Horoscopul săptămânii 26 octombrie-1 noiembrie. Taurul ajunge la o răscruce de drumuri pe plan sentimental

Taur, apar schimbări mari în viața ta sentimentală!


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Beneficiezi de ajutorul astrelor pentru a rezolva câteva dintre problemele cu care te confrunți pe plan sentimental. În această săptămâna ai ocazia să porți un dialog deschis cu partenerul/a de viață și să lămuriți chestiuni care vă preocupă pe amândoi. Dacă ești singur/ă, în zilele de joi și vineri poți primi semnale de alarmă false din partea unei persoane de sex opus cu care ai intrat destul de mult în contact în ultima perioadă. Nu îți face speranțe deșarte!

O duci destul de bine cu banii, fapt pentru care în această săptămână nu vei întâmpina probleme de acest gen. Chiar dacă cheltuiești uneori peste măsură, bugetul tău nu va fi afectat prea mult. Primești apreciere pentru ambiția și puterea ta de muncă atât din partea celor dragi, cât și a colegilor și șefilor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Apar schimbări mari în viața ta sentimentală. Ajungi la o răscruce de drumuri care ar trebui să-ți permită o mai bună exprimare și afirmare a personalității tale. Îți pui la îndoială sentimentele pentru a le păstra doar pe cele care te ajută să înflorești. Ești în căutarea independenței, ai nevoie de mai mult spațiu.

Pentru a-ți stabiliza situația financiară, va trebui să acționezi cu viclenie. Dacă simți că te-ai blocat, trebuie să știi că este doar o chestiune de timp. Există numeroase posibilități de a scăpa de aceste neplăceri financiare. Ai prea multe credite sau prea multe datorii și decizi să reduci bugetul. Datorită unei persoane găsești o soluție interesantă.

Citește și: 6 cupluri zodiacale sortite eșecului

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele îți aduc fericire în cuplu și întâlniri captivante în această săptămână. Ai multă încredere în tine, iar acest lucru te ajută să atragi pe oricine îți dorești, când dorești. Nimic nu ți se pare imposibil, indiferent de provocările pe care ți le-a pregătit viața. E momentul să pariezi pe un viitor destul de promițător.

Din punct de vedere financiar, totul este bine. Se poate spune că ești norocos/oasă, ținând cont de ce se întâmplă în întreaga lume cu economia. Mai mult decât atât, apar oportunități care nu trebuie ratate, așadar fii atent/ă la tot ce se petrece în jurul tău!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În centrul discuțiilor există un subiect pe care nu-ți place să-l abordezi, pe care îl eviți, și anume iubirea. Faptul că preferi independența în loc să îți împarți viața cu cineva depinde doar de tine. Cu toate acestea, în această săptămână cineva ar putea să te facă să te răzgândești. Decizi să fii mai deschis/ă, cu toate că relațiile în care te vei implica în aceste zile nu vor dura.

Încă din prima zi a săptămânii începi să te bucuri din nou de mai mulți bani. Cu toate acestea, tot ești îngrijorat/ă și ai îndoieli cu privire la acest aspect. Dacă ești implicat/ă în proiecte serioase, nu te grăbi u există să acționezi. Canalizează-ți energia pe obiectivele tale și, astfel, nu ai de ce să fii nemulțumit/ă de eficacitatea ta pe termen lung.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta sunt favorizate întâlnirile serioase, în urma cărora probabil te vei întoarce aproape logodit/ă. Profită de climatul astral pentru a obține ceea ce îți dorești pe plan sentimental, pentru că acum ai mai multă încredere în tine și ești mai ferm/ă în ceea ce privește alegerile tale.

Norocul tău pe plan financiar dă frâu liber tuturor nebuniilor și capriciilor tale. O duci extrem de bine cu banii, iar bucuria ta se vede de la distanță. Bucură-te de ceea ce trăiești fără nicio reținere, caută compania celor care se bucură de succesul tău și sărbătoriți împreună.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Traversezi o perioadă agitată, dar plină de potențial. Este un moment bun pentru a te lansa în noi provocări și de a descoperi orizonturi necunoscute. Ești plin/ă de idei interesante, iar ingeniozitatea ta te va ajuta să avansezi în viața sentimentală și relațională.

Evoluția situației tale financiare arată bine. Conturile tale aproape și-au revenit la normal. Câteva lucruri mici mai trebuie rezolvate, dar ai încredere că se va ajunge și aici fără probleme. Pe de altă parte, fii flexibil/ă cu anumite cheltuieli pe care le consideri inutile, deoarece contrar a ceea ce crezi, ți le poți permite.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Încearcă să îți asculți mai mult partenerul/a în această săptămână. Înțelegerea nevoilor sale este un pion foarte important în jocul iubirii. Dacă continui cu aceeași atitudine egoistă ca și până acum, relația voastră ar putea fi în pericol. Dacă ești singur/ă, șansele de a cunoaște pe cineva la final de săptămâni sunt destul de mari.

Este săptămâna ta de glorie. Orice ai face zilele acestea, norocul este de partea ta. Venitul tău fix îți satisface perfect cheltuielile. Mai mult decât atât, o propunere neașteptată și extrem de promițătoare te poate proteja în viitorul apropiat de orice problemă financiară.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pasiune, dragoste și plăcere. Viața amoroasă îți promite să fie plăcută în această săptămână, te simți înțeles/easă de partener/ă. Dacă ești singur/ă, întâlnirile tale vor fi de calitate. Îndrăznește să fii tu însuți, fără să te gândești la ce zic și cred ceilalți. Vei primi ceea ce oferi!

Eforturile tale dau roade, iar situația ta financiară se îmbunătățește. Intri într-o perioadă care anunță sfârșitul lipsurilor și sacrificiilor. Poți respira ușurat/ă acum. Îți poți permite să cumperi ceea ce îți dorești fără să te întrebi dacă chiar e în regulă să o faci.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te bucuri de protecția astrelor în aceste zile. Dacă ești singur/ă, fii mai atent/ă la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Nu ar fi exclus ca astfel să vezi pe cineva care chiar să ți se potrivească. Nu trebuie să te temi de o nouă relație și să fii exagerat de precaut/ă.

Gândești practic și acest lucru te ajută să îți menții o situație financiară stabilă. Poți trăi decent și poți fi fericit/ă cu ceea ce ai fără a tânji la luxul celor din jur. Se poate ca la mijlocul săptămânii să apară o cheltuială neașteptată, însă te vei descurca de minune.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta nu se zăresc probleme mari în viața sentimentală. Indiferent dacă ești singur/ă sau ești implicat/ă într-o relație, concentrează-ți atenția asupra așteptărilor tale în dragoste și vezi cât de realiste sunt acestea. Din fericire, îți vei da seama la timp de greșelile pe care le faci și vei găsi motivul pentru care te simți uneori dezamăgit/ă.

Pe plan financiar lucrurile sunt liniștite în această săptămână, fără nimic special la orizont. Dacă ai nevoie de o schimbare în carieră, cântărește bine lucrurile din perspectiva banilor și a stabilității. Nu este un moment bun pentru a-ți asuma riscuri.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei fi mai încrezător/oare în propriile forțe și, astfel, vei începe să faci primii pași spre o schimbare pe care ți-o dorești în viața sentimentală. Fie că ești singur/ă sau nu în acest moment, cert este că te vei pune pe primul loc și îți vei oferi lucrurile și experiențele de care te-ai privat în ultimul timp.

Săptămâna aceasta vei avea parte de succes după succes. O dezvoltare profesională mult așteptată vine la pachet cu o creștere salarială consistentă. Veniturile investite îți aduc profit. Ai fler din acest punct de vedere și îi dai pe toți pe spate!

Pești(19 februarie - 20 martie)

O gelozie inexplicabilă îți va zdruncina inima în această săptămână. Partenerul/a de viață are un colț din viață numai al lui, dar asta ar trebui să fie în regulă, nu? Nu exagera și nu intra cu bocancii acolo. Nu profita de ocazie pentru a-i căuta în buzunare sau în telefon, acest comportament nu poate să aducă decât probleme. Încrederea este esențială pentru armonia conjugală pe care ai putea să o distrugi într-o clipită. Iubirea nu trebuie controlată!

Cheltuielile intense pe care le-ai avut în ultima perioadă ți-au golit buzunarele și cardul. Dacă aștepți să primești o sumă de bani, fii vigilent/ă, întârzierile îți pot strica planurile. Pentru a nu fi nevoit/ă să te împrumuți și să-ți faci datorii, fă economii. Nu te lăsa tentat/ă de cumpărături care nu sunt prevăzute în planul tău. Așteaptă până când totul este în ordine și abia apoi te poți răsfăța.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod