Horoscopul săptămânii 26 septembrie-2 octombrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei fi nevoită să îi împaci pe toţi şi nu va fi deloc uşor. Din păcate, tu vei fi cea lăsată pe ultimul loc, însă nu va dura mult această situaţie. Dacă o rudă apropiată se bagă în relaţia ta, nu permite să creeze tensiuni între tine şi iubitul tău, dar nici nu te îndepărta sau certa cu aceasta!

E important ca în această săptămână să laşi orgoliul deoparte şi să încerci să iei în seamă sfaturile celor din jur. O persoană cu mai multă experienţă îţi oferă ponturi care te-ar putea ajuta să câştigi mai mulţi bani, însă trebuie să fii deschisă şi să o asculţi. Chiar dacă eşti o persoană raţională, uneori e indicat să şi rişti!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă eşti singură, săptămâna aceasta vei fi mai activă ca oricând. Eşti pusă pe distracţie şi pe flirt, lucruri care îţi pot aduce fericire pe moment, însă nu pe termen lung. Trăieşte clipa fără să îţi faci iluzii, doar aşa nu vei fi dezamăgită. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, decizi să aduci ceva nou în viaţa voastră intimă.

Săptămâna aceasta ai toate şansele să te bucuri de rezultatele muncii tale din ultima perioadă. Vei fi suprinsă să vezi câte poţi să obţii prin propriile forţe, iar asta te va impulsiona să îţi duci viaţa profesională la un alt nivel. Vei avea parte de cheltuieli mai mari, însă şi câştigurile vor fi pe măsură!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta vei fi nevoită să faci faţă multor admiratori înfocaţi. Din păcate, în acest moment nu e ceea ce îţi doreşti, dar îi poţi refuza destul de elegant. Dacă eşti concentrată pe alte aspecte ale vieţii tale, încearcă să îi laşi în aşteptare pe aceştia, nu să îi scoţi definitiv din viaţa ta.

Nu se anunţă schimbări ale situaţiei tale financiare în această perioadă, însă ai toate şansele să te faci remarcată la locul de muncă. Dacă vezi că eşti băgată în seamă şi apreciată mai mult decât până acum, nu ţi-o lua în cap şi rămâi modestă. Dacă întreci limita, o să pierzi tot ce ai obţinut până acum!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Relaţia ta amoroasă va cunoaşte o ascensiune în această perioadă şi nimeni nu îţi poate pune nicio piedică. Cu toate că nu te aşteptai la asta, veştile bune te suprind şi te fac mai fericită decât oricând. Ai toate şansele să primeşti o cerere în căsătorie sau să ţi se pregătească o excursie romantică departe de nebunia actuală.

E posibil ca săptămâna aceasta să fii prinsă cu minciuna, lucru care poate fi taxat de superiorii tăi. Fie te codeşti de la muncă sau nu îţi faci treaba aşa cum ar trebui, cert este că cineva va remarca. Nu îţi risca poziţia şi nu îţi pune în pericol situaţia financiară doar pentru că ai probleme pe alte planuri. Fii responsabilă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti extrem de carismatică în această săptămână şi datorită încrederii pe care o emani poţi atrage mulţi admiratori. Dacă eşti singură, lasă-te purtată de val şi flirtează până ajungi la persoana pe care ţi-o doreşti. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atunci cel mai probabil vei conştientiza că ai făcut alegerea corectă!

Este foarte important ca deciziile tale din această săptămână să îţi privească viitorul. Nu te bucura de banii puţini pe care îi câştigi pe moment din diverse acţiuni, ci fă-ţi un plan pentru a-ţi dezvolta o afacere. Dacă stai bine pe plan material, poţi face o investiţie majoră care chiar dacă nu dă roade, măcar îţi ţine banii la adăpost.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este foarte important ca în această perioadă să încerci să ajungi la o înţelegere cu partenerul de viaţă indiferent care ar fi miza. Nu permite micilor certuri să degenereze şi să vă strice liniştea din sânul familiei. Spre weekend, ar fi o idee bună să pregăteşti o cină romantică şi să îţi suprinzi partenerul cu o noapte de neuitat!

Acum este momentul tău de glorie, momentul în care poţi arăta tuturor de ce eşti capabilă. Dacă până acum ai ales să stai în umbră, acum eşti conştientă că eşti mai pregătită decât oricând să te afirmi. Ideile şi planurile tale îi vor da pe spate pe şefii tăi, trebuie doar să ieşi în faţă şi să le expui. Dacă reuşeşti să baţi palma cu cineva pentru un proiect nou, banii se vor dubla în perioada imediat următoare.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Între tine şi partenerul de viaţă se va duce o luptă grea în această săptămână. Trebuie să laşi mai mult de la tine dacă nu vrei ca planurile voastre să se ducă de râpă. Este foarte important ca înainte de orice discuţie să îţi repeţi să trebuie să fii calmă. Dacă vezi că dialogul purtat nu duce nicăieri, mai bine schimbi subiectul!

Este o săptămână bună pentru aprofundarea cunoştinţelor, fie că eşti la şcoală sau lucrezi. Dacă ai oportunitatea de a te înscrie la un astfel de curs, nu ezita să accepţi din prima clipă. În viitorul apropiat se anunţă o schimbare benefică vieţii tale profesionale şi financiare, însă nu trebuie să disperi că nu ai acum atâţia bani pe cât ţi-ai dori!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este foarte important ca în această săptămână să nu îi găseşti nod în papură din orice partenerului de viaţă. Chiar dacă eşti ataşată de el, trebuie să îi dai libertate şi să nu îl sufoci. Fă-ţi planuri independent de el şi lasă-l şi pe el să facă ce vrea. În cazul în care nu eşti angajată într-o relaţie, ai toate şansele să întâlneşti pe cineva.

Este foarte important ca în această perioadă să încerci să lucrezi mai mult în echipă şi să găseşti soluţii pentru a-ţi suplimenta veniturile. Ascultă mai mult de sfaturile celor din jurul tău chiar dacă eşti convinsă că ideile tale sunt cele mai bune. Cu cât sunt mai multe capete luminate, cu atât rezultatele vor fi mai bune şi mai rapide!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Transformă orice ceartă cu iubitul sau soţul într-o împăcare de zile mari. Acest gen de strategie vă poate salva relaţia dacă aceasta a intrat în monotonie. Ai mare grijă la vorbe pentru că acestea pot răni mai mult decât crezi. Dacă eşti singură, nu te lăsa manipulată de primul bărbat care vrea să te bage în pat!

Trebuie să fii mai curajoasă în această săptămână şi să acţionezi impulsiv atunci când vine vorba de afaceri. Eşti extrem de bine pregătite pe domeniul în care activezi, aşa că nu ai cum să dai greş. Chiar dacă nu vei câştiga mai mulţi bani într-un timp scurt, cu siguranţă acest lucru se va întâmpla în viitorul apropiat.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viaţa sentimentală va fi în centrul atenţiei săptămâna aceasta şi nu e nimic greşit. Încearcă să petreci mai mult timp alături de familie şi nu ceda după o perioadă mai lungă în care stai lângă cei dragi. Chiar dacă uneori ajung să te scoată din minţi, stă în puterea ta să te controlezi şi să accepţi oamenii aşa cum sunt ei!

Vei avea parte de o săptămână grea şi plină din toate punctele de vedere. Este important să joci puţin mai riscant atunci când vine vorba de afaceri sau investiţii, altfel nu vei reuşi să câştigi mai mulţi bani. Chiar dacă situaţia ta materială este una bună, nu strică să o duci şi mai bine dacă ai potenţial.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să te ocupi mai mult de partenerul de viaţă şi să îi arăţi că îi oferi tot timpul tău liber. În ultima perioadă l-ai cam ignorat, ceea ce îi poate aduce frustrări şi dubii cu privire la viitorul relaţiei voastre. Demonstrează-i ce simţi şi fii sinceră atât cu el, cât şi cu tine!

Este o săptămână bună pentru negocieri, mai ales dacă lucrezi în domeniul imobiliar. Nu strică să încerci să îţi dezvolţi afacerea sau să evoluezi pe plan profesional dacă ţi se oferă o oportunitate. Lasă frica şi obişnuinţa deoparte şi îndrăzneşte să te adaptezi în funcţie de situaţie!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Firea ta perfecţionistă şi critică îi poate enerva la culme pe cei dragi în această săptămână. Cineva îţi va da o lecţie din care vei învăţa cu siguranţă că trebuie să îţi accepţi semenii cu bune şi cu rele. Nimic din ce se poate întâmpla acum nu îţi poate face rău, de aceea fii deschisă sfaturilor!

Situaţia ta materială nu este una excelentă, însă în această săptămână ai putea schimba ceva. Ţine doar de tine şi de curajul de a face schimbări în viaţa ta profesională. Chiar dacă eşti adepta rutinei şi ai prefera să îţi pice banii din cer, acum vei realiza că este aproape imposibil să se întâmple asta dacă nu iei tu iniţiativa. Sfaturile celor apropiaţi ar trebui să te ajute!


 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Scorpion pe 26 Sep 2016, 17:11
    Buna poanta

    Da, saptamina asta este mai activa pentru mine dar, nu cu distractie si flirt ci cu multa alrgatura la consultatii, analize, in general pe la usile medicilor. Tot nu ati invatat sa interpretati "semnele" pe care le cititi?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod