Horoscopul săptămânii 5-11 octombrie. Pentru Gemeni, totul devine posibil!

Săptămâna aceasta, Gemenii nu vor mai fi nevoiți să renunțe la unele lucruri pe care și le doresc, le pot avea pe toate!


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În ceea ce privește dragostea, trebuie să fii conștient/ă de faptul că tăcerea nu înseamnă absență, ci o comunicare de calitate. Spune-i mai puține persoanei iubite, dar comunică mai profund. De asemenea, încearcă în această săptămână să aveți mai multe activități împreună, pentru a reuși să vă conectați unul cu celălalt. Lasă-te purtat/ă de sentimentele tale!

Cu răbdare și moderație vei reuși să îți realizezi proiectele profesionale. Odată cu acestea, vor veni și banii. Săptămâna aceasta este numai bună pentru planuri îndrăznețe care îți pot schimba radical viața și te vor umple de speranță în viitor. Schimbările sunt dificile, cu atât mai mult dacă ești mulțumit/ă cu ceea ce ai în prezent, însă așa nu vei reuși niciodată să evoluezi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Emani sensibilitate, dorință și bunăvoință, așadar vei câștiga popularitate în această săptămână. Aceste zile vor fi vesele, pline de optimism, inițiativă și prietenie. Ești dispus/ă să te conectezi cu persoana iubită și cu persoanele care te interesează. Asculți ceea ce are partenerul/a de spus și dezvălui și tu la rândul tău ceea ce simți cu multă forță de convingere.

Eforturile tale dau roade. Veniturile tale sunt în creștere. Intri într-o fază a vieții tale care anunță sfârșitul lipsurilor și sacrificiilor. În sfârșit, poți respira. Poți cumpăra ceea ce îți dorești fără să te întrebi dacă îți ajung banii. Deși acum te simți confortabil, acesta nu este un motiv pentru a repeta aceleași greșeli din trecut. Stăpânește-ți generozitatea!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vei reuși să îți calmezi temerile iraționale și găsești cuvintele potrivite pentru a clarifica o situație sau pentru a apăra un punct de vedere. Minte ta obosită revine la calm. Fiind mai zen, comunicarea cu persoana iubită va fi mai simplă și mai constructivă.

Săptămâna aceasta nu vei mai fi nevoit/ă să renunți la unele lucruri pe care ți le dorești, le poți avea pe toate. Situația ta financiară este înfloritoare. Acum îți poți schimba locul de muncă dacă dorești, să îți extinzi casa sau să îți înființezi o afacere. Totul devine posibil! Banii îți sporesc creativitatea, curajul și energia. Îndeplinește-ți visurile!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta trezește în tine amintiri de la începutul relației în care ești implicat/ă. Amintirile sunt declanșate de muzica pe care o auzi la radio sau de cuplurile pe care le vezi în fața ta. Ți-e dor de intensitatea de la început și tânjești să-i spui persoanei iubite, dar te va înțelege? Îndrăznește să devii nostalgic/ă, îndrăznește să-i oferi o întâlnire ca atunci când v-ați întâlnit prima oară!

Conturile tale încep să scadă. Nu e semn că o duci rău, dar nici bun nu e. Trebuie să depui unele eforturi pentru a economisi. Dacă nu te mobilizezi rapid, poți ajunge să ai probleme. Spre finalul acestei săptămâni apar noi oportunități, iar grijile legate de bani vor fi doar o amintire urâtă. Încetul cu încetul, echilibrul financiar revine. Păstrează controlul și totul va fi bine!

Citește și: Zodiile care își pierd rapid interesul în dragoste versus zodiile care te vor iubi pentru totdeauna

Leu(22 iulie - 22 august)

Ești foarte creativ/ă atunci când vine vorba de activitățile pe care le ai împreună cu persoana iubită. Este un moment bun pentru a începe împreună un proiect, acest lucru va face ca relația voastră să fie una împlinită cu adevărat. Dacă ești singur/ă, profită din plin de întâlnirile cu oameni necunoscuți, fă loc în viața ta pentru noutate și descoperire!

Odată ce scapi de datorii, vei putea să te bucuri din nou de stabilitatea situației tale financiare. Cu toate acestea, învață din greșeli și nu cheltui peste măsură. Îți poți permite unele mofturi, fii rezonabil/ă cu tine, însă rămâi în același timp prudent/ă și responsabil/ă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fii înțelegător/oare dacă vrei să păstrezi armonia din cuplu și să restabilești dialogul cu persoana iubită. Situația financiară nu te ajută, ci îți tulbură climatul familial. Dar, viața ta sentimentală nu ar trebui să aibă de suferit din această cauză, deoarece astrele îți oferă o mulțime de alte ocazii de bucurie. Dacă ești singur/ă, puterea ta de seducție dă roade.

Dacă cheltuielile neprevăzute te-au obligat să te limitezi de la lucrurile mici de zi cu zi, în această săptămână situația se îmbunătățește puțin. Acțiunile tale sunt eficiente, însă încă nu ai suficiente motive să te simți ușurat/ă. Atmosfera rămâne în continuare încordată și ai nevoie de răbdare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Astrele își promit momente tandre și te protejează de probleme. Toată atenția ta se îndreptă către persoana iubită. Pari dispus/ă să faci concensii și nu vrei să-ți superi în niciun fel jumătatea. Încercările din trecut dau roade în ceea ce privește comunicarea din cuplu. Ești pro schimbare și vrei să-ți determini și partenerul/a să adopte această atitudine.

Din punct de vedere financiar, vei avea parte de o săptămână frumoasă. Cheltuiești, dar bugetul de regenerează rapid. Dacă ai făcut unele investiții, acestea încep să producă. Nu este o tehnică bună să acționezi la întâmplare, ci să ai un plan bine pus la punct pentru a nu risca nimic. Norocul este de partea ta, însă nu miza doar pe el!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Totul este bine, viața ta amoroasă nu a fost niciodată atât de bună ca în această săptămână. Împreună cu persoana iubită trăiești clipe unice și pline de pasiune. Apoi, încetul cu încetul, se transformă într-o relație liniștită, fără ca iubirea dintre voi să se piardă. Dacă ești singur/ă, captezi atenția sexului opus. Noile întâlniri sunt fructuoase.

Săptămâna este promițătoare în ceea ce privește banii. Norocul îți zâmbește, acțiunile tale din trecut îți influențează pozitiv viața. Moralul tău este ridicat datorită succesului pe care îl dobândești. Fă-ți plăcerile, o meriți din plin!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai o dorință profundă de a-ți îmbunătăți relația în care ești implicat/ă. Ești mai amabil/ă și mai dezinteresat/ă, dar și mai cald/ă, obținând astfel tot ceea ce îți dorește de la persoana iubită. Îți folosești puterea de convingere la maximum și nu vei da greș. Dacă ești singur/ă, se anunță o mare expansiune în ceea ce privește relațiile romantice.

O bună dinamică financiară îți oferă posibilitatea de a face afaceri interesante și investiții profitabile. Ești pe punctul de a face o schimbare pozitivă în viața ta. Înainte de a porni într-o nouă aventură, cere sfaturi persoanelor în care ai încredere. Concluzia este să câștigi mai mulți bani fără riscuri uriașe.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Renunți la micile bucurii de moment care doar îți hrănesc orgoliul și te îndrepți spre construirea unei relații pe termen lung. Astrele îți oferă perspective generoase pentru îmbunătățirea vieții de zi cu zi. Chiar dacă ești singur/ă, găsești resursele necesare pentru a-ți înțelege eșecurile din trecut și de a învăța din ele astfel încât să acționezi corect de acum înainte.

Stabilitatea situației tale financiare îți permite să iei multe decizii care sunt benefice pe termen lung pentru viața ta de zi cu zi. Cerul este acum fără nori pentru tine, așadar bucură-te și celebrează-ți succesul alături de cei dragi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Trebuie să renunți la fermitate în această săptămână și să fii mai flexibil/ă în ceea ce privește relația ta. Atmosfera trebuie să fie mai degajată în cuplu, iar rigiditatea ta te împiedică să o obții. Trebuie să te adaptezi tuturor situațiilor noi și să aduci un pic de fantezie în viața ta de zi cu zi.

Te așteaptă o săptămână plăcută în ceea ce privește banii și, prin urmare, stilul tău de viață. Starea de bine crește odată cu vestea bună pe care o primești fie de la bancă, fie de la un partener de afaceri sau șef. În cele din urmă, ai făcut bine în trecut să strângi cureaua, deoarece astăzi te bucuri de stabilitatea financiară mult dorită.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Emani o energie și o bucurie atât de mare încât toată lumea vrea să-ți cunoască secretul. Ești pur și simplu fericit/ă cu persoana de lângă tine. Stările tale sunt uneori delicate și instabile, dar această persoană are darul de a te liniști cu un gest, cu un cuvânt sau un sărut. E relația perfectă!

Săptămâna aceasta găsești soluții excelente pentru a-ți crește veniturile. Economii, investiții, te documentezi și obții informații valoroase având un singur scop, acela de a-ți îmbunătăți nivelul de trai atât ție, cât și al celor dragi. Ești hotărât și foarte bun/ă în a anticipa lucrurile. Ar putea apărea o colaborare interesantă.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod