Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este foarte important ca în această săptămână să separi viaţa amoroasă de cea profesională. Grijile de la serviciu ar trebui lăsate deoparte atunci când petreci timp cu familia ta. Astfel, te vei bucura de prezenţa lor cu adevărat şi vei intări relaţiile dintre voi. Dacă ai acelaşi partener de multă vreme, atunci lucrurile stau mai simplu, pentru că toleranţa şi obişnuinţa intervin în favoarea ta.

Vei avea o săptămână grea la serviciu, volumul de muncă este mare, iar relaţiile cu colegii tăi nu sunt aşa bune. Din cauza atmosferei tensionate e posibil să nu te poţi concentra aşa cum trebuie şi astfel să nu îţi poţi duce la bun sfârşit sarcinile primite. Ai termene limită, aşa că ignoră tot ce e în jurul tău dacă vrei să nu fii sancţionată.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, acestea având şansa să pună mâna pe bărbatul la care râvnesc. Nici nativele care sunt implicate într-o relaţie serioasă nu o duc rău, dar nu se poate spune că se va întâmpla ceva notabil. Cea mai importantă este comunicarea, indiferent de situaţie. Atunci când între tine şi partenerul de viaţă intervin unele probleme, este necesar să vorbiţi deschis unul cu celălalt.

Cu cât munceşti mai mult în această săptămână, cu atât şansele să câştigi mai mulţi bani vor creşte. Este foarte important să îţi vezi doar de treburile tale şi să concetrezi pe ceea ce ţi se spune, nu e necasar să îţi bagi coada în sarcinile colegilor. Altfel, nu vei face decât să îţi consumi din timp inutil şi îi vei şi enerva pe cei din jur la culme!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu sunt excluse tensiunile în familie în această săptămână, ba chiar se poate spune că vor fi inevitabile. Cu toate acestea, este foarte important cum gestionezi problemele care intervin între tine şi partener. Astrele îţi recomandă să te gândeşti de două ori înainte de a spune ceva, altfel e posibil să regreţi cele zise şi să nu mai poţi repara nimeni ulterior indiferent cât de mult te-ai chinui.

Situaţia începe să se îmbunătăţească pentru tine pe plan financiar în aceste zile. Deşi începutul săptămânii nu pare promiţător, de joi cineva îţi va deschide uşa către succes. Munca în echipă este benefică în condiţiile în care vrei să câştigi mai multi bani cât mai repede. Dacă nu te grăbeşti, atunci poţi să faci toată treaba de una singură, cu răbdare şi meticulozitate. De asemenea, un împrumut mai vechi ar putea să îţi fie returnat.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Chiar dacă săptămâna începe bine pentru tine pe plan sentimental, lucrurile ar putea sfârşi destul de prost. E posibil ca o mică discuţie pornită dintr-o problemă banală să se amplifice astfel încât să iasă un mare tărăboi. Pentru a putea evita această situaţie neplăcută, astrele îţi recomandă să înveţi să te opreşti atunci când trebuie. Nu face din ţânţar armăsar, pentru că atât tu, cât şi partenerul tău de viaţă sunteţi două pietre tari.

În această săptămână va trebui să te întreci pe tine la locul de muncă. Ai termene limită pe care nu le poţi amâna, aşa că pune-ţi toată energie în acest sector. Vei fi nevoită să faci multe lucruri în doar câteva zile, iar asta nu îţi sună prea familiar. Cu toate acestea, nu există nici cel mai mic dubiu că nu te vei descurca. Marea ta problemă este că uiţi să mănânci şi uiţi să iei pauze pentru a te mai relaxa puţin, iar asta îţi poate cauza probleme de sănătate în viitorul apropiat.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu va fi o săptămână relaxantă pentru tine pe plan sentimental. Partenerul tău de viaţă traversează o perioadă complicată, iar asta îl face să devină o persoană dificilă şi nervoasă. Ca să nu complici şi mai tare lucrurile, indicat ar fi să îl laşi în pace până se linişteşte. Orice i-ai spune acum, indiferent cât de bune ar fi intenţiile tale, el le va lua ca pe ceva negativ tocmai pentru a avea pe cine să îşi verse nervii.

Îţi intri cu greu în ritm la serviciu în această săptămână, şi asta cu sigurnaţă se întâmplă din cauza minivacanţei de care te-ai bucurat recent. Cu toate că ţi-a prins bine şi ţi-ai reîncărcat bateriile, e posibil să nu te poţi concentra luni sau marţi pe unele sarcini urgente. Ieşi din starea de amorţeală şi fii responsabilă dacă nu vrei să suferi pierderi financiare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi una tensionată pentru tine, ai atât de multe lucruri de făcut şi se petrec atâtea schimbări în viaţa ta. Eşti genul de persoană căreia îi place rutina şi care urăşte să iasă din zona de confort, de aceea nu va fi deloc uşor pentru tine. Cu toate acestea, ai alături persoane care te ajută şi care vorbesc mult cu tine, pentru că doar aşa te mai poţi detensiona puţin.

Nu duci lipsă de bani, cu toate că în ultima perioadă ţi-ai achiziţionat o mulţime de lucruri pe care ţi le doreai. Cu toate acestea, încearcă ca din această săptămână să te opreşti din cumpărături înainte de a nu avea regrete. Sunt suficiente mofturile pe care ţi le-ai făcut, aşa că bucură-te de prezent şi lasă viitorul în pace. Dacă mereu vrei să schimbi ceva, cu siguranţă vei omite momente unice de bucurie.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai vrea să faci o schimbare pentru liniştea familiei tale, însă îţi este foarte greu să iei o decizie atât de importantă. Cu toate că ai putea fi tentată să acţionezi impulsiv uneori, e mai bine să te gândeşti bine înainte să o faci. Chiar dacă o analiză mai lungă te poate face să te răzgândeşti, trebuie să crezi în faptul că asta ar putea fi varianta cea mai bună. Unele compromisuri vor fi inevitabile, însă nu renunţa la tine pentru partenerul de viaţă!

Nu duci lipsă de bani, însă cu toate acestea eşti prea econoamă. Încearcă să te mai relaxezi un pic şi să investeşti în lucrurile care îţi plac şi la care visezi. Nu le vei putea primi gratis pe toate, aşa că ocupă-te singură de asta. Orice mic obiect luat din banii tăi îţi va aduce o bucurie imensă. De asemenea, îţi poţi reînnoi garderoba, astfel te vei simţi frumoasă şi vei avea mai multă încredere în tine. Exact ce îţi doreai!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti pusă pe distracţie în această săptămână şi te concentrezi mai mult pe prieteni decât pe partenerul tău de viaţă. Din fericire, şi acesta are preocupările şi pasiunile lui, de aceea nu se vor isca conflicte între voi. Dacă eşti singură, e posibil ca din multele întâlniri pe care le ai, una să fie norocoasă. Nu te arunca totuşi în braţele cuiva din prima, pentru că vei lăsa impresia că eşti disperată.

Începi această săptămână cu forţe proaspete şi cu mai multe planuri optimiste de viitor. Este foarte important să priveşti astfel lucrurile, mai ales dacă până acum ai avut o stare de letargie în care nimic părea că nu îţi surâde. Dacă te deschizi şi comunici mai mult cu cei din jurul tău, şansele de a găsi soluţii la problemele tale vor fi mai mari. Acest lucru e valabil şi în cazul banilor!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil ca în această săptămână să fii tentată să flirtezi cu un bărbat arătos, dar asta se va întâmpla fie că eşti singură, fie că ai un partener. În cel de-al doilea caz, riscurile sunt destul de mari, mai ales dacă îţi ştii iubitul sau soţul gelos. Dacă ai o relaţie deschisă, atunci poţi face ochi dulci din când în când, însă fără să ai intenţia de a continua. E ceva normal să admiri persoanele din jurul tău, însă nu uita de limite!

Nu vei câştiga mai mulţi bani în aceste zile, dar pui bazele unei afaceri de succes. Relaţionarea şi parteneriatele te vor ajuta să îţi atingi mai repede scopul. Nu stai deloc rău cu banii, de aceea astrele îţi recomandă să faci investiţii şi să îi fructifici. Cere sfatul persoanelor cu experienţă în cazul în care te împotmoleşti!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta îţi poate aduce feţe noi în cercurile în care te învârţi. Unele dintre ele ar putea să te atragă mai mult decât crezi, însă nu te lua după aparenţe. Înainte de a te implica într-o relaţie amoroasă, cunoaşte întâi persoana cu care te întâlneşti. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, aceste zile vor fi armonioase şi pline de dovezi frumoase de iubire.

Nu ar strica ca în aceste zile să te ocupi mai mult de tine şi să investeşti ceva bani într-o garderobă nouă. Ai nevoie de o schimbare de look şi nu mai trebuie amânată! Te descurci bine cu banii, aşa că nu e cazul să găseşti motive pentru a nu o face. Dacă nu ai curaj, mergi cu o prietenă care ştii că te poate convinge să faci orice spune. Mergi pe mâna celorlalţi dacă îţi e frică să ieşi din zona de confort!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este foarte important ca în aceste zile să te axezi mai mult pe viaţa ta sentimentală şi să îi aloci mai mult timp partenerului de viaţă. În cazul în care eşti implicată într-o relaţie de multă vreme, monotonia ar putea să îşi spună cuvântul, iar tu trebuie să iei măsuri pentru a reparinde flacăra iubirii. La fel trebuie să procedeze şi iubitul tău, însă nu îl forţa să facă nimic din ce nu îşi doreşte.

Nu degeaba ai lucrat atât în ultima perioadă, pentru că în aceste zile începi să culegi roadele muncii tale. Ai toate şansele să primeşti o mărire de salariu sau un bonus pentru sarcinile duse la bun sfârşit, dar nu te concetra prea mult pe aşteptarea lor. Lasă lucrurile să curgă natural şi bucură-te acum de tot ce ai reuşit să faci, fii mândră de tine şi nu uita să te odihneşti!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă nu vrei ca lucrurile să se înrăutăţească pe plan sentimental, în aceste zile trebuie să schimbi ceva la tine. De vină ar putea fi gelozia ta sau poate faptul că îţi sufoci partenerul fără să îţi dai seama. O persoană apropiată ţie îţi va deschide puţin ochii, iar atunci îţi vei pune o mulţime de întrebări la care tot tu îţi vei răspunde. A sosit momentul să te maturizezi şi să iei viaţa cu seriozitate!

Nu se anunţă schimbări în ceea ce priveşte banii, dar se anunţă unele în ceea ce priveşte cariera. Ai toate şansele să înveţi lucruri noi şi să descoperi că îţi place să faci şi altceva faţă de acum. Ia în considerare acest lucru şi nu ezita să optezi pentru un nou job dacă acesta te atrage mai mult. Cu toate că eşti o persoană statornică, pentru a evolua şi avansa trebuie să acţionezi cu curaj!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod