Horoscopul săptămânii 3-9 iulie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă relaţia în care eşti implicată e una liniştită, cu siguranţă lucrurile vor merge în aceeaşi linie sau poate chiar mai bine. În cazul în care între tine şi partener e o atmosferă tensionată în ultima perioadă, acum va exploda bomba. Fie că vrei, fie că nu, se va produce o schimbare care dacă acum pare tragică, pe parcurs te vei convinge că avea nevoie de ea.

Se anunţă veşti bune pentru tine în ceea ce priveşte banii, mai ales dacă eşti implicată în afaceri. Şi chiar dacă eşti un angajat obişnuit, ai şansa de a fi promovată şi de a câştiga implicit mai mulţi bani. Cu cât eşti mai responsabilă şi îţi faci treaba cât poţi de bine, cu atât şansele de a fi remarcată cresc.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu îţi poţi dori nimic mai mult pe plan sentimental decât ceea ce ai în momentul de faţă, toată lumea te invidiază. Din păcate, persoana în cauză uită să aprecieze binele care o înconjoară şi îşi doreşte mereu altceva sau mai mult. Tu eşti acea persoană, însă trebuie să te schimbi înainte de a fi prea târziu!

Ambiţia te poate diferenţia de ceilalţi şi îţi poate aduce mai mulţi bani în această săptămână. Dacă lupţi până la capăt pentru ceea ce îţi doreşti, e imposibil să nu ajungi sus de tot. Stabileşte-ţi repere şi modele în viaţă, apoi încearcă să ajungi ca ele sau chiar să le depăşeşti!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Începutul acestei săptămâni va fi unul extrem de frumos pentru tine pe plan sentimental. Ai parte de momente unice în compania partenerului de viaţă, însă cu condiţia să nu te legi de nimicuri. Uită măcar pentru câteva zile să fii cicălitoare faţă de el şi nu îl mai critica chiar şi pentru cele mai mici lucruri. Spre finalul acestei săptămâni te vei reîntoarce la rutina ta şi îţi va fi puţin greu.

Vei cheltui mai mulţi bani în această săptămână din cauza unui eveniment de care ştiai deja de ceva vreme. Cu toate acestea, nu regreţi banii daţi pentru că te vei distra la maximum. Asta ar trebui să fie atitudinea ta în mod normal, mai ales în condiţiile în care nu eşti o fire care să cheltuie nejustificat.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te vei bucura din plin de prezenţa persoanei dragi în acest început de săptămână, însă apoi vei reveni la viaţa ta plină de tensiune şi agitaţie zilnică. Ce-i drept, te-ai plictisi dacă totul ar fi liniştit şi perfect tot timpul, de aceea ai nevoie de acţiune în ceea ce priveşte relaţia ta. Astrele te sfătuiesc să cauţi echilibrul!

Ai destul de mulţi bani, însă îi priveşti cu regret cum se duc şi nu poţi face nimic. Cheltuielile pe care le ai sunt necesare, de aceea nu trebuie să îţi pară rău. Tu faci tot ce ţine de tine pentru a te păstra pe linia de plutire, însă nu trebuie să renunţi la orice răsfăţ doar pentru că trebuie să plăteşti nişte facturi mai mari sau ai de înapoiat o datorie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Liniştea din plan sentimental depinde doar de tine în aceste zile. Cu cât înveţi să îţi ţii mai mult gura, cu atât şansele să provoci un scandal scad. Dacă există o tensiune între tine şi partenerul tău, cu siguranţă ceva o să izbucnească în această săptămână. Comunicarea e salvarea voastră, însă cea zilnică şi paşnică.

E foarte important să nu munceşti mai mult decât poţi şi să nu îţi forţezi limitele. Dacă eşti obosită şi tragi de tine să termini ceva, cu siguranţă rezultatul nu va fi cel aşteptat. Nu te încrede în promisiunile celor din jur, când vine vorba de bani e nevoie de multă prudenţă şi responsabilitate!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta e nevoie de mai multe eforturi decât în mod normal pentru ca lucrurile să meargă bine între tine şi partener. Amândoi sunteţi mai irascibili şi riscaţi să vă spuneţi vorbe grele dacă nu gândiţi înainte. Impulsivitatea sau problemele de pe alte planuri nu au ce căuta în niciun cuplu. Dacă eşti singură, această situaţie va dura atât cât vei permite tu şi cât vei vrea să fii independentă.

Se anunţă numai veşti bune pentru tine pe plan financiar în aceste zile. Munca ta va fi în sfârşit răsplătită, poate mai mult chiar decât te aşteptai. Din păcate, acest beneficiu apare pe fondul unei munci care nu te pasionează. Până vei ajunge să faci ceea ce îţi place, mai bine începi să pui ceva bani deoparte şi în paralel să îţi cultivi hobby-urile.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Şarmul de care dai dovadă te va ajuta să cucereşti bărbatul pe care ai pus ochii. E cineva care îţi face inima să bată mai tare, însă pe care nu ai reuşit până acum să îl atragi. Acum vei reuşti fără să faci nimci special, încrederea şi senzualitatea pe care le emani îţi vor fi de mare ajutor. Dacă eşti o nativă implicată deja într-o relaţie serioasă, e posibil ca partenerul tău să devină prea sufocant.

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare în această perioadă şi nici nu pare că te preocupă acest lucru. Pentru moment eşti mulţumită cu ceea ce ai, deşi de curând aveai cu totul altă părere. O persoană în care ai mare încredere te-a făcut să fii mai optimistă şi să îţi aştepţi rândul!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cu cât petreci mai mult timp alături de cei dragi, cu atât relaţiile dintre voi se îmbunătăţesc. Poate acest lucru se întâmplă pentru că în ultima perioadă ai fost cam absentă şi încă nu aţi apucat să vă plictisiţi unul de altul. Bucură-te în special de clipele trăite lângă partenerul de viaţă pentru că nu se ştie cât va mai fi linişte şi armonie între voi.

Vei avea multă treabă în această săptămână la serviciu şi din păcate nu vei avea rezultatele aşteptate. Nici nu se pune problema de bonusuri sau avansări, ci din contră de ore suplimentare şi privarea de timp pentru viaţa privată. Cât ai încerca să le faci pe plac şefilor, se pare că aceştia nu sunt mulţumiţi niciodată. Încearcă să te reorientezi!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Lumea trage de tine din toate părţile şi simţi că nu mai poţi face faţă cererilor. Din păcate pentru tine, cea mai afectată va fi viaţa ta privată care e plină de tensiune şi reproşuri la adresa ta. Dacă ai un partener care nu te înţelege şi nu este alături de tine atunci când treci prin perioade dificile, cel mai bine ar fi să iei o decizie matură şi să îl scoţi din viaţa ta. Un cuplu nu înseamnă doar să ai pe cineva, ci înseamnă respect şi suport.

Săptămâna aceasta eşti atât de ocupată încât uiţi de unele promisiuni pe care le-ai făcut şi pe care nu le mai poţi onora din lipsa de bani. Din fericire pentru tine, există o persoană care îţi va sări în ajutor şi te va salva. Nu profita de bunătatea ei în timp ce tu îţi vezi de treaba în lupta pentru supremaţie în carieră, ai putea să ieşi tot tu în pierdere.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E nevoie de multă bătaie de cap în această săptămână pentru a putea să îi împaci pe tot. Dacă eşti prea prinsă cu treaba de la birou sau cu alte probleme legate de carieră, încearcă măcar timpul liber să i-l aloci partenerului tău. Pentru a face faţă tuturor cererilor, trebuie din păcate să nu pierzi nicio clipă inutil!

Vei avea extrem de multă treabă în această săptămână, fie că e vorba de muncă sau de anumite examene pe care trebuie să le dai. Cert este că e nevoie să renunţi la viaţa ta personală dacă vrei să îţi iasă totul aşa cum îţi doreşti. Nu fi dezamăgită în cazul în care nu ai rezultate imediate, pentru că ele se vor vedea în viitor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

A sosit momentul în care ar trebui să treci la acţiune şi să le arăţi celor dragi cât îi iubeşti. Fie că e vorba de partenerul tău de viaţă, de copii sau de alte rude, cert e că vorbele nu mai au nicio valoare acum. E perioada vacanţelor, aşa că propune-le celor dragi să te însoţească într-un loc drăguţ, se vor bucura enorm.

Nu e o idee rea să încerci să lucrezi şi în altă parte, la actual job ai început să te plafonezi. Dacă nu există nicio şansă de avansare, atunci treci la nivelul următor, e foarte important să nu baţi pasul pe loc. Cu banii nu întâmpini probleme, însă dacă pleci în vacanţă ai grijă să nu cheltuieşti tot ce ai strâns până acum.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Posesivitatea te omoară şi îi omoară şi psihicul partenerului tău de viaţă. Indiferent dacă ai motive sau nu, tu eşti cea care strică atmosfera din sânul familiei şi caută ceartă. Înainte de a deschide un subiect delicat, fă-ţi un discurs, doar aşa poţi să îţi păstrezi calmul. Când sunt doar vorbe nefondate nu reuşeşti decât să îl îndepărtezi de tine!

Sinceritatea şi corectitudinea te pot duce departe săptămână aceasta, cel puţin în ceea ce priveşte cariera şi bugetul tău. Find corectă faţă de colegii şi şefii tăi vei reuşi să ocupi o poziţie mai bună în mediul în care activezi, iar banii să fie mai mulţi odată cu această avansare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod