Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti uşor irascibilă în această săptămână, lucru care îţi poate crea probleme pe plan sentimental. Ce-i drept, poate ai motive să fii stresată, însă asta nu îţi dă dreptul de a te răzbuna pe cei dragi. Dacă partenerul tău îţi dă unele sfaturi, nu trebuie să i-o iei în nume de rău, ci să apreciezi ceea ce face pentru tine!

În această săptămână ai mari şanse de a primi o moştenire. Nu trebuie decât să fii atentă ca oportunitatea să nu treacă pe lângă tine, iar atunci când o prinzi, să ai grijă ce semnezi! Atunci când vine vorba de documente importante, e necesar să ceri sfatul unei persoane competente care te poate lămuri în orice privinţă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil ca în această săptămână să apară unele discuţii în contradictoriu cu persoanele dragi. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că între voi a lipsit cu desăvârşire comunicarea în ultimul timp. Dacă iubitul tău încearcă să îţi spună anumite lucruri, acordă timp pentru a-l asculta şi pentru a-l înţelege. În cazul în care ai copii, satisface-le acestora nevoile!

Tot ce ţi-ai propus în această săptămână se va duce pe apa sâmbetei. Cu toate că îţi făcusei mari speranţe cu privre la viaţa ta profesională, acum este momentul să abandonezi un proiect drag. Alege răul mai mic înainte de a provoca o tragedie! Este foarte important să ţii de toate economiile tale în acest moment. 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei da dovadă de multă energie în această săptămână mai ales pe plan sentimental. Ai grijă totuşi să nu exagerezi şi să nu fii prea expansivă cu acţiunile tale! Dacă te dai prea mult în spectacol, partenerul tău de viaţă va fi deranjat. Spune ceea ce simţi şi exprimă-ţi sentimentele deschis, dar ai grijă să nu întreci limita! 

Ai foarte multă energie în această săptămână şi o vei canaliza către viaţa ta profesională. Joi şi vineri vei obţine rezultate spectaculoase iar şefii tăi te vor remarca cu siguranţă. În viitorul apropiat te aşteaptă o promovare şi o mărire de salariu substanţială. Profită de toate pârghiile care ţi se oferă pentru a ieşi în faţă!  

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai planuri mari de viitor, şi deşi acestea nu te includ doar pe tine, refuzi să le comunici celor implicaţi.  Cel mai probabil este vorba despre partenerul tău de viaţă alături de care te visezi. Cu siguranţă şi el îşi doreşte acelaşi lucru, adică o familie perfectă alături de tine. Dacă nu vă comunicaţi dorinţele, e posibil ca visurile voastre să nu devină realitate.

Abilităţile tale de comunicare se deteriorează în această săptămână, lucru care îţi poate afecta relaţiile cu colegii tăi. Dacă aceştia vor avea o atitudine nepotrivită faţă de tine, încearcă să munceşti de una singură şi să îţi urmezi scopurile! Banii nu sunt o problemă pentru tine în acest moment aşa că nu te lăsa îngrijorată de asta! 

Leu(22 iulie - 22 august)

Partenerul tău de viaţă este cel care te inspiră şi te impulsionează în momentele cele mai importante. În această săptămână vei avea nevoie de sprijinul lui mai mult decât oricând. Cu toate că nu e indicat ca aceste două planuri să fie amestecate, zilele acestea viaţa privată îşi va pune amprenta asupra celei profesionale într-un mod pozitiv. 

Munca în echipă este favorizată în această săptămână aşa că fă tot ce îţi stă în puteri pentru a te înţelege bine cu colegii de breaslă! Banii nu constituie o problemă pentru tine dar imaginea pe care o ai în cadrul companiei, da! E nevoie să lucrezi mai mult pentru a-ţi face un renume şi pentru a-i face pe cei din jurul tău să te respecte aşa cum îţi doreşti. Un şef de treabă îţi poate oferi ponturi utile.  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această săptămână, partenerul tău de viaţă te va surprinde plăcut cu acele cadouri pe care ţi le-ai dorit dintotdeauna. Vei fi extrem de fericită şi îi vei arăta afecţiunea în fiecare zi a acestei săptămâni. Rar se întâmplă acest lucru aşa că iubitul sau soţul tău se va arăta extrem de surprins. Nimic nu poate sta în calea fericirii tale atât timp cât vă respectaţi. 

În această săptămână vei câştiga cât pentru un an de zile. Depinde doar de tine cum vei investi acest câştig dacă vrei să ai numai beneficii. Din fericire,  ai alături un soţ inteligent care te va îndruma pas cu pas. Ascultă-i sfatul şi nu îl mai lua în râs! Joi vei cheltui o sumă mai mare dar te vei distra pe cinste.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei avea mult de furcă cu jumătatea ta. Oricât de mult i-ai explicat, acesta se încăpăţânează să facă numai ca el şi să te aducă pe culmile disperării. Din fericire, poţi conta pe sprijinul rudelor ori al prietenilor tăi. Totuşi, chiar dacă ţi se va oferi ocazia de a te răzbuna pe acesta, e mai bine să nu o faci deoarece vei iniţia un război imposibil de câştigat.

Săptămâna aceasta dai dovadă de foarte mult calm iar te va ajuta să îţi menţii starea financiară. Cu toate acestea, vei face unele cheltuieli pentru a-ţi satisface micile plăceri personale. A  sosit momentul să investeşti mai mult în tine şi în imaginea ta. Uită de calicenia care te-a controlat până acum şi mai fă-ţi din când în când mofturile! 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viaţa ta sentimentală va cunoaşte o etapă înfloritoare în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă. Se pune accentul pe viaţa ta sexuală şi pe competenţele tale în dormitor. Din fericire, vei da dovadă de mai mult curaj în ceea ce priveşte experimentarea lucrurilor noi. Nu se ştie de unde vine această energie însă este sigur că iubitul sau soţul tău va fi extrem de fericit. 

Dacă nu eşti deschisă faţă de colegii sau partenerii tăi de afaceri în această săptămână, rişti să îţi strici relaţiile cu aceştia. Atunci când vine vorba de bani, parcă te transformi şi uiţi să le spui acestora detalii care îi privesc şi  pe ei. E suficient ca unul să te prindă cu mâţa în sac, pentru ca întreg colectivul să îşi piardă încredera în tine. Luptă pentru renumele tău!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Între tine şi partenerul tău de viaţă vor apărea numeroase divergenţe în această săptămână. E posibil ca acest conflict să fie aţâţat de problemele financiare cu care vă confruntaţi de o bună perioadă de timp. S-ar putea ajunge la reproşuri serioase şi la regrete inutile. Dacă aveţi posibilitatea, apelaţi la ajutorul rudelor sau prietenilor voştri!

Săptămâna aceasta trebuie să investeşti mai mult în educaţia copiilor tăi, dar şi în activităţile lor recreative.Dispui de banii necesari pentru a face o investiţie majoră pentru aceştia dar îţi lipseşte curajul. Ascultă-ţi partenerul de viaţă şi lasă orgoliile deoparte atunci când vine vorba de decizii în familie! Cel mai important lucru este să nu te mai uiţi în curtea vecinului.  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta va fi plină de emoţii puternice. Dacă nu eşti implicată sentimental, sunt şanse mari ca în cursul acestor zile să îţi cunoşti alesul inimii. Dă dovadă de înţelepciune şi nu te arunca în braţele primului venit! Dacă ai pe cineva alături, oferă-i toată afecţiunea de care are nevoie în aceste momente! 

Săptămâna aceasta vei fi tentată să cheltui prea mulţi bani pentru mâncare. Ai probleme cu greutatea şi ar trebui să iei măsuri în privinţa acestui aspect al vieţii tale. Banii nu ar trebui aruncaţi pe lucruri materiale ci investiţi în acelea care îţi hrănesc sufletul. Împarte cu cel drag ceea ce ai! 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În aceasă săptămână vei primi ajutor din partea celor dragi în vederea atingerii  obiectivelor tale personale. Dacă îţi doreşti o familie şi copii,  acum este momentul să iei taurul de coarne. Comunică permanent cu alesul inimii tale şi împreună veţi găsi cea mai bună soluţie. Dacă eşti singură, ieşi mai mult în oraş, distrează-te şi nu lăsa disperarea să pună stăpânire pe viaţa ta!

În această săptămână vei pierde o sumă importantă de bani. Nici tu nu te aşteptai la veşti atât de proaste dar în ciuda dorinţei tale, inevitabilul se va produce. Înainte de a apela la o bancă pentru un împrumut, sfătuieşte-te cu persoane care au trecut deja prin asta! Nu te grăbi când vine vorba de astfel de decizii!  

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Manipulează-ţi partenerul de viaţă astfel încât să poţi obţine tot ce îţi doreşti în decursul acestei săptămâni! Cu toate că cei din jur ar putea să te judece pentru felul în care îl tratezi, lucrul acesta ar trebui să fie ultimul la care te gândeşti. Urmăreşte-ţi interesul, căci cu siguranţă dacă tu eşti fericită, şi partenerul tău va fi. Nu există riscul ca relaţia ta să se degradeze. 

În această săptămână vei scoate bani şi din piatră seacă. Datorită inteligenţei de care dai dovadă, ieşi cu fruntea sus din orice situaţie dificilă. Dacă vei paria pe un anumit lucru, ai mari şanse să câştigi deoarece tu intri în astfel de competiţii doar atunci când eşti sigură! Un prieten aflat la ananghie îţi va cere sprijinul la sfârşitul săptămânii şi mai mult ca sigur i-l vei acorda.

  

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod