Horoscopul săptămânii 4-10 octombrie. Racul va fi recompensat de Univers

Racul va fi recompensat de Univers, deoarece e mulțumit cu ceea ce are și nu cere nimic mai mult!


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Problemele din trecut capătă o nouă dimensiune în această săptămână. Va trebui să dublezi eforturile pentru a-ți menține calmul în ceea ce privește relația ta amoroasă. Numai în acest fel te vei asigura că nervii tăi nu vor escalada și nu vor provoca mai mult rău decât este deja.

Dacă ești singur/ă, se poate ca o persoană pe care o cunoști destul de bine să înceapă să îți dea de înțeles că vrea ceva mai mult de la tine.

Bani

Săptămână aceasta vei face un pas mic, dar ferm în ceea ce privește viața ta profesională. Vei încerca să faci lucrurile diferit și să spargi rutina care te trage înapoi și nu te lasă să evoluezi.

Dacă ești o fire mai îndrăzneață, vei lua în considerare o nouă carieră care îți poate aduce mai mulți bani.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Știi locul pe care îl are iubirea în viața ta și cum fără ea nu ai nicio direcție. Nu poți trăi fără dragoste, așa că arată acest lucru și nu îți fie frică să pariezi pe inimă!

Dacă ești singur/ă, deții controlul absolut asupra vieții tale amoroase. Faci numai ce vrei, când vrei și nu ești încă dispusă să renunți la libertatea ta pentru nimeni.

Bani

Săptămâna aceasta vei dezvolta abilități pe care nici nu știai că le ai. Vei fi primul/a care va fi surprins/ă de noile tale competențe, poate strâns legate de acea vocație pe care o reprimi.

Te-ai privat de niște experiențe frumoase de frică până acum. Pe lângă plăcerea de a face ce îți place, vor mai apărea și beneficii financiare surprinzătoare.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Eforturile depuse pe acest plan vor atrage binecuvântări de tot felul. Mai ales vineri, când astrele îți oferă în dar numai dragoste.

Dacă ești unul dintre nativii singuri în acest moment, probabil că simți presiunea amintirilor și te încearcă nostalgia vremurilor când aveai pe cineva lângă tine. Nu regreta, mai bine singur decât lângă persoana nepotrivită!

Bani

Locul de muncă și serviciile pe care le oferi vor necesita o doză de abilități și cunoștințe administrative. Multe dintre provocările pe care le vei întâmpina în această săptămână vor avea legătură cu banii, dar vor fi depășite cu succes.

Nu te lăsa purtat/ă de impulsivitate atunci când vine vorba de documente oficiale!

Citește și: Horoscopul lunii octombrie. Balanța știe că mereu e loc de mai bine

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Vei avea un dar special de a-l asculta pe cel drag, deoarece are nevoie să-și povestească temerile sau preocupările, visurile și dorințele.

Te vei simți o persoană completă și utilă atunci când vei vedea că îl ajuți.

Dacă ești singur/ă, nu vei dori să faci nicio schimbare. Viața ta este perfectă așa cum este și ești mulțumit/ă cu ceea ce ai. Vestea bună este că vei primi înzecit tocmai pentru că nu ceri nimic mai mult!

Bani

Ambiția ta iese în evidență, vrei să ajungi departe și, prin urmare, ai putea alege căi pe care nici măcar nu le investighezi. Creierul îți spune că greșești, dar curajul și buzunarul îți spun să continui.

Vestea bună este că, uneori, e bine să te iei după primul gând și să alegi varianta care îți face cu ochiul prima oară.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Vei avea parte de o săptămână splendidă în domeniul iubirii.

Persoana iubită va fi încântată de tine și ochii ei vor străluci de fiecare dată când te privește.

Dacă ești singur/ă, vei face o pasiune pentru cineva care nu este atât de atras de tine precum ți-ai dori. Riști să fii dezamăgit/ă, să îți pierzi încrederea în tine și să te blochezi pe viitor. Nu insista dacă nu vezi semnale pozitive, îți vei face rău singur/ă!

Bani

Va exista o stagnare la locul de muncă, totul va avea întârzieri și acest lucru te va prost dispune și te va frustra.

Vei fi foarte cumpătat/ă cu banii, care vor fi și ei puțini. Dar, nu îți face griji, deoarece vei ști să îi gestionezi foarte bine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Există o lipsă de stabilitate în viața ta sentimentală, nu știi de ce îți este greu să te simți confortabil chiar și în propria casă.

Poate că ceea ce proiectezi, de exemplu prin intermediul rețelelor de socializare, are puțin sau nimic de-a face cu ceea ce trăiești și simți. Încearcă, în primul rând, să fii sincer/ă cu tine și să faci puțină ordine în viața ta.

Dacă ești singur/ă, încearcă pe cât posibil să nu lași umbrele trecutului să te urmărească. Ele pot fi responsabile pentru faptul că nu te poți angaja cu nimeni.

Bani

Prosperitatea este foarte prezentă în această săptămână, în special dacă ești una dintre persoanele care lucrează în domeniul matematicii și a științelor exacte, în general.

Vei străluci, gândirea ta strategică va ieși în evidență și va veni cu idei care vor fi recompensate pe măsură. Atât financiar, cât și moral!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta trebuie să fii pregătit/ă pentru situații complicate în dragoste. Primele zile vor aduce puternice influențe astrale negative. Nervii vor ieși la suprafață și certurile dintre tine și partener/ă pot deveni foarte agresive.

Dacă ești singur/ă, găsești pe altcineva cu care să te cerți. Nu se întâmplă pentru că vrei, ba chiar îți displace, numai că energiile astrale afectează toți nativii, fie ei singuri sau cuplați.

Bani

În sfera muncii și a banilor, te poți aștepta la o redresare semnificativă în această săptămână. În ceea ce privește situația ta financiară, precum și la opțiuni de muncă mai bune.

Dacă ai o afacere, cel mai probabil vei căuta un partener care te poate susține pentru a deveni mai puternic/ă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

În această săptămână vei fi un consilier excelent și vei putea pronunța cuvintele potrivire pentru persoana de lângă tine. Cel mai probabil, partenerul/a  de viață trece printr-un moment emoțional complex. Ajută cât îți stă în putință.

Dacă ești singur/ă, ai grijă la cei care îți adresează cuvinte mult prea pompoase pentru o primă întâlnire.

Bani

Pe plan profesional, dacă vei fi nevoit/ă să porți o discuție serioasă sau să dai un interviu, nu ezita să spui adevărul cu măsură și bune maniere. Doar așa vei obține ceea ce cauți.

Tendința este una pozitivă, poți obține jobul și banii doriți, însă e necesar să fii grijuliu/ie.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Începi săptămână cu zile oarecum contradictorii. Pe de o parte, ai totul în favoarea ta pentru a consolida relația amoroasă în care ești implicat/ă, de a trăi momente de pasiune și de a fi fericit. Pe de altă parte, vrei să scapi de angajament și să fii liber/ă.

Dacă ești singur/ă, o persoana apropiată ție îți va face cunoștință cu cineva. Nu vei vrea să mergi la întâlnire, dar o vei face de dragul ei și a intențiilor sale bune. E posibil să nu regreți!

Bani

Profesional, dacă îți vei gestiona timpul corect în această săptămână, vei putea beneficia de toate avantajele pe care astrele ți le-au pregătit.

Unele situații se vor debloca, făcând loc abundenței materiale.

Amintește-ți că te afli într-un moment magic în care trebuie să faci ceea ce îți spune inima, indiferent de ceea ce cred alții. A sosit vremea ta!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Vei dobândi maturitate în materie de relații și romantism. Cei mai mulți nativi ai zodiei tale își vor consolida și plănui viitorul cu persoana iubită.

Dacă ești singur/ă, a sosit timpul să ieși și să întâlnești pe cineva diferit care te face să simți că vibrezi și îți aduce bucurie.

Bani

Astrele susțin toate activitățile legate de comerț, comunicare și transport.

Vei face un plan mai realist al obiectivelor tale pe termen mediu și scurt. Când vine vorba de bani, se cere o atenție deosebită și o strategie bine gândită. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Vei dori să formalizezi sau să consolidezi relația în care ești implicat/ă în acest moment. Privește atent spre partenerul/a de viață și vezi dacă și el/ea își dorește la fel.

De asemenea, dacă ești singur/ă, te vei implica în mai multe povești de dragoste, toate, însă, fără continuare.

Bani

Din punct de vedere profesional, o forță imensă te împinge spre profit. Atât astrele, cât și sinele tău interior te ghidează spre succes în afaceri și bani.

Așadar, situația pare destul de bună pentru tine. Chiar dacă nu ai nimic concret acum în mână, există indicii clare că se vor întâmpla lucruri bune.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei avea nevoie ca partenerul/a de viață să fie și cel mai bun prieten al tău, cineva alături de care să te distrezi și care să se integreze perfect în grupul tău.

Dacă ești singur/ă, s-ar putea să fii prea naiv/ă și să pierzi șanse reale în dragoste.

Bani

Surprize și evenimente neprevăzute vor apărea la locul de muncă în aceste zile. Dar, important nu e despre ce este vorba, ci cum vei reacționa în fața acelor situații.

Pe de altă parte, astrele te încurajează să te bucuri de bani și să cumperi tot ce vrei fără să te uiți la portofel.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod