Horoscopul săptămânii 31 august-6 septembrie. Fecioara câștigă pe o parte, dar pierde pe cealaltă

Fecioara nu reușește să găsească un echilbru între planurile vieții ei, așadar va avea parte și de câștiguri, dar și de pierderi.

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ești din ce în ce mai concentrat/ă pe viitor și știi că acțiunile bine canalizate sunt singura soluție pentru a scăpa de grijile tale actuale. Nu căuta aprobarea celor dragi în ceea ce privește dorințele tale, pentru că acest lucru poate crea tensiune și discuții inutile în cuplu sau familie. Dacă ești singur/ă, ia lucrurile încet și fii atent/ă la potențialul dezinteres al persoanelor de sex opus.

La începutul săptămânii vei avea ocazia să profiți de o situație. Ai simțit oportunitatea de a câștiga bani? Dacă ai în minte unele proiecte, acum este momentul să acționezi și să îți pui în aplicare toate ideile, chiar și pe cele mai îndrăznețe. Norocul este de partea ta și ai șansa de a obține profituri interesante. O colaborare grozavă este, de asemenea, posibilă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Unele resentimente persistente îți încetinesc impusurile, te fac să te îndoiești de sentimentele tale, astfel că preferi să-ți amâni planurile în ceea ce privește dragostea. Evită să-ți pierzi timpul gândindu-te la trecut. Ai șansa de a găsi pe cineva care să te facă să uiți de tot, așa că nu îi da cu piciorul! Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, certurile se risipesc, este timpul pentru împăcare.

În această săptămână, copiii sau unele rude apropiate te determină să faci cheltuieli neprevăzute. Te lași condus/ă de sentimente, dar, din păcate, vei crea o situație financiară nedorită. Deși poate părea dificil de realizat, va trebui să stabilești limite cu cei dragi. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă ești singur/ă, prioritatea ta este să pui în lumina reflectoarelor persoana pe care o placi și o vei face bine. Dar, cea mai bună veste este că astrele promovează înțelegerea și te convinge că merită să te implici într-o relație de iubire, să îți consolidezi relația actuală sau să-ți ofere șansa de a repara ceva în cuplu.

Nu ești dispus/ă să risipești banii și vrei ca toată lumea să știe acest lucru. Ești deranjat/ă de cheltuielile inutile, te limitezi și economisești, dar îți permiți din când în când și câte un mic răsfăț și să te bucuri puțin de banii tăi. Prin urmare, vei găsi soluții să te simți bine fără a arunca cu banii în stânga și în dreapta.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viața ta amoroasă înflorește în această săptămână, indiferent de situația ta actuală. Astrele te ajută să ai succes, dar trebuie să ajuți și tu puțin. Îndrăznește mai mult și pune-ți toată energia pentru a construi o viață frumoasă în doi. Se anunță vești bune și în cazul în care ești singur/ă, șansele de a cunoaște pe cineva potrivit ție sunt foarte mari.

Nu omite niciun pas, fii precaut/ă cu banii în această săptămână. Chiar dacă ți se pare tentant să faci unele investiții, astrele te sfătuiesc să te gândești de două ori înainte de a porni la drum. Nu risca! O eroare de acest gen nu este binevenită și ar putea fi fatală pentru situația ta financiară. Ia-ți garanții înainte de a acționa, nu fi naiv/ă și sau grăbit/ă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Te bucuri de protecția astrelor în această săptămână. Dacă ești singur/ă, acestea te determină să ai un interes crescut pentru ceea ce se întâmplă în jurul tău. Nu trebuie să te temi să faci primul pas, a sosit momentul să fii mai îndrăzneț/eață. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, poți trece la următoarea etapă în cuplu.

Confortul tău financiar este asigurat, așadar nu e cazul să îți faci vreo grijă în această săptămână. În loc să fii superstițios/oasă și să gândești negativist, mai bine te-ai bucura de situația ta actuală indiferent cât va dura ea.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Familia ta are în continuu nevoie de tine? Șeful tău îți cere să stai peste program la serviciu? Dacă da, este evident că viața ta de cuplu vine după toate acestea, iar partenerul/a sau soțul/soția de asemenea. Săptâmana aceasta preia controlul asupra vieții tale amoroase, fă-o să fie o prioritate și îmbunătățește-ți semnificativ senzualitatea, cheia fericirii emoționale!

Profiturile pe care le obții în această săptămână sunt posibile datorită unor acțiuni din trecutul îndepărtat. Drept urmare, se poate spune că efectele sunt peste așteptările tale. Ești foarte conștient/ă că fluctuațiile te ajută să îți gestionezi conturile cu diligență. Te pricepi de minune să eviți perioadele de criză. Dacă ai în plan să efectuezi unele tranzacții, climatul este favorabil.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Beneficiezi de protecția asiduă a astrelor care veghează asupra vieții tale sentimentale. Îți redescoperi partenerul/a și te reîndrăgostești de el/ea sau îți aprofundezi conexiunile din trecut. Nu ezita să îți arăți disponibilitatea în cazul în care ești singur/ă, astfel te vei putea bucura de o explozie de pasiune.

Te așteaptă o săptămână frumoasă în ceea ce privește banii. Veniturile tale cresc din surse neașteptate și pe nepusă masa. Încearcă totuși să nu te entuziasmezi prea tare și să ții de câștigurile tale, pentru că creșterea nu va ține la nesfârșit. Astrele îți recomandă să acționezi chibzuit și să îți faci rezerve!

Citește și: Dragoste adevărată sau pasiune trecătoare? Află dacă te iubește sau ești doar un moft, în funcție de zodia lui

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna vine cu unele dificultăți în ceea ce privește comunicarea, relațiile sunt încordate, sentimentele sunt interiorizate. Dacă ai alte griji pe cap, viața ta amoroasă este cea care are de suferit. Această perioadă este decisivă pentru viitorul relației în care ești implicat/ă. Folosește-ți farmecul pentru a rezolva o ceartă sentimentală.

Săptămâna aceasta vei fi tentat/ă să faci unele cheltuieli pentru a compensa o perioadă lungă de privare. Dintr-o dată, faci achiziții scumpe. Din păcate, contrar a ceea ce crezi, situația ta financiară nu este încă stabilă. Dacă vrei să nu mai treci încă o dată printr-o perioadă grea, pune bani deoparte în loc să-i cheltuiești.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână bună pentru a te lansa în noi provocări și pentru a descoperi orizonturi necunoscute. Ești plin/ă de idei și ingeniozitate pe care le poți folosi în favoarea ta pe plan amoros pentru ca relația ta să avanseze sau pentru a te implica într-una cu totul nouă.

Situația ta materială este aproape perfectă, așa că ai de ce să fii mândru/ă! Această conjunctură favorabilă îți permite să dai curs unor proiecte dragi sufletului tău, indiferent dacă este vorba de casa ta, de viața profesională sau de copil, dacă este cazul.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Comportamentul partenerului/ei tau/tale te face să conștientizezi anumite nevoi de care ai uitat de foarte mult timp. Devine imposibil să negi o parte din ceea ce este evident. Indiferent de situația ta, ești hotărât/ă să recapeți controlul sentimentelor tale. Sfaturile exterioare, de la prieteni sau familie, ți-ar permite să-ți înțelegi mai bine așteptările.

Realizarea proiectelor depinde de capacitatea ta de a-ți gestiona banii. Din păcate, nu stai prea bine la acest capitol și riști să faci unele investiții greșite. Într-un final poate că vei ajunge la rezultatul dorit, însă eforturile vor fi extrem de mari.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Indiferent dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești singur/ă, șansele la fericire sunt garantate de astre. Comunicarea dintre tine și persoana iubită este eficientă și te conduce spre nivelul următor al relației. Pasiunea și înțelegerea dintre voi se văd cu ochiul liber. Admiratorii se bucură de prezența ta, se gândesc la tine și își încearcă norocul. Viața îți zâmbește, meriți pe deplin toate lucrurile frumoase care se întâmplă în viața ta de zi cu zi.

Dorințele tale cele mai sălbatice se pot împlini în această săptămână. Ai suficienți bani în buzunar pentru ele? Da! Resursele tale sunt în vârf în acest moment. Astrele îți susțin inițiativele în afaceri ori profesionale, poți face acum alegeri durabile datorită bazei tale financiare confortabile.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei reuși să îți temperezi temerile iraționale și vei găsi cuvintele potrivite pentru a clarifica o situație sau pentru a apăra un punct de vedere. Mintea ta obosită se întoarce la calm. Fiind mai zen, comunicarea cu persoana iubită va fi mai ușoară și mai constructivă.

Orizontul pare destul de clar atunci când vine vorba de perspectivele tale financiare. Există încă niște nori, dar nimic care să întunece poza sau să degenereze în averse grele. Pentru a continua pe drumul cel bun, aplică aceleași principii de bază care te-au adus în acest punct. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod