Horoscopul săptămânii 7-13 august. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Leu(22 iulie - 22 august)

Relaţia ta de cuplu poate cunoaşte o perioadă foarte bună în cazul în care reuşeşti să nu mai fii invidioasă pe partenerul tău. Competiţia nu îşi are locul în condiţiile în care pe voi vă leagă o mare iubire. Atât timp cât iubitul tău are succes, ar trebui să te bucuri pentru el şi alături de el!

Chiar dacă nu vei câştiga mai mulţi bani în aceste zile, cert e că viitorul e promiţător. Este foarte important să lucrezi în echipă şi să fii în relaţii bune cu cei din jurul tău, mai ales pe plan profesional. Cu cât eforturile tale de a fi cea mai bună vor fi mai mari, cu atâ ai mai multe şanse să fii remarcată.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna viitoare va fi foarte stresantă pentru tine, viaţa profesională a partenerului de viaţă îţi strică liniştea. Ai vrea ca lucrurile să stea altfel, însă nu poţi face altceva decât să accepţi situaţia. Cu toate că ai vrea să dai înapoi şi să renunţi la el pentru un trai mai armonios, ceva nu te lasă să spui stop.

Stai bine la capitolul bani în aceste zile, dar trăieşti cu teama că ai putea pierde tot. Ar trebui să încerci să te relaxezi mai mult şi să te bucuri de ceea ce câştigi. Ai cheltuit destul de mulţi bani săptămânile trecute, însă ai făcut-o pentru un scop nobil.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Tot ce trăieşti în această săptămână ţi se va întipări negreşit în minte şi te va urmări toată viaţa. Relaţia ta îţi aduce multe satisfacţii, însă partenerul tău îţi va da zilele acestea o lecţie din care vei avea multe de învăţat. Cel mai probabil îţi va fi greu să iei o decizie, însă după o analiză atentă vei alege ce e mai bine pentru voi!

Eşti destul de strângătoare, însă nu uiţi să te bucuri din când în când de ceea ce câştigi. Nimic nu te poate opri atunci când îţi pui ceva în cap, de aceea rişti ca dintr-o dată să rămâi falită. Ascultă de sfaturile celor dragi pentru a reuşi să aduci echilibrul în viaţa ta!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu a fost o atmosferă prea plăcută între tine şi partener în ultima perioadă, iar situaţia nu pare să revină la normal. Ai nevoie de mai multă înţelepciune pentru a reuşi să aplanezi un conflict pornit din nimicuri. Tot ce spui acum va avea consecinţe, aşa că ai mare grijă şi stabileşte-ţi clar ce aşteptări ai de la viaţa ta amoroasă.

Nu este exclus să întâmpini probleme financiare în această săptămână pe plan profesional, dar din fericire nu îţi e afectată situaţia financiară. Te descurci destul de bine din acest punct de vedere, lucru care te poate clasa pe o poziţie mult mai bună decât cea existentă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu te băga în treburile altcuiva, mai ales dacă acestea nu te privesc. Acest sfat este valabil şi în ceea ce îl priveşte pe iubitul sau soţul tău. Oferă-i acestuia spaţiu intim şi dă-i libertatea de care are nevoie. Atât timp cât nu exagerează cu nimic, are tot dreptul să aibă un colţ numai al lui!

Nu ar fi greştit să încerci o nouă tehnică de comunicare cu superiorii tăi. Dacă vrei să obţii o mărire salarială sau poate chiar o poziţie mai bună, trebuie să discuţi deschis cu ei. Nu duci lipsă de bani, însă nimănui nu îi strică mai mult, iar cel mai important lucru este să lupţi să evoluezi!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Posesivitatea de care dai dovadă îţi poate zdruncina puţin relaţia de cuplu în care eşti implicată. Nu numai că nu ai motive de gelozie, dar nici nu ştii când să te opreşti din a pune întrebări şi din a fi sufocantă. E momentul să îţi analizezi mai atent comportamentul înainte de a nu da cu piciorul dragostei.

Nu ar strica să găseşti noi modalităţi de a câştiga mai mulţi bani în aceste zile. Te descurci bine în ceea ce priveşte acest sector al vieţii tale, dar există riscul apariţiei unor cheltuieli neprevăzute care te pot da peste cap. Dând dovadă de mai multă maturitate, vei reuşi să faci faţă oricărei provocări.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o săptămână bună pentru nativii singuri. E rost de petrecere şi de multă distracţie, chiar dacă asta nu presupune implicarea sau începerea unei relaţii serioase. Vărsătorii care au deja un partener stabil, trebuie să se asigure că îşi exprimă cum trebuie sentimentele.

Acum ai şansa de a pune mâna pe o ofertă excepţională pe plan profesional. Nimic nu îţi poate sta în cale atât timp cât ştii unde vrei să ajungi. Cel mai probabil, miercuri sau joi îţi va ieşi în cale o oportunitate grozavă. Trebuie să profiţi la timp de tot ce ţi se oferă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu există o comunicare prea eficientă între tine şi partener, ceea ce înseamnă că oricând poate izbucni un scandal. Atunci când nu lămureşti lucrurile la timp, există riscul ca unul dintre voi să erupă ca un vulcan. Nu permite să iasă la iveală latura mai puţin plăcută a niciunuia dintre voi!

Cu cât stai mai departe de bârfele de la locul de muncă, cu atât vei avea şansa de a evolua profesional mai rapid ca ceilalţi. Nu trebuie să pleci urechea la tot ce auzi şi nici să te angajezi în discuţii despre probleme care nu te privesc. Sfatul unei persoane cu mai multă experienţă de viaţă îţi poate fi foarte util.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Fie că eşti singură sau nu, săptămâna aceasta se anunţă a fi una bună pentru tine. Vei întâlni pe cineva în prezenţa căruia te vei simţi foarte bine. Vei lega prietenii sau poate chiar o idilă amoroasă cu un bărbat destul de misterios. Dacă eşti implicată într-o relaţie seriosă, ai grijă să nu îţi neglijezi iubitul sau soţul!

Este o săptămână bună pentru afaceri şi tranzacţii financiare. Tot ce trebuie să faci este să te încrezi doar în acele persoane pe care le cunoşti de mai demult şi să nu îţi pui banii la bătaie dacă nu ai vreo garanţie. Orice altă bucurie de pe alt plan al vieţii nu te satisface atât de mult ca setea după bogăţie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Toţi cei din jur vor sări cu gura pe tine săptămâna aceasta şi îţi vor aduce destul de multe reproşuri. E posibil ca mare parte dintre ele să fie cât se poate de justificate, însă chiar dacă îţi dai seama că ai greşit, nu ai puterea să recunoşti. Dacă ţi-ai rănit partenerul de viaţă, nu te gândi că vei avea o viaţă prea uşoară de acum înainte.

Poţi cunoaşte o reuşită pe plan profesional în această săptămână. Eşti în perioada ta de glorie în acest moment, aşa că ai face bine să profiţi la maximum de această ocazie pentru a obţine tot ce e mai bun pentru tine. Fie îţi vei schimba locul de muncă, fie vei obţine o promovare, cert e că se anunţă numai veşti bune pe acest plan.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu va fi o săptămână liniştită pentru nativele care au copii sau o familie numeroasă. Din păcate, va fi nevoită să se împartă în o mie de locuri şi va uita complet de nevoile sale. Viaţa amoroasă şi plăcerile personale sunt pe locul doi, acest lucru cauzând probleme de încredere pe termen lung. Cu toate că e dificil, lasă-ţi timp şi pentru tine!

Nu vei câştiga mai multi bani în aceste zile, dar vei avea ocazia de a experimenţa şi învăţa extrem de multe lucruri noi. Nimic nu te opreşte din dorinţa ta de a evolua şi de a fi cea mai bună, iar ambiţia ta va fi remarcată la un moment dat exact de cine trebuie. Ai încredere în tine şi nu te lăsa întoarsă din drum de niciun obstacol!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Fie că ai motive sau nu, criticile la adresa partenerului de viaţă par să se înteţească pe zi ce trece. Nimic nu te poate opri atunci când îţi intră ceva în cap, cu toate că cei dragi încearcă să te facă să vezi adevărul. Cu toate acestea, e posibil ca o traumă din trecut să te determine să fii mai precaută!

Ar putea exista riscul unor discuţii în contradictoriu cu partenerul din cauza banilor. Fie că e vorba despre o investiţie majoră sau în unele cazuri nefericite, de divorţ, cert este că cu greu te vei putea calma. Nu ai probleme cu banii, însă nu poţi suporta să pierzi ceva ce îţi este cuvenit!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod