Horoscopul săptămânii 4-10 noiembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o săptămână bună pentru dragoste, în special dacă ești singur și te simți pregătit pentru o nouă relație. Vei avea multe ocazii de întâlniri romantice, însă astrele te sfătuiesc să fii selectiv și să alegi doar acele persoane care te satisfac intelectual. Dacă faci parte dintr-un cuplu durabil, ai face bine să profiți de toate activitățile în care partenerul te implică și să te bucuri de fiecare moment alături de el!

Astrele îți recomandă să te gândești mai mult la viitor în această săptămână și să îți faci planuri de bătaie cu privire la stabilitatea ta financiară. Se poate să primești oferte tentante de joburi, însă e necesară multă analiză și atenție în luarea deciziilor. Nu sunt excluse discuțiile aprinse între tine și șefi la colegi pe tema banilor. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este important ca în această săptămână să îți faci timp pentru prieteni și pentru partenerul de viață. În general, familia ar trebui să fie pe primul loc, indiferent dacă există ceva probleme pe acest plan sau nu. Nu pune paie pe foc în cazul apariției unui conflict, ci din contră încearcă să îl aplanezi cât poți tu de mult!

Dai dovadă de multă ambiție la locul de muncă sau la școală în această săptămână, iar modul tău de acțiune și ideile îndrăznețe îți vor fi apreciate. E nevoie să ieși puțin din zona ta de confort pentru a putea ieși în față, dar se pare că te bucuri de o perioadă favorabilă în care te poți afirma. Cu banii nu o duci rău, însă poți câștiga cu ușurința mai mult dacă te axezi pe acest lucru.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Chiar dacă nu ai prea mult timp pe parcursul acestei săptămâni pentru dragoste, nu ezita ca weekendul să-l dedici celor dragi. Fie că este vorba despre partener, părinți sau prieteni, ai nevoie de astfel de momente mai mult decât oricând. Astrele te sfătuiesc să reiei o legătură amoroasă mai veche, în cazul în care lucrurile nu s-au terminat urât pe atunci!

Se pare că ai pășit cu dreptul în această lună, iar primele zile alea acestei săptămâni va fi apogeul carierei tale. Ai toate șansele să fii promovat și să primești o mărire de salariu considerabilă. De asemenea, dacă ești implicat în afaceri, profitul aproape se va dubla datorită unor tranzacții inspirate pe care le-ai făcut recent. Se poate spune că ai tras lozul cel mare, însă nu se știe cât va dura toată această bucurie.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Tu și partenerul de viață nu traversați cea mai bună perioadă a voastră. Se pare că certurile dintre voi apar mult mai ușor și mult mai des, fapt pentru care ai putea considera de cuviință să ceri o pauză de la toată această nebunie. Fie că te-ai implicat recent în această relație sau este una de lungă durată, cert este că vei fi tentat să fugi de responsabilități atunci când dai de greu.

Va fi multă bătaie de cap în această săptămână din pricina banilor. Dacă ai în plan să faci anumite tranzacții sau schimbări profesionale, există riscul să ți se pună piedici de tot felul. Astrele te sfătuiesc să nu dai înapoi de la primul hop pe care îl întâlnești, pentru că odată depășită situația critică, îți va fi mult mai ușor să te desfășori. Nu te da bătut!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Leu(22 iulie - 22 august)

Astrele te sfătuiesc să îți faci mai mult timp pentru persoana iubită în acest început de săptămână. Dacă nu e posibil să petreci aceste zile cu ea din motive consistente, în weekend nu vei mai avea scuze. Îndreaptă-ți atenția către cei dragi care au nevoie de tine, în special de prezența și afecțiunea ta. Dacă ai copii mici, aceștia vor simți cel mai mult absența ta și vor suferi din cauza faptului că nu îi incluzi în planurile tale.

Comunicarea de la serviciu sau școală va fi destul de proastă în această săptămână. Și, dacă nu încerci să schimbi ceva în acest sens, există riscul să nu fii deloc productiv. Ai nevoie de rezultate bune cât mai rapid ca să poți să îți îmbunătățești situația financiară. Fie că ești întreținut sau îți câștigi singur bani, cu siguranță va trebui să demonstrezi că îi meriți.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi lipsită de obișnuitele discuții și incidente pe plan sentimental. Se pare că atât tu, cât și partenerul de viață sunteți mult prea ocupați pentru a vă concentra unul pe celălalt și asta e de bine. Vestea bună este că vei trage concluzia că te axai prea mult pe nimicuri, în loc să faci ceva productiv cu viața ta!

Săptămâna aceasta vei avea parte de unele cheltuieli de care știai deja, așadar ești destul de pregătit mental pentru a rămâne cu portofelul gol. Scopul este unul recreativ, așa că nu vor fi urme de regret. Fie că pleci într-o mini-vacanță sau ai de gând să pornești într-o sesiune de shopping intensă, cert este că faci ceea ce îți dorești cu banii pentru care ai muncit atât.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi mai pline la locul de muncă și, din această cauză, viața ta sentimentală nu va fi în prim-plan. Se poate ca partenerul de viață să îți reproșeze acest lucru, dar asta nu înseamnă că nu te susține în ceea ce vrei să faci. Dacă ești singur, doar în weekend vei avea timp de dragoste și flirt, însă fără implicații serioase. E dorința ta!

Săptămâna aceasta nu vei sta prea bine cu banii, pentru că apar cheltuieli neprevăzute pe care nu le poți amâna. Se poate să ți se ceară un împrumut, să fii nevoit să îți plătești anumite taxe în avans sau să întâmpini o problemă personală care nu poate fi rezolvată decât cu bani. Încearcă să rămâi stăpân pe tine și să îți faci imediat un plan de bătaie în funcție de noile schimbări apărute.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Familia și toate celelalte persoane pe care le iubești cel mai mult vor juca un rol foarte important în viața ta în această săptămână. Fără sprijinul lor, nu vei putea reuși ce ți-ai propus în carieră, dar, din fericire, vor fi mereu lângă tine atunci când ai nevoie. Nu e vorba de bani sau de lucruri materiale, ci de suport moral și simpla lor prezență!

Nu o duci prea bine cu banii de ceva vreme, așadar începând cu această săptămână te vei pune serios pe treabă. E posibil să lucrezi peste program și chiar în weekend, în special dacă ai o afacere proprie. În cazul în care ești la studii și depinzi de alți oameni pentru a te susține financiar, a sosit momentul să iei problema în propriile mâini și, poate, să încerci să te angajezi part-time.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Indiferent cât de ocupat ai fi în această săptămână, nu uita de persoanele pe care le iubești. Încearcă să lași mereu grijile la pragul ușii și să te bucuri de părțile frumoase ale vieții tale, cum ar fi familia. Nu este exclus să primești o veste bună privitoare la copii sau partener, așadar nu o umbri din cauza stresului profesional.

Nu acționa impulsiv în această săptămână, în special dacă este vorba de bani. Dacă nu ai un plan de acțiune bine pus la punct, mai bine amâni tot ce ți-ai propus pentru altădată. De asemenea, dacă ești nesigur cu privire la unele tranzacții sau schimbări profesionale, apelează cu încredere la o persoană care te-a mai ajutat în trecut cu sfaturi valoroase!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încearcă să îți scoți atuurile la înaintare în această săptămână și, astfel, vei putea avea succes în rândul sexului opus. Nu este exclus să dai de cineva cu aceleași preocupări de viață ca și tine, de care să te îndrăgostești pe loc. Dacă ești stimulat intelectual, atunci cu siguranță acea persoană are mari șanse să îți cucerească inima. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, astrele te avertizează că vor exista schimbări extreme!

Încă din primele zile ale acestei săptămâni poți primi oferte profesionale tentante din punct de vedere financiar. E posibil să fii puțin reticent din cauza volumului mare de muncă, însă vei ajunge la concluzia că merită tot efortul. Cu toate acestea, ai grijă să te consulți cu cei dragi înainte de a face vreo schimbare drastică în viața ta.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vor exista evenimente notabile pe plan sentimental în această săptămână. Primele zile vor trece fără să realizezi, iar de miercuri pot apărea tensiuni minore între tine și partener. Acestea ar putea apărea din cauza banilor sau din cauza diferențelor existente între voi referitoare la educația copiilor. Cu toate acestea, weekendul te reunește cu persoane dragi și trăiești momente pline de dragoste și afecțiune.

Dai dovadă de multă determinare în această săptămână și ești dispus să faci sacrificii mari pentru a-ți rotunji veniturile. E posibil să fie vorba despre proiecte suplimentare care necesită ore de muncă după programul obișnuit sau de un al doile job. Ai nevoie de bani mai mult decât oricând pentru a-ți îndeplini un vis, așa că vei face tot ce ține de tine în acest sens.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Pești(19 februarie - 20 martie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi extrem de tensionate pe plan sentimental. Se poate să traversezi o perioadă mai grea din cauza unei despărțiri, trădări sau a unor episoade violente care se desfășoară în cuplu. E momentul să renunți la viața cu care te-ai obișnuit dacă aceasta este una nefericită. Decizia este doar în mâinile tale, iar sfaturile prietenilor ar trebui să te ajute să o iei cât mai rapid.

E posibil ca lucrurile să nu fie roz pentru tine la locul de muncă în această săptămână și să apară răsturnări de situație fix când ești pe punctul de a obține ceva măreț. Astrele îți recomandă mai multă stăpânire de tine și, eventual, mai multe economii în viitorul apropiat. Indiferent de reproșurile pe care le primești de la cei din jurul tău, nu renunța la visul tău!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod