Horoscopul săptămânii 29 iunie-5 iulie. Racul poate spera la o împăcare, iar Vărsătorul își irosește toate șansele la fericire

Racul are mari șanse să revină în brațele celui/celei pe care îl/o iubește, iar Vărsătorul își sabotează singur fericirea.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Partenerul tău va fi în centrul atenției tale în această săptămână. Dacă îl neglijezi, riști ca relația voastră să se răcească. În cazul în care ești singur/ă, astrele veghează asupra vieții tale amoroase și înmulțește oportunitățile de cucerire. Îți folosești puterea de seducție cum numai tu știi.

Ofertele de muncă se vor înmulți în această săptămână. Pentru a-ți putea atinge țelurile, e necesar să încerci să îți crești veniturile. Chiar dacă nu vei obține rezultate concrete în aceste zile, acțiunile tale arată o motivație și o determinare puternică. Cei dragi te susțin, ceea ce îți oferă și mai multă energie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești irezistibil/ă și poți obține tot ce îți dorești pe plan sentimental în această săptămână. Dacă ești implicat/ă într-o relație de mult timp, cel mai probabil se anunță o căsătorie în viitorul apropiat. Dacă ești singur/ă, șansele să îți găsești pe cineva cu care să te distrezi la maximum sunt foarte mari. Profită de tot ce trăiești în această perioadă!

O duci foarte bine cu banii, fapt pentru care îți poți permite mai mult decât sperai. Te bucuri de stabilitate financiară, iar conturile cresc pe zi ce trece. Dacă ai în plan să faci o achiziție majoră, acum este momentul oportun să acționezi. 

Citește și: Cum să cucerești bărbatul Pești. Cele mai bune sfaturi de seducție

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vrei să descoperi orizonturi noi. Îți deschizi inima către oameni noi, către alte culturi și devii un/o visător/oare. Cu toate acestea, faci foarte bine diferența între fantezie și realitate. Simți că înflorești și ușurința ta de a-ți exprima sentimentele crește. Urmează o perioadă bună atât pentru nativii singuri, cât și pentru cei implicați într-o relație.

Norocul este de partea ta în această săptămână. Este un moment favorabil pentru proiecte, deoarece inițiativele tale vor avea succes. Banii vin, iar economiile cresc. Fiind o persoană foarte generoasă, îți va face o imensă plăcere să oferi cadouri celor dragi. Intențiile tale bune vor fi apreciate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, atmosfera din cuplu va fi pasională, poate chiar vulcanică. Zilele și nopțile îți vor fi condimentate cu o senzualitate toridă. Nu sunt excluse împăcările. Dacă ești singur/ă, nu depui nici cel mai mic efort pentru a-ți găsi o persoană cu care să îți împarți viața. În acest moment, singurele lucruri pe care ți se dorești sunt sigurătatea și libertatea.  

Veniturile tale vor crește în această săptămână. Prin urmare, vei câștiga liniște și stabilitate. Acesta este momentul perfect pentru a-ți pune calitățile în valoare dacă dorești să pui mâna pe un proiect sau o afacere mai bună. Este foarte important să îți impresionezi șeful, arată-te prietenos/oasă, ambițios/oasă și optimis/ă, dar nu lingușitor/oare. Acest lucru nu te va face o persoană oportunistă, ci îți va scoate în evidență punctele forte.

Leu(22 iulie - 22 august)

Pune-ți partenerul pe plan secund și răsfață-te mai mult în această săptămână. Asta nu înseamnă că ești egoist/ă, ci e vorba de un echilibru între sine și cel de lângă tine care trebuie găsit. Cum vrei să fii fericit/ă dacă îți ignori propriile nevoi în favoarea celuilalt? Dragostea este cireașa de pe tort, restul constă în bunăstrea ta!

În prezent, cheltuielile sunt numeroase. Pentru a ține situația sub control, e necesară o foarte mare atenție în ceea ce privește gestionarea banilor. Nu trebuie să tinzi spre zgârcenie, ci doar să păstrezi controlul asupra fiecărei cheltuieli. Dacă nu faci din asta o obsesie, acest obicei te va salva de la probleme serioase.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta ai inițiative curajoase în urmărirea aspirațiilor tale. Cauți să evoluezi pe plan sentimental. Înțelegi mai bine realizările și așteptările tale. Ești pe drumul cel bun pentru a-ți atinge obiectivele. Fie că ești singur/ă sau nu, astrele sunt de partea ta și îți ghidează pașii spre fericire și împlinire.

Te bucuri fără să te simți vinovat/ă în această săptămână. Ai parte de zile pozitive în care există progres. Situația ta financiară este solidă și îți permite să pui câțiva bani deoparte, să faci planuri pentru viitor sau să iei măsuri de precauție în cazul unei lovituri grele.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai parte de o săptămână frumoasă din punct de vedere sentimental. Îți exprimi sentimentele cu o mai mare ușurință, iar acest lucru ajută relația. Decizi să îți condimentezi viața intimă și îți va reuși. Dacă ești singur/ă, vrei să spui stop singurătății, iar întâlnirile romantice devin prioritatea ta. Vei căuta mai degrabă calitatea decât cantitatea.

Veniturile tale se vor îmbunătăți datorită unei sume de bani pe care nici nu mai sperai să o primești. Acest lucru are un efect pozitiv asupra stilului tău de viață. E posibil să faci o investiție mică sperând să ai profit în curând. Săptămâna începe și se încheie bine, iar motivația ta de a câștiga mai mult este uimitoare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu se pune problema să rămâi singur/ă. Întâlnirile romantice par să aibă mai mult succes în această săptămână. Dacă ești implicat/ă într-o relație, profită de conjunctura astrală pentru a uita de revoltele și confruntările dintre tine și partener. Se anunță o atmosfera mai pașnică și mai iubitoare.

Situația ta financiară îți permite în mare parte să le faci plăcerile celor dragi. Traversezi o perioadă benefică economic, de aceea trebuie să ai mare grijă ca cei din jur să nu profite de tine. Dacă ai făcut unele investiții recent, vei primi vești bune. Stabilitatea de care te bucuri îți permite să îți faci deja planuri de vacanță.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Latura ta seducătoare face ravagii în jurul tău în această săptămână. Ai o stare de spirit excelentă și nimic nu îți poate sta în cale. Este o perioadă bună pentru întâlniri romantice în cazul în care ești singur/ă. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, te bucuri de echilibru și de afecțiune.

Într-adevăr, atunci când ai bani, totul e perfect. Aceasta este situația de care te bucuri tu în această săptămână. Vei avea succes după succes, te bucuri de o dezvoltare profesională rapidă și poți obține o mărire de salariu substanțială. Flerul tău financiar te izbește din nou și știi în ce să investești.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este un moment bun pentru a face primul pas pentru a ajunge la relația mult visată. Astrele sunt de partea ta și te ajută să acționezi astfel încât să îți îmbunătățești viața de cuplu. Dacă ești singur/ă, ai ocazia de a întâlni oameni noi și interesanți. Nu ai nevoie neapărat de un partener amoros, ci de cineva cu care să împărtășești aceleași valori și pasiuni.

Dacă eviți cheltuielile mari, situația ta financiară va rămâne la adăpost. Nu trebuie să strângi prea tare cureaua, ci doar să ai grijă să nu irosești banii pe lucruri complet inutile. Această abordare este o șansă reală de a duce un trai decent fără să te expui riscului.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai abilitatea de a crea tensiune chiar și fără să-ți dai seama. Conflictele în cuplu pot apărea din nimicuri. Ai nevoie de pace interioară pentru ca reacțiile tale față de partener să fie unele rezonabile. Dacă ești singur/ă, nu te încrede din nou în cineva care te-a rănit în trecut.

Nu îți face planuri care necesită mulți bani pentru a putea fi puse în aplicare. Cheltuielile tale depășesc cu mult bugetul pe care îl ai, așadar nu te întinde mai mult decât te ține plapuma. E timp pentru toate, așadar nu acționa impulsiv. Ideile tale profesionale nu se materializează.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Te bucuri de protecția astrelor în ceea ce privește viața ta sentimentală. Găsești echilibru și pacea interioară de care aveai nevoie pentru a putea fi fericit/ă. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, e necesar să îți exprimi sentimentele fără rețineri. O săptămână frumoasă pe scurt, în care dragostea va înlătura orice eventuală greutate de la locul de muncă.

Oportunitățile financiare cresc în această săptămână. Cu alte cuvinte, te numeri printre persoanele norocoase sau răsfățate. Cu toate acestea, stresul e mare și îți poate afecta sănătatea. Fii atent/ă și relaxat/ă în același timp, miza merită.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod