să descoperi câtă nevoie aveai de o pauză.

Încearcă să îţi duci sarcinile la bun sfârşit în funcţie de prioritate, altfel rişti să munceşti degeaba în această săptămână. Nu ezita să ceri ajutorul dacă nu te simţi în stare să iei o decizie importantă.

Depune un efort pentru a nu te certa cu nimeni în această perioadă, altfel durerile de cap nu îţi vor da pace. Încearcă să renunţi la energizante şi să dormi mai mult!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu îi mai găsi nod în papură tot timpul iubitului tău, săptămâna aceasta e posibil să cedeze nervos şi să spună cuvinte care o să te doară. Evită pe cât posibil certurile.

Săptămâna aceasta vei fi desemnată să te ocupi de ceea ce îţi place mai mult să faci, adică să îi organizezi pe alţii. Fie că este vorba de petrecerea de Crăciun, fie de un proiect nou, şansele de succes sunt tot mai mari.

Ceri prea mult de la tine, şi oboseala e posibil să îţi pună capac în această săptămână. Învaţă să ştii unde trebuie să te opreşti şi să îţi asculţi organismul atunci când cere odihnă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă eşti singură, săptămâna aceasta vei avea şansa să cunoşti o persoană minunată, însă trebuie să te porţi natural. Nu încerca să impresionezi folosind mici trucuri, pentru că vei fi demascată.

Chiar dacă va trebui să munceşti şi în weekend, această săptămână va avea rolul de a-ţi marca întreaga carieră. Nu te lua după sfaturile nimănui şi nu încerca să sabotezi pe nimeni.

Ai grijă ce mănânci, un produs alterat e posibil să îţi cauzeze neplăceri în această săptămână. Chiar dacă eşti grăbită mereu, fă-ţi timp pentru a citi etichetele produselor pe care le consumi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu o duci prea bine din punct de vedere sentimental în această săptămână, dar nu trebuie să faci o dramă din asta. Încearcă pe cât posibil să îţi ocupi timpul cu altceva şi să uiţi de partener sau de lipsa lui.

Ai toate şansele ca în această săptămână să fii răsplătită financiar mai mult decât crezi că meriţi. Cu siguranţă, eforturile depuse până acum nu îţi vor aduce niciun regret, ci din contră vei fi impulsionată să fii şi mai ambiţioasă.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, dar asta nu înseamnă că îţi poţi permite să faci excese. Continuă să faci ce ai făcut şi până acum şi totul va fi bine!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod