Horoscopul săptămânii 5-11 martie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână, ai toate şansele să cunoşti pe acel cineva care să îţi pună capac. Ai nevoie de cineva care să te scape de încăpăţânarea de care dai dovadă, deci de o persoană care e mai puternică decât tine. Cel mai probabil poate fi vorba de un şef sau de un bărbat cu mai multe cunoştinţe decât tine, iar autoritatea acestuia să devină foarte atrăgătoare pentru tine.

Încă de la începutul acestei săptămâni vei avea noroc la bani. Şansele care ţi se oferă nu pot fi ignorate, cu toate că nici situaţia în care te afli acum nu e rea deloc. Cel mai probabil vei primi o ofertă de muncă irezistibilă căreia nu îi vei putea spune nu. Vestea bună e că nu trebuie să faci tu nimic în acest sens, căci alţii vor veni la tine!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu ar strica să aduci ceva nou în relaţia ta amoroasă în aceste zile. E posibil ca momentul în care plictiseala să se instaleze comod să nu fie prea departe, aşa că ia măsuri de prevenţie. Dacă eşti singură, nu da curs oricărei invitaţii din dorinţa disperată de a socializa şi de a-ţi găsi un partener cu care te poţi distra din când în când.

Se anunţă mici îmbunătăţiri ale situaţiei tale financiare în această săptămână. Cu toate că nu mai sperai, începând de luni vei primi rând pe rând bonusuri care să te stimuleze profesional. E necesar să munceşti cu aceeaşi dăruire ca şi până acum şi să nu le dai şefilor senzaţia că vrei doar să treacă timpul!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

A sosit momentul în care vei simţi cu adevărat că trebuie să te aşezi la casa ta. Ai obosit de atâtea aventuri şi distracţie, de aceea e timpul să treci la următorul nivel. Cunoşti aproape totul în materie de bărbaţi, aşa că alegerea nu ar trebui să fie una dificilă. Dacă eşti implicată deja într-o relaţie serioasă, e posibil să vrei exact contrariul.

Este o săptămână bună pentru noi începuturi, mai ales în ceea ce priveşte cariera ta. Aici se pot număra un nou loc de muncă, o reorientare profesională sau începutul unui curs cu totul inedit. E necesar să vrei să schimbi ceva în viaţa ta dacă simţi că ai început să te plafonezi. Dacă acţionezi şi după cum îţi dictează inima, atunci pasiunile tale pot produce şi bani cândva.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Se anunţă veşti bune pe plan personal în această săptămână, dar asta nu înseamnă că toate vor merge exact aşa cum ţi-ai dori. E posibil ca unele planuri cu partenerul de viaţă să fie date peste cap, însă vei reuşi să compensezi cumva pierderea suferită. Ai mai multă grijă ca voi doi să nu vă plictisiţi, iar acest lucru vă va îmbunătăţi relaţia simţitor.

Săptămâna aceasta vei avea multe cheltuieli neaşteptate, însă nimic nu poate fi evitat din păcate. Banii se vor duce pe lucruri care trebuie făcute şi nu depinde chiar totul de tine. Dacă cineva aflat în nevoie îţi cere cu împrumut o sumă de bani, iar situaţia ta este una extrem de bună, atunci fă-o fără să îi mai ceri nimic înapoi. Faptele bune vor fi răsplătite.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu ezita să dai crezare vorbelor iubitului tău sau cel puţin nu crede în ceea ce îţi spun alţii. Dacă ai bănuieli că acesta te-ar putea minţi, investighează-l atent, însă nu te baza pe cei din jurul tău. Tot ceea ce faci de una singură acum te va ajuta să afli adevărul. Iar discreţia te poate salva de la mai multe situaţii neplăcute pe care ai putea să le provoci.

Începi săptămâna în forţă şi dai randament mai mult decât sperai. În aceste zile vei termina ceva început de multă vreme sau vei soluţiona o problemă pe care nu o poate descurca nimeni. Cert este că vei fi apreciată de superiorii tăi şi, cine ştie, cât de curând ar putea să te aştepte o avansare. Continuă tot aşa!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa sentimentală traversează o perioadă tensionată, însă nu e ceva nou pentru tine. Te-ai obişnuit deja care între tine şi iubit să existe în permanenţă ciondăneli, însă nu poţi nega că ai putea să te lipseşti de asta. Ai nevoie de mai multă linişte şi e posibil să îţi doreşti o pauză, însă partenerul tău ar putea interpreta greşit sugestia ta.

Ţi s-a luat de situaţia în care te afli, iar săptămâna aceasta decizi că trebuie să schimbi ceva în viaţa ta. Foloseşte cu cap timpul tău liber şi fructifică-l astfel încât să poţi câştiga suplimentar nişte bani. Mai mult decât atât, o ocupaţie îmbinată cu pasiune îţi poate oferi mai multă fericire şi încredere în propriile forţe.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti o persoană instabilă emoţional, care se răzgândeşte de la o zi la alta. Acest comportament ar putea să fie destul de deranjant pentru partenerul de viaţă, în special dacă v-aţi făcut planuri împreună pe care le credea serioase. Inconstanţa îi aduce nesiguranţă şi îl va face să se întrebe dacă nu investeşte inutil prea multă energie şi timp pentru tine. E un moment de cumpănă!

Schimbările profesionale prin care ai trecut recent te-au bulversat puţin, dar în această săptămână poţi spune că ai început să te obişnuieşti. Deşi îţi era teamă de schimbare, acum realizezi că a fost cea mai bună variantă. Dacă cineva te-a sfătuit pentru alegerile făcute, acum e momentul să îi fii recunoscătoare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu ar strica ca tu şi partenerul de viaţă să plecaţi într-o escapada romantică la finalul acestei săptămâni. Şi chiar dacă nu puteţi acum, măcar planificaţi-vă ceva pentru viitorul apropiat. Aveţi nevoie de intimitate mai mult decât oricând, aşa că asiguraţi-vă să nu afle nimeni despre asta pentru a nu vă trezi cu cineva pe cap. Renunţaţi la prieteni şi familie pentru o perioadă şi axaţi-vă doar pe voi, pentru că mereu sunteţi înconjuraţi de alţi oameni.

Astrele îţi recomandă mai multă prudenţă în ceea ce priveşte gestionarea banilor. Deşi nu duci lipsă de ei, trebuie să înveţi să fii chibzuită şi să nu îi arunci pe lucruri sau activităţi inutile. Va veni o vreme când vei avea nevoie de ei, aşa că o rezervă de economii nu strică. Mai mult decât atât, nu lăsa încrederea în tine să te facă arogantă la locul de muncă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Traversezi o perioadă bună pe plan sentimental, sau cel puţin în ceea ce priveşte împlinirea de sine. Eşti mulţumită cu ceea ce ai, indiferent dacă eşti implicată într-o relaţie sau nu, iar asta spune multe despre nivelul tău de maturitate. Nu îţi doreşti să schimbi prea multe lucruri în viaţa ta, însă te poţi adapta cu uşurinţă oricărei schimbări ce se poate produce independent de tine.

Nu se anunţă schimbări pe plan profesional, însă pe cel financiar ar putea să se producă câteva goluri. Ce-i drept, aceste cheltuieli vor ţine de deciziile şi dorinţele tale, însă tot le vei resimţi cumva în viitorul apropiat. Vei cheltui mult pe distracţie şi pe moment nu vei avea niciun regret. Eşti decisă să îţi trăieşti viaţa!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Preţuieşte mai mult ceea ce ai înainte de a fi prea târziu. E posibil ca partenerului tău să i se fi luat de atitudinea ta indiferentă, lucru care ar putea să îl facă să vrea o pauză. Vestea bună e că nu îşi doreşte o despărţire, ci doar să îţi dea o lecţie. Dă-ţi seama de asta şi nu îi ignora sentimentele, cel puţin în această săptămână când e cu moralul la pământ.

E foarte important ca în aceste zile să ţii atent evidenţa banilor. Sunt multe cheltuieli şi e posibil ca din neatenţie să îţi scape mici erori pe ici pe colo. Dacă îţi notezi totul, vei ştii când e cazul să te opreşti. Iar dacă eşti genul de persoană care investeşte mult în imagine, atunci astrele te sfătuiesc să iei o pauză de la plimbările prin mall.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Totul este despre tine şi despre fericirea ta în această săptămână. Nimic nu mai contează, decât tu. Este foarte important şi benefic ţie să ajungi la concluzia că tu eşti mai importantă decât oricine. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă şi te-ai dedicat sută la sută partenerulul, acum e momentul să îţi oferi acel spaţiu doar al tău!

Chiar dacă eşti mai hotărâtă decât oricând să îţi încerci norocul în faţa şefilor, evită pe cât posibil să dialoghezi cu aceştia la începutul săptămânii. Conjunctura astrală nu este una favorabilă pentru tine, ba chiar ţi-ar putea crea mai multe greutăţi. Dacă e vorba de o mărire de salariu sau pretenţii cu privire la confortul tău de la serviciu, atunci fă-ţi un discurs sensibil şi spune-l când prinzi un moment bun, nu oricând!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nimic nu pare că te mulţumeşte în aceste zile, mai ales în ceea ce priveşte comportamentul partenerului de viaţă. Ce e mai grav este faptul că găseşti nod în papură chiar şi atunci când nu e cazul. Nu va mai dura mult până ce acesta va izbucni, iar reacţiile lui vor fi extrem de vulcanice şi pot anunţa sfârşitul.

Lucrurile nu merg conform planului în ceea ce priveşte cariera şi banii în această săptămână. O ceartă cu un coleg sau cu un partener de afaceri poate arunca totul în aer. Dacă miza este destul de mare, propune-ţi să fii mai diplomată şi să tolerezi mai multe până când te vei vedea cu banii în buzunar. Situaţia nu este una gravă, însă trebuie gestionată cu grijă!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod