Horoscopul săptămânii 30 noiembrie- 6 decembrie. Balanța vrea libertate pentru a putea fi fericită

Vrei să știi ce ţi-au pregătit astrele pentru această săptămână? Citește horoscopul săptămânii 30 noiembrie- 6 decembrie!



Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Influența lui Marte din această săptămână oferă Bebercului o mare capaciate de regenerare și vindecare. Dacă ai făcut cumva terapie, vei cunoaște rezultatele. Va fi mai bine să eviți resentimentele sau comportamentele autodistructive, să încerci să nu te închizi în tine cu privire la ceea ce ți se întâmplă și să vorbești despre asta. Tot ceea ce ții în tine îți poate cauza neplăceri. Trebuie să te simți cu adevărat motivat/ă să faci ceea ce ți-ai propus. Va trebui să te concentrezi pe problemele familiale și să obții o atmosferă plăcută și liniștită în jurul tău. Vei avea sprijinul rudelor în ceea ce privește eventualele probleme financiare.

Pregătește-te de o săptămână grozavă. Într-adevăr, succesul este ca și garantat și vei obține ceea ce îți dorești pe plan sentimental. Vei fi auzit/ă și înțeles/easă. Tu și persoana faceți pași mari prin dialoguri revigorante. Cel/cea de lângă tine vrea să te urmeze până la sfârșitul lumii.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ar trebui să îți folosești optimismul la maximum, mai ales atunci când primești sarcini plictisitoare sau care nu îți plac. Este o săptămână bună pentru a te ocupa de afaceri. Actele de bunătate vor fi mai importante decât cuvintele. Împărtășește orice cu cei dragi și bucurați-vă împreună. Norocul tău depinde de modul în care comunici și de forma de exprimare pe care o folosești. În această săptămână te vei simți confortabil în orice situațue. Ar trebui să îți exprimi gândurile și să îți faci cunoscute ideile, deoarece toată lumea te va asculta.

Emani sensibilitate, dorință și bunăvoință și câștigi popularitate. Aceste zile vor fi pline de optimism, inițiativă și prietenie. Ești dispus/ă să faci orice pentru a te apropia mai mult de persoana de lângă tine. Asculți confidențe și dezvălui ceea ce simți cu multă forță și convingere.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vei reuși să faci față tuturor situațiilor cu care te confrunți. Dacă îți planifici totul, îți va fi mai ușor decât dacă începi de la zero. Trebuie să ai grijă de o problemă economică relevantă pentru tine. Cu cât o rezolvi mai repede, cu atât mai bine. Tot ceea ce faci, fă într-un mod calm și fără a te entuziasma prea tare, altfel riști să faci greșeli din cauza grabei.

Ai putea avea o săptămână romantică minunată. Instinctul te va ghida. Plăcerea și dorința vor fi cele două cuvinte de bază. Relația ta de cuplu funcționează din inerție, sunteți îndrăgostiți cu adevărat. De asemenea, dacă ești singur/ă, vei comunica mai mult cu cei din jur și vei avea ocazia să îți dai seama cine merită sau nu să fie în viața ta.

Citește și: Horoscop 2021. Rac: Nimic măreț și important nu se va întâmpla fără muncă și eforturi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă combini generozitatea și banii, poți obține ceea ce îți dorești în această săptămână. Singura condiție este să faci totul cu calm. Ai așteptări mari și inițiative minunate, iar stima de sine crescută te ajută în orice îți propui. Pentru ca lucruri să meargă ca pe roate, trebuie să menții o atmosferă armonioasă cu cei din jurul tău. În ceea ce privește familie, este bine să arăți afecțiune pentru a obține echilibru și consens în toate.

Va fi o săptămână destul de bună în ceea ce privește viața ta amoroasă dacă reușești să îți reduci așteptările. Într-adevăr, partenerul/a de viață nu este dispus/ă să renunțe la propriile reguli în ceea ce privește relația, așa că ar fi inutil să ceri altceva. Pe de altă parte, dacă ești singur, nu arăta tuturor că ești disponibil/ă. Acest lucru ar putea arăta disperare și ar putea pune pe fugă sexul opus.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vei fi recompensat/ă pentru toată munca depusă anterior, deoarece norocul este de partea ta. Vei avea zile fantastice, nu îți va veni să crezi că ți se întâmplă ție asta. Ai încredere în abilitățile tale, iar ingeniozitatea te va ajuta. Vei avea întâlniri profesionale și personale importante. Totul este favorabil pentru tine dacă acționezi cu calm și iubire, deoarece trebuie să ajungi la acorduri și înțelegeri.

Probabil încă nu te-ai așezat la casa ta pentru că nu ai găsit persoana potrivită, persoana care să se ridice la nivelul așteptărilor tale. Lasă poveștile care aparțin trecutului să rămână în spate, acum singurul tău obiectiv este noul tău viitor romantic.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Munca dusă la bun sfârșit îți va oferi liniște sufletească. Poți rezolva totul foarte simplu dacă îți propui. Planifică bine tot ceea ce urmează să faci, deoarece uneori rămân lucruri mici nerezolvate și asta te enervează la culme. Poți termina totul cu calm și fără surprize dacă urmezi acest sfat. De asemenea, va trebui să te concentrezi puțin pe economii, urmează Sărbătorile și vei avea nevoie de ceva rezerve.

În sfârșit, culegi recompensele eforturilor tale din trecut. Tot ceea ce ai plantat cu dragoste îți revine azi de o sută de ori. Zâmbetul tău spune multe despre bunăstarea ta. Nu mai contează munca sau pasiunile, săptămâna aceasta dragostea ta va avea locul pe care îl merită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îți place echilibrul, mizează pe el. Nu uita că ceea ce dai, aia vei primi. Te afli într-un moment foarte important al carierei. Ai entuziasm și ingeniozitate, așa că ești capabil/ă să rezolvi problemele de lungă durată. Naturalețea și încrederea că totul va fi bine te vor ajuta să realizezi ceea ce îți dorești. Bucură-te de această zi minunată!

Libertatea pe care ți-o dorești nu servește decât intereselor tale. Ești mai fericit/ă singur/ă, dar trebui să protejezi sentimentele partenerului/ei. Dacă vrei să îți faci de cap, poartă o discuție cu acesta și desparte-te înainte de a face ceva nepotrivit. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Tot ce vei face în această săptămână va atrage atenția celor din jur. Dar... într-un mod pozitiv. Vei acționa simplu și natural și tocmai de aceea vei fi apreciat/ă. Ai o multime de cunoștințe acumulate și o vastă experiență de viață, de aceea acționezi atât de corect. Vei avea noroc în ceea ce faci pentru că ai multă încredere în tine. De asemenea, intuiția ta e grozavă și te va ghida în tot ceea ce trebuie să faci.

Astrele îți călăuzesc pașii în această săptămână și te îndrumă spre calea cea bună. Acum este momentul să îți recapeți încrederea în tine și să arăți de ce ești în stare. Nu lăsa pe nimeni indiferent și săptămâna aceasta ar putea să-ți aducă jumătatea! Nu este exclus ca relațiile începute acum să se finalizeze cu o căsătorie.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai toate șansele să te îmbogățești, dar pentru asta trebuie să îți păstrezi buna dispoziție și acea bunătate care te caracterizează. Îi poți ajuta pe cei din jur și îi poți face să se simtă mai feirciți, cât mai curând vei primi toate aceste fapte bune înzecit. S-ar putea să faci o scurtă călătorie în interes personal care te va face să te simți fericit/ă. Gândește-te serios dacă vrei să mergi singur/ă sau să ai companie, deoarece este foarte important.

Vei simți o schimbare semnificativă în ceea ce privește dragostea. Într-adevăr, o stea norocoasă strălucește deasupra capului tău. Dacă ai avit neînțelegeri cu partenerul/a de viață, acestea se vor rezolva mai repede decât te așteptai. Încă de la începutul săptămânii, captezi energie pozitivă pe care o răsfrângi asupra vieții tale sentimentale. Dacă ești singur/ă, o persoană specială te duce într-un vârtej de dragoste, nu mai controlezi nimic.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru a-ți atinge obiectivele, fii creactiv/ă și determinat/ă. Va trebuie să dedici mai mult timp anumitor chestiuni, dar dacă pui pasiune în tot ce faci, rezultatele vor fi satisfăcătoare. Astrele te ajută să cântărești totul cu calm și să faci alegerile corecte. Urmează-ți intuiția! Este o săptămână bună pentru a aduce în discuție probleme legate de moșternire, așa că vorbește cu familia și puneți-vă de acord astfel încât totul să meargă excelent.

Vei avea mai multă încredere în tine, o intuiție mai bună și o ușurință mai mare de exprimare în  ceea ce privește viața amoroasă. Îți găsești timp și ai dorința de regla ceea ce nu funcționează în relație, de a vă reinventa viitorul. Fă loc pentru comunicare și noutate. Profită de realizările tale și a persoanei iubite, ia decizii înțelepte și rămâneți puternici indiferent de provocările pe care vi le-a pregătit viața.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Norocul nu te va ocoli dacă reușești să eviți tensiunile. Dacă te comporți așa, totul va ieși bine în această săptămână. La locul de muncă poate fi o perioadă bună pentru tine, dar nu și pentru ceilați. Fii înțelegător/oare și blândă cu cei din jur. Pune-te în pielea lor, iar apoi îți va veni mai ușor să faci fapte bune.

Îți construiești cu răbdare proiectele într-o confuzie relațională. Te bazezi pe intuiție pentru a te menține pe linia de plutire în ceea ce privește dragostea. Lasă emoțiile și alege perseverența. Este momentul să discuți serios cu partenerul/a despre situația în care vă aflați. Doar comunicând deschis veți reuși să ajungeți la o soluție bună pentru amândoi.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Calmul tău îi va încânta pe cei din jurul tău în această săptămână. Acum te poți recrea îcu adevărat și te poți bucura de orice trăiești. Și, poți face pe toată lumea fericită dacă îi înconjori cu acea bucurie interioară pe care o ai. Generozitatea ta este la cote maxime și vrei să o oferi din abundență celor dragi.

Un aer de noutate îți străbate povestea de iubire, simți deja primele adieri? În trecut ai suferit din cauza lipsei de atenție a partenerulu/ei, dar acum nu mai ești dispus/ă să treci prin aceeași situație și să accepți. Roata se întoarce, poate acum se vor schimba puțin rolurile, iar tu îți vei recăpăta încrederea în tine. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod