Horoscopul săptămânii 6-12 august. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, căci acestea au toate şansele să se îndrăgostească de persoana potrivită. Pentru cele implicate deja înt-o relaţie nu vor există schimbări remarcabile în relaţia şi viaţa lor de cuplu. Cu toate acestea, este foarte important ca toate nativele născute sub acest semn să acorde puţin din timpul lor fiecărei persoane drage.

Vei începe această săptămână cu o cheltuială neprevăzută, însă din fericire ai făcut ceva economii în ultima perioadă şi te vei descurca cu toate. Dat fiind faptul că ai început să strângi bani pentru o ajuta pe cineva din familie, bunătatea îţi va fi răsplătită cu vărf şi îndesat în viitor. Cu toate că nu aştepţi nimic în schimb, există o justiţie divină care are grijă de toţi cei de pe Pământ.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te vei simţi măgulită în aceste zile de partenerul tău de viaţă, iar asta e un semn bun pentru relaţia voastră. Munca şi eforturile tale îţi sunt apreciate mai mult decât sperai, de aceea bucură-te de orice clipă petrecută în compania acestuia. Fie că îţi este soţ sau iubit, cert este că lucrurile evoluează pentru voi pentru că vă aflaţi pe direcţia bună.

E rost de investiţii majore în această săptămână, semn că situaţia ta financiară este una bună. Chiar dacă după achiziţiile cu pricina vei rămâne cu cardurile goale, vei simţi că ai muncit cu un scop şi vei fi mândră de realizările tale. Nimic nu îţi stă în cale atunci când îţi propui ceva, cu toate că pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti e nevoie de multe eforturi şi multe compromisuri.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este foarte important să dai dovadă de încredere în tine şi să emani siguranţă la orice pas. În aceste zile nu te lăsa dominată de nimeni, în special de partenerul de viaţă. Cu toate că încearcă să te controleze mânat de gelozie şi posisivitate, tu nu îi face jocul nici măcar ca să îl linişteşti. Încearcă pe cât posibil să îl faci să îşi deschidă ochii şi să fie mai raţional!

În acest început de săptămână te vei remarca la locul de muncă sau la un examen pe care trebuie să îl susţii. Eşti foarte bine pregătită în ceea ce priveşte domeniul ales, de aceea nimeni nu te poate face să dai înapoi. Ştii ce vrei de la viaţă şi mai presus de orice, ştii ce eşti dispusă să faci şi ce nu pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti. Fermitatea de care dai dovadă te face extrem de atrăgătoare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În această săptămână există toate şansele să întâlneşti un bărbat care să te atragă. Din nefericire, firea ta pretenţioasă te-a împiedicat până acum să te implici în numeroase relaţii, dar acum e momentul tău. Cu siguranţă te gândeşti că poate impresia pe care ţi-a lăsat-o este una falsă, însă nu porni cu stângul şi de această dată. Oferă-le celor din jurul tău prezumţia de nevinovăţie, iar pe parcurs vei vedea tu care este treaba.

Este o şansă bună de a încerca să câştigi mai mulţi bani în aceste zile, pentru că astrele sunt de partea ta. Îţi poţi suplimenta veniturile investind într-o pasiune de-a ta sau încercând să te reorientezi profesional. Nu strică niciodată să ştii cât mai multe lucruri şi să fii pregătită în cât mai multe domenii de activitate. Ai toată susţinerea celor dragi, iar lucrurile sunt mult mai simple astfel.

Leu(22 iulie - 22 august)

Oricine va fi cucerit de şarmul tău personal şi asta nu se întâmplă doar acum. Însă, în aceste zile va avea loc un eveniment cu totul inedit care îţi poate scoate în cale o persoană inteligentă şi cu aceleaşi aspiraţii în viaţă ca şi tine. Punctele comune pe care le veţi descoperi unul la celălalt vă vor apropia imediat şi vă veţi cuceri reciproc şi în egală măsură. Este o săptămână norocoasă pentru nativele singure!

Aroganţa de care dai dovadă în primele zile ale acestei săptămâni îţi pun pe fugă colegii sau partenerii de afaceri. Dacă continui să îi tratezi de sus pe cei din jurul tău nu mai există nicio şansă de salvare pentru tine în ceea ce priveşte cariera pentru care te-ai zbătut atât până acum. Toate eforturile tale se pot duce pe apa sâmbete cu doar câteva gesturi nepotrivite, dar va fi o lecţie de viaţă pentru tine!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În acest început de săptămână vei avea destul de multe de făcut, însă stai bine la capitolul organizare. Din fericire, îţi planifici sarcinile din timp şi reuşeşti să pui totul în ordine înainte de a pleca într-o vacanţă. Cu toate acestea, pentru a nu porni extenuată în expediţie, cere o mână de ajutor partenerului de viaţă, căci el este întotdeauna dispus să ţi-o ofere.

Începi să cheltui bani încă din prima zi a acestei săptămâni şi nu pare să te linişteşti nici măcar la finalul ei. Din fericire, ai destui bani pe mână acum, dar ritmul în care ai intrat nu le garantează constanţa. Încearcă să fii mai calculată în ceea ce priveşte lista de cumpărături şi să nu te laşi tentată de toate nimicurile pe care apoi o să regreţi că le-ai achiziţionat.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Începând de luni te relaxezi complet, semn că se apropie concediul sau ai plecat deja într-o vacanţă. Viaţa de cuplu se regăseşte în limitele normalităţii, însă nu poţi spune că eşti extrem de fericită şi mulţumită de ea. Cu toate acestea, profită la maximum de momentele alături de partenerul de viaţă, pentru că doar aşa vei reuşi să ajungi tot mai aproape de visurile tale.

În această săptămână vei fi destul de profitoare, iar unele persoane din jurul tău care te cunosc destul de bine încep să se prindă de asta. Intenţiile tale nu sunt deloc bune, mai ales dacă alegi să te mulţumeşti cu o miză atât de mică. Faptul că te umileşti şi te bucuri că obţii gratis lucruri banale te face să scazi în ochii celor din jur.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Avântul pe care l-ai avut în ultima perioadă pe plan profesională vine şi cu părţi proaste. Din păcate, fără să îţi propui acest lucru, timpul petrecut alături de cei dragi a fost limitat, iar relaţiile s-ar putea răci dacă o ţii tot aşa. Dacă ai obţinut ceea ce ţi-ai dorit în carieră momentan, încearcă de acum să îţi îndrepţi atenţia către partener, copii, prieteni şi chiar părinţi.  Este foarte important să găseşti un echilibru între toate sectoarele vieţii tale.

Nu este exclus ca în această săptămână să primeşti o mărire de salariu. Nativele care nu au încă un loc de muncă primesc şi ele veşti bune în ceea ce priveşte banii, şi anume se anunţă o moştenire sau un cadou substanţial de la o rudă îndepărtată. Indiferent de statusul persoanelor născute sub acest semn zodiacal, cert este că situaţia lor financiară va exploda în sensul bun şi pe neaşteptate.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

A sosit momentul ca în acest început de săptămână să se producă o împăcare. Fie că este vorba despre partenerul tău, fie despre o prietenă sau chiar sora ta, cert este că trebuie să faci tu primul pas. Lasă orgoliul deoparte şi recunoaşte că ai greşit atunci când ai acuzat fără dovezi, dar fă-o cât încă nu e prea târziu. Persoana respectivă aşteaptă acest lucru de la tine şi nu îţi va întoarce spatele.

Săptămâna aceasta împarte persoanele născute în acest semn zodiacal în două categorii. Una este cea din care fac parte nativele care au nevoie de o pauză pentru a-şi reîncărca bateriile, iar cealaltă cu cele care nu se pot opri din evoluţie şi din aprofundare. Cu toate acestea, indiferent unde te situezi, cert este că situaţia ta financiară este una foarte bună care îţi permite să mergi în orice vacanţă vrei sau să urmezi cel mai bun curs de pe piaţă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Trebuie să te concentrezi mai mult pe viaţa ta personală în această săptămână, cu precădere pe cea din dormitor. Tu şi partenerul de viaţă nu aţi mai reuşit să rămâneţi singuri de multă vreme, iar asta v-a răcit puţin relaţia. Cu ultima fărâmă de energie pe care o mai aveţi, încercaţi să scăpaţi de toţi cei din jur şi să fugiţi într-o escapadă romantică.

Este o săptămână bună pentru afaceri, în special pentru acele native care au ceva economii puse deoparte. Şi chiar dacă nu există bani pentru un start corespunzător, ele vor primi ajutor şi susţinere financiară de la rude ori prieteni. Profită de conjunctură şi de şansele care ţi se oferă, chiar dacă pentru asta e nevoie să faci compromisuri la care până acum nici nu voiai să te gândeşti.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Chiar dacă ţi se pare umilitor, în acest început de săptămână vei fi nevoită să faci anumite lucruri pentru a intra în graţiile partenerului de viaţă. Situaţia voastră este delicată din cauza unei greşeli pe care ai făcut-o, de aceea e necesar să adopţi o atitudine de căinţă. Dacă îi arăţi că îţi pare rău şi încerci să îl împaci, chiar dacă eşti falsă, cu siguranţă vei avea succes.

Ca să câştigi mai mulţi bani în viitorul apropiat, trebuie să încerci să îţi formezi o echipă invincibilă. Dacă alegi persoane cu aceleaşi principii de viaţă ca şi tine, proiectele tale nu au cum să dea greş. Începe prin a te înconjura de oameni muncitori şi ambiţioşi, iar apoi selecţia va fi naturală. Postul de lider ţi se potriveşte de excepţie, aşa că profită de beneficiile pe care ţi le oferă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Se anunţă o săptămână frumoasă pentru tine în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. Tu şi iubitul sau soţul tău traversaţi cea mai frumoasă perioadă a voastră de până acum. E posibil să aşteptaţi un copil sau tocmai v-aţi planificat nunta, dar indiferent despre ce e vorba amândoi sunteţi fericiţi. Dacă eşti singură, e posibil să fii tristă în marea majoritate a timpului, însă în special atunci când vezi cupluri fericite în jurul tău. Nu e o situaţie de compătimire, pentru că nu alegi să fie aşa!

Vei fi nevoită să lucrezi destul de mult în această săptămână, însă apoi vei avea tot timpul din lume să te relaxezi şi să culegi roadele muncii tale. Chiar dacă anumite sarcini pe care le primeşti vor fi adevărate provocări pentru tine, vei reuşi să ieşi în evidenţă datorită aptitudinii tale de a privi lucrurile în ansamblu. Cu banii nu stai deloc rău.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod