Horoscopul săptămânii 3-9 iunie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă să nu îţi petreci tot timpul alături de partener, ignorându-ţi familia şi prietenii. Chiar dacă relaţia voastră este la început de drum, este foarte important să îi arăţi celui de lângă tine că pe lângă viaţa alături de el, tu mai ai o viaţă. Poate că îţi doreşti să stai tot mai aproape de el, însă acest tip de comportament nu este unul sănătos.

Abilităţile tale profesionale vor ieşi în evidenţă în această săptămână, ceea ce înseamnă că ai toate şansele să fii avansat. Primeşte cu braţele deschise laudele, pentru că o atitudine ruşinoasă şi prea modestă va stârpi din efectul pe care îl are munca ta. Arată că ai încredere în tine şi în ceea ce faci!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cei dragi vor fi în prim-plan în această săptămână, fie că vrei, fie că nu. O problemă inopinantă te forţează să renunţi la planurile tale, cu toate că le aşteptai cu ardoare. Cu toate acestea, nu regreta faptul că îi ajuţi pe cei pe care îi iubeşti, ei sunt mai importanţi decât orice altceva.

Nu te juca cu banii şi economiile tale în această săptămână, pentru că dacă iei decizii raţionale, ai toate şansele să obţii câştiguri suplimentare. Astrele sunt de partea ta şi te îndrumă spre calea cea bună, însă trebuie să ai şi tu un aport pentru a reuşi în ce ţi-ai propus. Sunt favorizate investiţiile, cu condiţia ca ele să îţi ofere o oarecare garanţie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă eşti singur, în această săptămână ai toate şansele să întâlneşti o persoană care să te atragă. Chiar dacă iniţial va fi doar o atracţie sexuală, astrele îţi oferă indicii cum că relaţia se poate dezvolta frumos. Încearcă să nu grăbeşti lucrurile, ci doar să te bucuri de moment!

Aptitudinile tale de socializare te pot urca pe scara ierarhică mai repede decât credeai. Această săptămână este numai bună de cultivat relaţii cu cei din jurul tău, dar mai ales cu persoanele abia întâlnite. Cu cât îţi creezi mai multe legături, cu atât şansele de a-ţi găsi un loc de muncă mai bine plătit vor creşte.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta, tu şi partenerul tău de viaţă veţi începe să relaţionaţi şi să vă înţelegeţi mai bine. E posibil ca amândoi să vă fi dat seama unde greşiţi, iar atunci când vă uniţi forţele, nu are cum să nu iasă ceva bun. Dacă eşti singur, fii mai curajos şi spune da admiratorilor!

Chiar dacă îţi e teamă, lasă-te ghidat de ce îţi spune inima în această săptămână. Chiar dacă e vorba de o sumă mare de bani, e important să mai şi rişti din când în când. Testează-ţi limitele şi e posibil să descoperi o latură a ta de pe urma căreia poţi avea beneficii financiare.

Leu(22 iulie - 22 august)

S-ar putea ca încrederea în tine şi dorinţa de a fi în centrul atenţiei mereu să îţi creeze greutăţi pe plan amoros. Partenerul de viaţă se va arăta destul de deranjat de faptul că socializezi cu toată lumea, uneori chiar într-o manieră nepotrivită. Încearcă să îţi dai seama ce e mai important pentru tine şi să faci unele alegeri!

Nu se vor produce schimbări ale situaţiei tale financiare în aceste zile, dar vei înregistra recorduri noi la locul de muncă. E posibil să fii numit angajatul săptămânii datorită energiei cu care abordezi orice situaţie, iar acest lucru te va ajuta să creşti în ochii şefilor. Cu paşi mici vei ajunge unde îţi doreşti!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi mult mai linştită pentru tine în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. Ai parte de câteva zile în care poţi respira uşurat, însă nu îţi face prea multe iluzii. Relaţia ta amoroasă este un adevărat rollercoaster, ceea ce înseamnă că ar trebui să ştii deja la ce să te aştepţi de fiecare dată.

Săptămâna aceasta poţi spune cu mâna pe inimă că ai tot ce îţi doreşti. O investiţie recentă încheie şirul cheltuileilor majore din ultima perioadă, iar de acum poţi începe să faci ceva economii pentru distracţie. Oboseala pe care o resimţi nu poate fi tratată decât cu o vacanţă binemeritată.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Viaţa ta amoroasă te nemulţumeşte din ce în ce mai mult în ultimul timp, dar nu te poţi desprinde de ea. De persoana iubită te leagă atât lucruri frumoase, cât şi urâte, dar, se pare că primele decid indiferent de cantitatea lor. Încearcă să fii mai raţional şi să acţionezi matur, pentru că impulsivitatea nu te ajută la nimic în acest moment!

Faptul că începi să îţi revii cu banii îţi va da în aceste zile o energie aparte. Cei din jurul tău vor remarca schimbarea în bine şi abia atunci vei constata cât de mult te-au măcinat problemele financiare cu care te-ai confruntat. Pentru că ai evitat să ceri ajutor şi ai preferat să te descurci cum poţi, acum a sosit momentul să fii mândru de tine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Astrele te sfătuiesc să discuţi deschis cu partenerul de viaţă în această săptămână. Chiar dacă ştii că nu îi va conveni ce îi vei spune, este foarte important să nu ţii în tine ceea ce simţi. O relaţie liberă şi sănătoasă este aceea în care comunicarea se desfăşoară fără probleme sau frici.

Dacă banii pe care îi deţii sunt bani comuni cu partenerul de viaţă sau cu partenerii de afaceri, este foarte important să te consulţi cu aceştia înainte de a lua orice decizie care îi implică. Încearcă să nu dai crezare celor care încearcă să vă strice relaţiile, pentru că altfel toată evoluţia ta se va duce de râpă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă eşti implicat într-o relaţie, săptămâna aceasta va aduce în prim-plan unele probleme de comunicare dintre tine şi partener. Pentru a evolua ca şi cuplu, astrele te sfătuiesc să nu laşi plictiseala să se instaleze. Dacă eşti singur, dar în tatonări cu cineva, e posibil ca legătura dintre voi să se concretizeze.

În această săptămână vei reuşi să convingi pe oricine să facă ce vrei tu. Dacă este vorba de bani, atunci încearcă să nu sari calul şi să nu exagerezi cu pretenţiile. Chiar dacă poţi obţine tot ce îţi doreşti datorită abilităţilor tale de negociere, gândeşte-te să le fie bine şi celorlalţi, nu doar ţie!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Şarmul şi comportamentul tău afectuos îl va face pe cel de lângă tine să se reîndrăgostească de tine. Vestea bună e că totul vine natural şi nu eşti nevoit să depui niciun efort pentru ca lucrurile să se îmbunătăţească între voi. Dacă eşti singur, acest lucru ar putea să devină o problemă din ce în ce mai serioasă din cauza faptului că pretenţiile tale sunt exagerate.

Traversezi o perioadă în care te vei axa pe muncă, fără să te gândeşti dacă eşti răsplătit corespunzător sau nu. E posibil ca această atitudine mai relaxată să îţi aducă mai multe benficii pe termen lung, chiar dacă pentru moment lucrurile par să stagneze.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este necesar ca în această săptămână să îţi îndrepţi mai mult atenţia către familie. Deşi cariera este foarte importantă pentru tine, cei dragi au nevoie de prezenţa ta mai mult decât oricând. Încearcă să găseşti un echilibru între toate planurile vieţii tale şi nu uita că înainte de a-i mulţumi pe alţii, trebuie să te mulţumeşti pe tine!

Nu vor exista modificări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, însă vei întâmpina unele probleme în ceea ce priveşte relaţiile de la locul de muncă. Încearcă să te detaşezi de comentariile răutăcioase care îţi ajung la urechi, altfel îţi vei compromite productivitatea!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta te găseşte într-o dispoziţie bună, de aceea astrele te sfătuiesc să îţi canalizezi energia pozitivă către problemele cu care te confrunţi. Vei vedea totul cu alţi ochi şi vei zări lumina de la capătului tunelului indiferent de cât de grea ţi se părea situaţia în trecut. Decizile bune se iau când ai o stare bună!

Finalul acestei săptămâni va fi destul de dificil pentru tine în ceea ce priveşte viaţa profesională. Ştii să rezolvi sarcinile care ţi-au fost încredinţate, însă volumul lor este cel care te depăşeşte. Dacă vezi că nu reuşeşti să faci faşă, cere ajutorul celor pe care ştii că te poţi baza pentru o treabă bună.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod