Horoscopul săptămânii 27 aprilie-3 mai. Află ce spun astrele!

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Nativa din Fecioară trebuie să fie pregătită pentru orice în această perioadă, un eveniment neprevăzut îi poate da situația financiară peste cap.

1 din 13
Vei avea dubii legate de relația ta în această perioadă, deși nu demult păreai cea mai fericită în brațele iubitului tău. Dacă vrei să revii la o atmosferă plăcută, trebuie neapărat să purtați o discuție serioasă cu privire la comportamentul vostru. Dacă lăsați lucrurile să curgă natural, atunci vă puteți trezi că nu mai sunteți împreună.

Stresul de la locul de muncă se va răsfrânge asupra relațiilor dintre tine și cei din jur, de aceea ar fi indicat să îți controlezi ieșirile până nu e prea târziu. Unele vorbe pot răni și nu pot fi uitate așa de ușor, chiar dacă îți ceri scuze. În ciuda muncii depuse, situația financiară rămâne aceeași.

E posibil să întâmpini unele probleme de sănătate în această perioadă, afecțiuni de care știai, dar pe care le-ai ignorat. Vei fi dată peste cap în momentul în care acestea reapar în prim plan, însă o sperietură te poate trimite din timp la doctor!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod