Horoscopul săptămânii 28 mai-3 iunie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână e rost de întâlniri neplanificate. E posibil să fii nevoită să faci o vizită unor rude cu care nu ai mai păstrat legătura de multă vreme. De asemenea, poate fi vorba despre o reuniune cu păriţii partenerului tău de viaţă. Dacă eşti sigură, te vei concentra pe reluarea unor relaţii mai vechi, fie ele de prietenie sau amoroase.

Orice e gratis, primeşti cu plăcere, despre asta va fi vorba în această săptămână. Dar, cu toate că ai norocul de a fi invadată de cadouri, e necesar să îţi activezi şi tu abilitatea de a dărui. Nici nu ştii cât de bine te vei simţi atunci când vezi că poţi face oamenii fericiţi prin gesturi simple şi deloc costisitoare.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E rost de gelozie în această săptămână şi nu va fi deloc plăcut. Partenerul tău de viaţă e mai posesiv ca oricând şi caută motive de ceartă chiar şi de la cele mai nesimnificative situaţii. E necesar să porţi o dicuţie serioasă cu acesta înainte ca totul să se transforme într-o obsesie! Probabil nu va înţelege de la început şi nu va reuşi să se schimbe imediat, de aceea trebuie să ai răbdare şi să îl ajuţi dacă crezi că merită efortul!

În această săptămână vei primi o lecţie de viaţă de la un prieten sau de la un coleg de serviciu. Banii sunt o problemă delicată pentru tine şi un subiect tabu despre care chiar nu aduci vorba niciodată. Nu spune nimeni să te plângi enervant pentru că nu ai o situaţie financiară bună, însă din când în când e necesar să mai ceri ajutorul dacă vrei ca situaţia să nu te depăşească.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta e ocazia perfectă de a regla unele probleme cu partenerul tău de viaţă. Amândoi vă aflaţi într-o dispoziţie bună, de aceea ar trebui să profitaţi de asta pentru a discuta cu calm şi cu sinceritate. Cu cât vei fi mai deschisă, cu atât şansele de a obţine ceea ce îţi doreşti vor fi mai mari. Dacă eşti singură, caută să ieşi mai mult din casă şi să socializezi.

Joci un rol important la locul de muncă, însă nu îl vei duce la bun sfârşit, din păcate. Cu toate că vei avea parte de un eşec, nu e necesar să te simţi prost şi să iei vina toată asupra ta. Învaţă din greşeli şi păstrează-ţi demnitatea până la capăt, nu e ca şi cum tu ai vrut să se ajungă aici sau ai fi putut face mai mult şi nu ai vrut. Fii conştientă de asta!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă partenerul tău nu are o dispoziţie prea bună în aceste zile, e necesar să îi fii alături, nu să îi reproşezi că nu e atent cu tine. E posibil ca acesta să aibă unele probleme pe care nici nu îndrăzneşte să ţi le mai spună din cauza atitudinii tale agresive. Încearcă să fii mai deschisă şi să nu te gândeşti numai la tine!

Chiar dacă ţi-ai pus mari speranţe într-un proiect ale căror rezultate ar trebui să apară în această săptămână, încearcă să nu te laşi doborâtă dacă vei avea parte de un eşec. Evoluţia presupune multe greşeli, aşa că nu te critica prea tare atunci când ai parte şi de hopuri în viaţă. Nu stai rău la capitolul bani, deci ai încă un motiv în plus să nu dramatizezi!

Leu(22 iulie - 22 august)

Te vei concentra mai mult pe viaţa ta sentimentală în aceste zile, chiar dacă eşti singură sau eşti implicată într-o relaţie. Să fii într-o relaţie cu cineva e foarte important pentru tine, însă în ultima perioadă nu prea ai mai avut timp de dragoste. Îţi place să iubeşti şi să fii iubită şi nu fugi de asta de teama de a nu fi rănită. Acum e timpul să te ocupi de asta!

Încearcă să nu te implici în prea multe lucruri deodată, altfel ai putea da greş în toate. E necesar să îţi canalizezi energia către ce e mai important, iar apoi să le iei treptat pe rând. Acest sfat este valabil în special la locul de muncă sau în toate activităţile care îţi aduc bani. Situaţia ta financiară se menţine pe linia de plutire, însă nu o trage în jos!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu stai deloc bine la capitolul dragoste pentru că partenerul tău pare că nu mai e dispus să facă lucruri pentru tine şi pentru relaţia voastră. E posibil să se fi instalat rutina, iar dezinteresul a preluat frâiele. Încearcă să readuci totul la normal fiind la fel ca înainte, astfel poate şi el va redeveni ce a fost. Dacă situaţia degenerează, fă o schimbare majoră, indiferent despre ce e vorba!

Situaţia ta financiară rămâne aceeaşi şi în această săptămână, însă nu te plângi de asta pentru că ai parte de ajutor din mai multe părţi. Nu simţi greul acum, dar ai face bine să te gândeşti la viitor şi la situaţia în care ai rămâne doar cu salariul pe care îl câştigi. Asta te va impulsiona să iei măsuri şi să îţi cauţi ceva mai bun sau un al doile job.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei fi surprinsă în aceste zile de partenerul tău, însă nu într-un mod prea plăcut. Se pare că acesta e din ce în ce mai ciudat şi pare mai detaşat ca oricând. Văzând lucrurile acestea, vei fi tentată să întreci limita în unele situaţii, iar asta poate crea probleme şi mai mari între voi. Lasă răzbunările deoparte şi nu încerca să profiţi de atitudinea lui pentru a face ce îţi doreşti.

Mereu vrei să schimbi ceva în ceea ce priveşte cariera ta, însă niciodată nu o faci. Aştepţi ce e mai bun şi nu încerci să o iei treptat, iar asta îţi poate aduce plafonare la locul de muncă. Dacă tot nu eşti decisă să modifici ceva în acest sens, măcar fii revoluţionară la jobul actual şi chinuie-te să fii cea mai bună de acolo!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână îţi vei expune gelozia mai mult decât oricând, iar asta va fi extrem de deranjant pentru partenerul tău de viaţă. Caută să spui ce ai pe suflet şi ce te macină, însă renunţă la tonul agresiv şi la acuze nejustificate. Dacă eşti singură, cel mai probabil vei vrea mai mult să te distrezi, decât să îţi iei angajamentul pentru o relaţie serioasă.

Nu îţi ţine banii economisiţi la saltea, ci mai bine încearcă să investeşti în ceva ce îi poate chiar dubla. Nu spune nimeni că trebuie să te arunci cu capul înainte, dar măcar interesează-te şi documentează-te în această privinţă. Ai în jurul tău o mulţime de oameni de succes cărora le poţi cere sfaturi, dar trebuie doar să fii puţin mai ambiţioasă şi să îţi faci curaj să işi din zona ta de confort!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În ultima vreme ai căpătat mai multă încredere în tine, lucru care te va ajuta enorm pe plan sentimental. Dacă eşti singură, vei atrage bărbaţii ca un magnet, însă selecţia va fi destul de dificilă. Nu te grăbi în luare deciziilor, ai tot timpul din lume pentru a alege ce e mai bun. Dacă eşti implicată într-o relaţie, atunci cel mai probabil îţi vei atrage partenerul în moduri noi şi inedite.

Orice schimbare înseamnă evoluţie, despre asta e vorba în această săptămână. În primele zile ale acesteia, vei avea şansa de a ţi se face o ofertă inedită în carieră. Chiar dacă te sperie gândul de a încerca ceva cu totul nou, ai face bine să îţi testezi limitele şi abilităţile. E posibil să fii mai mult decât surprinsă de ceea ce vei descoperi despre tine!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Atmosfera dintre tine şi partenerul de viaţă este destul de anostă în ultima perioadă. De aceea, e necesar ca atât tu, cât şi el, să depuneţi eforturi pentru a reaprinde flacăra iubirii. Bineînţeles, dacă vă doriţi amândoi asta. Nu e dificil să schimbi ceva, cât de mic, pentru a anima puţin situaţia dintre voi. Puteţi să cautaţi o pasiune nouă sau să încercaţi ceva inedit împreună.

Eşti foarte meticuloasă la locul de muncă şi faci de fiecare dată o treabă excelentă. Din păcate, în această săptămână, şefii tăi nu vor mai avea răbdarea de până acum pentru a-ţi duce sarcinile la bun sfârşit. Un proiect cu termen limită te va pune în dificultate şi îţi poate strica puţin renumele, iar situaţia ta financiară ar putea fi şi ea afectată. Încearcă să te adaptezi rapid!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână ai toate şansele să îţi găseşti alesul inimii. Nu vei sta prea mult în suspans atunci când îl vei vedea, ci îl vei recunoaşte imediat şi vei ştii cum să acţionezi. Dacă eşti implicată într-o relaţie, cel mai probabil nu vor avea loc schimbări notabile, ceea ce este benefic pentru perioada aglomerată pe care o traversezi.

Nu stai prea bine la capitolul sănătate, iar asta presupune cheltuieli mai mari în acest sector al vieţii tale. În această săptămână vei fi nevoită să îţi faci numeroase analize şi să fugi dintr-o parte într-alta mereu, ceea ce înseamnă mai puţin bani în buzunar. Cu toate acestea, e un lucru bun să te ocupi de problemele pe care le ai şi să nu te laşi în voia sorţii, aşa că nu îţi fie necaz de bani!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu o duci prea bine din punct de vedere sentimental, de aceea e necesar să faci o schimbare în viaţa ta. Totul ţine doar de tine şi de dorinţa ta de a duce lucrurile spre normalitate. Dacă între tine şi partenerul tău se întâmplă lucruri care nu au ce căută într-o relaţie, spune stop şi ia-o de la zero fără să te uiţi în urmă! Şi chiar dacă în capul tău îţi spui că e uşor de zis şi greu de făcut, caută în tine acea forţă şi o vei găsi cu siguranţă!

Chiar dacă în primele zile ale săptămânii nu cheltui mai nimic, apoi vor avea loc unele evenimente neprevăzute care îţi vor goli complet cardurile. Cel mai probabil este vorba despre un eveniment mai puţin fericit, însă datorită ţie el poate dispărea ca şi cum nu a existat vreodată. Chiar dacă va bate vântul prin buzunarele tale, vei fi extrem de fericită pentru ce ai făcut!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod