Horoscopul săptămânii 7-13 decembrie. Gemeni, e timpul să faci lumină cu privire la adevăratele tale sentimente

Gemeni, este timpul să faci lumină asupra adevăratelor tale sentimente. Una este să-ți dorești să păstrezi echilibrul în cuplu și cu totul alta să-ți ascunzi durerile și îndoielile făcând un sacrificiu personal incredibil.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

 

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Uneori ar trebui să-ți permiți să te simți liber/ă și să îndrăznești să încerci ceva nou. Îndrăzneala, aceasta este mantra pe care trebuie să o exersezi de-a lungul acestei săptămâni. Din fericire, există persoane care te vor ajuta să spargi gheața. Conectează-te cu oameni noi și fugi de mediile și relațiile cu care nu mai ești pe aceeași frecvență.

Pe plan amoros, este timpul să clarifici lucrurile. Decizi să iei taurul de coarne și să rezolvi problemele care te deranjează de ceva vreme. Ceea ce va trebui să faci în această săptămână este să îngropi trecutul și să pui bazele unei noi etape a vieții tale sentimentale. Nimic nu poate fi mai romantic decât o nouă relație sărbătorită la lumina lumânărilor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta îți poți recupera stima de sine. Vei intra în contact cu numeroase persoane care te vor face să te simți bine. De asemenea, vei simți o nevoie mai mare de a te răsfăța, de a-ți oferi o ședință de masaj sau de a te bucura de ritualurile de înfrumusețare uitate sau amânate în confortul casei tale. Vei avea parte de momente cu prietenii, în care puteți discuta, schimba sfaturi sau savura o băutură delicioasă. Cu unii dintre ei poți lămuri unele chestuiuni mai delicate.

Dacă până acum ai reușit să-ți optimizezi puterea incredibilă de seducție prin acțiuni specifice, cum ar fi o dietă, o schimbare de look sau sesiuni de masaj relaxante, săptămâna aceasta s-ar putea, în sfârșit, să te simți mulțumit/ă de tine însuți. Mai mult decât atât, îți place imaginea pe care o vezi reflectată în ochii numeroșilor tăi admiratori. În mod cert, dragostea plutește în aer. Ai parte de întâlniri frumoase, bucură-te de ele. Pune energiile proaste, îndoilile și neliniștile în dulap, acum ar trebui să acorzi prioritate absolută plăcerii și imprevizibilului. 

Citește și: Horoscopul dragostei pentru luna decembrie. Berbecul singur e pus pe distracție

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vechiul mod de gândire, credințele, gândurile și concepțiile tale trebuie să cadă rând pe rând și să fa că loc noului. Senzația este că ai nevoie să-ți relaxezi mintea, să recapeți controlul, deoarece tot stresul se duce direct la corp. Posibilitatea vindecării vine prin schimbări de atitudine. În ceea ce privește banii, oferă-ți puțin răsfăț, din când în când îți poți permite ce e mai bun.  

Este timpul să faci lumină asupra adevăratelor tale sentimente. Una este să-ți dorești să păstrezi echilibrul în cuplu și cu totul alta să-ți ascunzi durerile și îndoielile făcând un sacrificiu personal incredibil. Nu bate în retragere, ci deschide-te în fața numeroaselor posibilități de a te reinventa. În această sătămână ar trebui să vorbești cu partenerul tău despre ceea ce îți dorești cu adevărat.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Postura ta vitală pe tot parcursul acestei săptămâni va fi să-ți îndrepți capul spre stele și să-ți ții picioarele pe pământ. Un puternic sentiment de libertate trăiești în tine, dar cerințele vieții te împing să reconsideri dreptatea în această lume crudă. De-a lungul acestei săptămâni, o alegere importantă pentru viitorul tău poate să se contureze la orizont. Va fi vorba despre ceva la fel de important pe cât poate fi viața ta privată. Această nevoie de stabilitate pe care o respingi deseori, se manifestă fără care tu să-ți dai seama și te îngrijorează. Gândește-te că poate adevărata ta frică este faptul că lucrurile se schimbă, poate că dorințele tale cele mai profunde sunt împlinite.

Această săptămână te trezește și te umple de energie, astfel încât ești gata de noi capitole. Vei reuși să spui în cuvinte ceea ce ai ținut ascuns până acum din cauza timidității și nesiguranțelor. Dacă ești încă puțin temător/oare și nu te somți pregătit/ă să iesi din zona de confort, nu contează. Lucrurile vin la tine și va trebui să le deschizi ușa. Este timpul să începi să fii mai autentic/ă și mai sincer/ă cu tine și cu cei apropiați. Nu mai spune DA atunci când în sufletul tău stă ascuns cel mai ferm NU.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta ar putea fi marcată de tensiune. Ai putea chiar să te confrunți cu o opoziție puternică. Dacă nu ești atent/ă, s-ar putea să pierzi. Dacă dai pe cineva care caută război, schimbă drumul. Nimeni nu știe cât de departe te-ar putea duce un conflict care ar putea izbucni în aceste zile. Deci, multă prudență!

Vei fi suficient de puternic/ă încât să faci acele schimbări pe care ți le dorești și pe care le-ai tot amânat. Viața ta sentimentală are nevoie de un suflu de aer proaspăt. Acționează în mod diferit și vei evolua în ceea ce privește dragostea. Ia decizii cu inima și ieși din zona care îți oferă doar singuranță și nu și plăcere. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei fi mai activ/ă, mai impulsivă și mai creativă. Se pare că mintea nu poate fi controlată, iar nervii tăi joacă un rol extrem de important. Nu rămâne blocat/ă pe nicio idee sau gând, încearcă să fii flexibil/ă și să accepți că lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum îți dorești. Munca este favorizată atât timp cât este direcționată către un obiectiv precis.

Săptămâna aceasta stă sub semnul tandreței și înțelegerii. E posibil să nu îți găsești cuvintele potrivite pentru a descrie tot ceea ce trăiești. Se întâmplă ceva, o schimbare sau o întâlnire încărcată de emoție. Doar ascultându-ți inima îți vei da seama despre ce este vorba. De asemenea, ar trebui să-ți urmezi intuiția și să nu îți pui la îndoială nicio clipă partenerul/a de viață. Problemele din cuplu vor dispărea, iar acest lucru îți va permite să-ți reconstruiești o relație care poate a devenit puțin fragilă. Vei fi mai dispus/ă să faci compromisuri pentru persoana iubită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este timpul să iei decizii și să începi ceea ce îți dorești de luni de zile. Este o săptămână bună pentru proiecte în colaborare cu alte persoane. Contribuția ideilor și a schimburilor va fi benedică în special la locul de muncă. Unitatea și respectul pentru ideile și opiniile altora vor fi de o importanță vitală pentru a nu genera tensiuni cu grupurile de oameni din jurul tău.

Îți este foarte greu să te răzgândești când ai luat deja o decizie. Mai ales atunci când vine vorba de certuri în dragoste. Se poate spune chiar că nu ești genul care să cedeze cu ușurință. Aceste lupte pentru putere te impulsionează din ce în ce mai mult. Nu renunți nici atunci când persoana de lângă tine suferă vizibil. În această săptămână ar trebui să faci o pauză, să fii mai flexibilă/ă și să-ți păstrezi energia războinică pentru alte domenii ale vieții tale. Dacă ești singur/ă, s-ar putea să te surprinzi seducând pe cineva extrem de atractiv.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta îți poate aduce noutate, regenerare și o altfel de energie mentală. Vei avea parte de schimbări, acțiune și decizii importante. Este timpul să îți canalizezi resursele pentru a construi planuri și seta obiective. Să nu ai încredere în tine și să te autosabotezi vor fi greșeli grave, în special pe plan profesional ori financiar.

În această săptămână, senzualitatea și sensibilitatea vor exploda și vei observa că tot ceea ce simți iese la suprafață. Visezi să fii fericit/ă înghemuit/ă în brațele partenerului/ei de viață, nu îți dorești nimic altceva. Vei căuta tandrețe mai mult decât pasiune. Te confrunți cu o energie necunoscută, astfel că nu știi cu să o folosești încă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta nu este vorba despre nimic altceva decât să-ți lasi sentimentele și emoțiile să curgă. Este timpul să te întorci către lumea ta interioară și să îndrăznești să îți înfrunți adevăratele trăiri. Fugi de ceva timp și simți că nu ajungi nicăieri. Profită de orice ocazie pentru a vorbi deschis și cu sinceritate.

În ceea ce privește dragostea, ai o dorință puternică de a evolua. Vrei să-ți duci relația la următorul nivel, însă omiți să te interesezi și de dorințele partenerului/ei de viață. Pot apărea confruntări pe această temă. Dacă ești singur, astrele te binecuvântează cu energie și vigoare, mai multă strălucire personală și mai mult contact cu identitatea și dorințele tale. Acest lucru îți oferă un atuu în oricare situație.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Pe parcursul aceste săptămâni ai putea trăi momente pline de dualitate. De asemenea, astrele ar putea amplifica în interiorul tău sentimentele pe care, de obicei, le reprimi din cauza naturii tale rigide și serioase. Cel mai probabil te vei simți blocat/ă între două opinii, două raționamente sau două soluții. O latură emoțională, cealaltă logocă și vei sări de pe un picior pe altul fără să te stabilizezi vreodată. Cu toate acestea, știi că, în fața oricărei probleme care apare, nu vei alege să urmezi calea uțoară, deoarece ți-ar afecta stima de sine. Dacă ai promis cuiva ceca, indiferent de cât de greu ar fi, fă tot posibilul să te ții de cuvânt. Integritatea este o calitate neprețuită și foarte importantă pentru cine ca tine.

Dacă ai chef să călătorești, profită de această săptămână pentru a panifica în avans, astfel încât să nu existe complicații. De asemenea, te poți înscrie la un curs interesant împreună cu persoana iubită. Încearcă în aceste zile să petreci mai mult timp cu aceasta pentru a vă suda relația puțin fragilă. Evită deciziile tranșante!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână s-ar putea să ai senzația ciudată că cei din jurul tău sunt hotărâți să-ți contrazică ideile. Va trebuie să argumentezi foarte bine ceea ce spui pentru a-ți apăra punctele de vedere. Unii oameni vor încerca să te destabilizeze, nu îi lăsa! Pregătește-te să ai dezbateri interminabile la locul de muncă. Pe de altă parte, oamenii din jurul tău vor fi nedumeriți de distanța pe care începi s-o iei, dar fii atent/ă și nu te izola. Dacă nu te iei prea în serios, vei putea disipa tensiunile.

E posibil ca în această săptămână să ai de-a face cu un partener de viață nemulțumit și gata să pună totul pe tavă. E posibil ca acesta să se simtă criticat tot timpul și nu mai are de gând să accepte acest lucru. Dacă nu lăsați discuția să se transforme în ceartă și păstrați lucrurile calme și sincere, relația voastră poate avea o șansă de supraviețuire.

Pești(19 februarie - 20 martie)

În această săptămână, astrele te ghidează spre calea pe care trebuie să o urmezi. De fapt, dorințele tale cele mai profunde și cele mai secrete, proiectele tale cele mai ascunse și visurile tale abandonate vor renaște și vor ieși la lumină. Traversezi o perioadă astrală care te va favoriza pe plan profesional și financiar. Desigur, nimic nu se poate întâmpla fără ca tu să fii hotărât/ă cu adevărat. Norocul îți va zâmbi. Toate eforturile pe care le depui vor da roade. Starea de spirit va fi decisivă în atingerea obiectivelor tale.

Abilitățile tale de ascultare și consiliere vor fi valoroase pentru cei apropiați și pentru partenerul/a de viață. Dacă în ultima perioadă ai simțit nevoia de singurătate pentru a te reîncărca, din această săptămână începi încetul cu încetul să devii mai sociabil/ă și mai dornic/ă de fii alături de oamenii dragi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod