Horoscopul săptămânii 27 octombrie-2 noiembrie. Află ce spun astrele!

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să fii cât de naturală poţi în această lună, doar aşa vei reuşi să găseşti pe cineva care să te placă cu adevărat. Dacă eşti singură, ai toate şansele să găseşti pe cineva care să să fie exact pe gustul tău. Regula de bază este să renunţi la a mai încerca să pari ceea ce nu eşti!

Încearcă să fii ascultătoare în această săptămână şi să eviţi să spui nu, mai ales superiorilor. În alte condiţii, există riscul să fii luată în vizor, iar salariu să scadă cum vezi cu ochii.

Dacă ai avut unele probleme de sănătate până acum, în această perioadă acestea se vor ameliora sau vor găsi o rezolvare finală. Sunt semne bune, iar astrele ţin cu tine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă în cursul săptămânii nu ai deloc timp pentru cei dragi, cu siguranţă în weekend ar trebui să te axezi doar pe ei. Cu toate că ei te vor înţelege că ai mult de muncă, vor fi profund răniţi dacă vei uita de ei chiar şi atunci când stai degeaba.

Trebuie să faci o schimbare pe plan profesional în această săptămână, o ofertă pare irezistibilă. Nimic nu te poate împiedica să creşti pe scara socială, iar banii vorbesc de la sine.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, aşa că ar trebui să nu te agiţi dacă nu există motive. Chiar dacă te mai doare capul din când în când, nu este cazul să exagerezi cu grija.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Ai grijă cum te porţi cu cei dragi, mai ales în această perioadă. Chiar dacă eşti stresată şi ai o mulţime de giji, nu trebuie să îţi verşi nervii fix pe cine nu ar trebui. Jignirile şi tonul ridicat ar trebui nici să nu existe!

Eşti foarte mulţumită de profesia ta, dar şi de câştigurile tale. Simţi că ai ajuns la acel stadiu în care trebuie să te opreşti şi să te mai ocupi şi de altceva. Ai grijă să nu neglijezi de tot viaţa profesională, ci să te menţii!

Ai energie şi eşti plină de optimism în această săptămână, de aceea orice problemă nu îţi va părea de fapt o problemă. Totul se va rezuma la bună dispoziţie şi la încărcarea bateriilor pentru zile mai grele.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Îţi pierzi răbdarea cu persoana iubită şi este posibil chiar să te bată gândul să ieşi din această relaţie. Încearcă să îi dai o şansă înainte de a te retrage şi vorbeşte-i sincer despre ceea ce te deranjează cu adevărat, e posibil ca el nici să nu îşi dea seama.

Se anunţă semne bune pe plan financiar, însă asta depinde doar de tine. Nimic nu mai contează atunci când eşti mulţumită de unde ai ajuns, însă îţi trebuie ambiţie şi răbdarea. Acceptă schimbarea şi adaptează-te rapid.

Condiţia ta fizică este una de zile mari, însă trebuie să te ocupi şi de latura spirituală. Psihicul joacă un rol important pentru tine în această perioadă, aşa că ar trebui să te înconjori de persoane care te pot afce să gândeşti pozitiv.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E posibil ca în această săptămână, o veche prietenie să se tranforme într-o adevărată poveste de dragoste. Chiar dacă nu eşti convinsă că faci ceea ce trebuie, ar trebui să îi dai o şansă acelui bărbat care te place de mult în secret.

Fii cu ochii în patru în această săptămână şi nu lăsa să îţi scape vreo oportunitate de avansare. Încearcă să fii la curent cu tot ce se întâmplă şi să acţionezi exact atunci când trebuie. Astrele sunt de partea ta!

Lasă grijile deoparte, pentru că pot strica cele mai frumoase momente din viaţa ta. Încearcă să vezi mai des partea plină a paharului şi să nu te laţi întunecată de necazuri. Vestea bună este că îţi vei reveni indiferent ce s-ar întâmpla.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă să nu renunţi la toate plăcerile tale pentru a-ţi urma partenerul oriunde s-ar duce el. Dacă vei continua în acest stil, nu vei face decât să aduci monotonia în cuplul vostru. Fugi de plictiseală şi rutină cât te ţin picioarele.

Nu te pune rău cu şefii în această săptămână, postul tău este mai instabil ca oricând. Vei trece prin mai multe teste la locul de muncă, însă vei reuşi să scapi cu bine. Nu se pune problema să câştigi mai mulţi bani, ci din contră buzunarele ţi se vor goli.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă trebuie să lucrezi mai mult pentru a-ţi ridica moralul. Renunţă la pesimism măcar câteva zile şi vei vedea că toate vor părea că s-au îmbunătăţit brusc.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o perioadă bună pentru a-ţi face planuri de viitor alături de iubitul tău. Nu ar strica mai multă responsabilitate din partea amândurora, mai ales dacă amândoi vă doriţi aceleaşi lucruri. Fii mai curajoasă şi spune ce gândeşti sau ce aşteptări ai.

E posibil ca o schimbare să îţi dea rutina peste cap la locul de muncă, şi nu îţi place deloc acest lucru. Mai târziu vei fi surprisă să vezi că este mult mai bine aşa decât înainte. Apariţia unor noi colegi te pot înveseli mai des.

Încearcă să stai cât mai liniştită în acest weekend şi să nu îţi provoci singură dureri de cap. Atunci când situaţia este mai tensionată, renunţă la nervi şi respiră de două ori înainte de a te implica. Ai grijă de tine!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu amesteca viaţa personală cu cea profesională, mai ales dacă vezi că iubitul tău este deranjat de orele suplimentare pe care le petreci la serviciu.  Încearcă să te ocupi mai mult de iubitul tău şi poate chiar să începeţi un proiect doar voi doi.

Nu traversezi o perioadă prea bună din punct de vedere financiar, ori profesional. Familia însă te susţine şi încearcă să te ajute atât cât poate. Încearcă să fii mai chibzuită şi renunţă la viciile costisitoare.

Cel mai probabil vei întâmpina unele probleme de sănătate în această săptămână, dar nimic grav. O indigestie sau o durere de cap nu ar fi nimic nou în viaţa ta din ultima vreme.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă relaţia în care eşti angajată nu te mai satisface, atunci nu are rost să îţi pierzi timpul chinuindu-te aşa. Încearcă să găseşti însă o modalitate elegantă prin care să îi spui iubitului că nu mai este ce îţi doreşti. Şi cel mai important lucru este să nu îl trădezi înainte de a încheia socotelile cu el.

O discuţie în contradictoriu cu unul dintre şefi te va scoate din minţi săptămâna aceasta, însă trebuie să te aduni şi să nu spui ceva greşit. Încearcă să nu fii invidioasă pe cei din jurul tău şi să te mulţumeşti cu ceea ce ai sau primeşti.

Încearcă o cură de detoxifiere săptămâna aceasta, te vei simţi mult mai bine după aceea. Dacă eşti lipsită de energie, nu ezita să faci mai mult sport şi să consmui mai multe lichide. Ai grijă la stomac!

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei fi destul de nemulţumită de partenerul tău în această săptămână, de aceea trebuie să comunici cu acesta mult mai direct ca până acum. Simţi că eşti ignorată şi pusă de cele mai multe ori pe locul doi, aşa că cere-i socoteală înainte ca lucrurile să se agraveze.

Dacă munceşti în grup, rezultatele vor fi mult mai rapide şi mult mai consistente. Mai mult decât atât, o astfel de iniţiativă va îmbunătăţi relaţiile dintre voi şi vă veţi şi distra de minune.

Energia îţi va reveni spectaculos în această săptămână, de aceea ar fi bine să profiţi de această schimbare şi să faci tot mai multe lucruri importante. Începe cu cele urgente, nu ar fi indicat să oboseşti fix atunci când nu ar trebui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu încerca să schimbi pe toată lumea, nimeni nu poate fi exact aşa cum îţi doreşti tu. Încearcă să te axezi mai mult pe calităţile partenerului, decât pe defectele acestuia. Cu toţii mai greşim, de aceea dacă nu este atât de grav, trebuie să înveţi să treci mai repede peste.

Încearcă să te detaşezi de problemele familiale atunci când eşti la serviciu, altfel vei avea probleme şi pe acest plan. Chiar dacă traversezi o perioadă mai grea, ar fi bine ca la locul de muncă să te mai relaxezi puţin.

O problemă mai veche de sănătate îţi va da din nou peste cap planurile, şi ar trebui să fii mult mai prudentă cu efortul. Extenuarea nu îţi face deloc bine, şi rişti să ajungi la doctor de urgenţă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

E posibil ca o schimbare recentă încă să te bulverseze, însă trebuie să ai răbdare cu orice se întâmplă în jurul tău. Nimic nu este atât de rău sau greu precum pare, ci din contră viaţa ta a căpătat mai mult sens. Nu îi spulbera visele iubitului sau soţului tău.

Încearcă să nu cheltui atât de mult pe cât ţi-ai dori în această săptămână, cel puţin nu în weekend când ai mai mult timp liber. Evită raitele prin magazine, dar şi invitaţiile venite din partea pritenelor.

Nu exagera cu mâncarea în această săptămână, există riscul ca ceva să nu îţi pice deloc bine. O să descoperi că ai o intoleranţă la un aliment pe care nici nu-l bănuiai, însă nu este nimic îngrijorător.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod