Horoscopul săptămânii 26 octombrie-1 noiembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Fecioară ar trebui să încerce să se înțeleagă mai bine cu familia partenerului de viață pentru ca acesta să nu fie forțat să facă o alegere.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Există riscul ca în această săptămână să apară unele divergențe între tine și partener, și niciunul dintre voi nu este dispus să cedeze. Este important să știi când să pui punct, mai ales dacă observi că îți faci mai mult rău decât bine. Lucrează pentru a obține o atmosferă caldă în sânul familiei!

Încearcă să nu te enervezi prea tare în această săptămână la locul de muncă, altfel îți vei pierde din puterea de concentrare. Vei avea multă treabă și mereu va trebui să te adaptezi unor reguli noi. Ai nevoie de energie mai mult decât îți imaginezi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se vor produce modificări în viața ta sentimentală și toate vor fi benefice pentru tine. Îmbrățișează-le cu drag și învață ceva din asta! Comunicarea este cheia succesului, iar sinceritatea la fel. Dacă ești singură, lasă-i pe cei din jurul tău să te cunoască exact așa cum ești!

Vei avea un volum de muncă foarte mare în această săptămână, de aceea trebuie să te înțelegi bine cu cei din jurul tău în caz că ai nevoie de ajutor. Situația financiară nu se va schimba, chiar dacă lucrezi mai mult și ești supraîncărcată cu sarcini noi.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Este foarte important să te dedici familiei, însă cu condiția să nu uiți de tine. Nu renunța la toate plăcerile vieții pentru plăcerile lor, indiferent că este vorba de copii ori de partener. Din când în când ai nevoie de răsfăț, iar săptămâna aceasta este perfectă pentru un astfel de tratament!

Încetinește ritmul la locul de muncă și acordă-ți mai mult timp ție. Ai strâns suficienți bani până acum ca să îți poți permite o excursie ori câteva zile de cumpărături. Fă ceva care te împlinește, fără să te mai gândești la ce se poate întâmpla pe plan profesional dacă ești absentă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână te vei lovi din nou de unele probleme mai vechi dintre tine și partener. Se pare că aceasta se crede stăpânul tău și nu ai de gând să mai tolerezi prea mult timp acest lucru. Ia măsuri de urgență înainte ca acesta să te închidă într-o colivie. Acționeză după cum simți!

Problemele din plan personal te împing să muncești din ce în ce mai mult, astfel uitând de ele cumva. Este o modalitate bună de a scăpa pe moment, însă pe termen lung vei acumula oboseală și nu vei putea da randament atunci când chiar vei avea nevoie.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Fă primul pas spre o împăcare în acest început de săptămână, fie că este vorba de iubit sau de o rudă apropiată. Reconcilierea este cea mai bună metodă de a-ți găsi liniștea și de a putea să îți continui viața fără remușcări. Nu lăsa ura să pună stăpânire pe sufletul tău!

Cu cât comunici mai mult cu cei din jurul tău în această săptămână, cu atât șansele de a obține rezultate bune pe plan profesional sunt mai mari. Dacă ești nemulțumită de cât câștigi, atunci ia în calcul opțiunea de a-ți schimba jocul sau de a lucra suplimentar la un proiect personal!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încă de la începutul acestei săptămâni îți arăți gelozia care crește pe zi ce trece. E posibil ca din această cauză să ai unele discuții aprinse cu partenerul de viață care nu suportă să fie monitorizat. Atunci când iubești e normal să fii ușor posesiv, însă tu ai întrecut orice limită. Schimbă-ți atitudinea de urgență dacă nu vrei să fii părăsită.

Șansele de a face rost de mai mulți bani cresc în această săptămână, însă trebuie să fii prudentă când vine vorba de cheltuirea lor. Îți sunt foarte utili în această perioadă pentru că pot interveni cheltuieli neprevăzute și nu mai e nevoie să te împrumuți. Din această cauză, întinde-te cât te ține plapuma!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă în această săptămână să reduci reacțiile impulsive, altfel vei constata că nimeni nu te mai tolerează. Toți cei din jur, dar mai ales iubitul tău, poate ceda dacă nu ai grijă cum te porți. Este foarte important să gestionezi orice problemă de cuplu cu mai mult calm!

Este foarte important să nu stai prea mult pe gânduri atunci cand trebuie să iei decizii legate de bani, altfel riști să pierzi oportunități grozave. Este benefică munca în echipă, pentru că astfel roadele muncii tale pot apărea mult mai repede decât crezi. Bazează-te pe primul gând în această perioadă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o perioadă înfloritoare pentru tine dacă nu ai o relație amoroasă, ofertele sunt multe și ai de unde alege. Este important să vrei să îți schimbi acest statut, altfel doar îți vei pierde vreme. Socializează cât poți de mult și dă-le celor din jur șansa de a-i cunoaște!

Va fi o săptămână solicitantă pentru tine, însă tu ai căutat acest lucru. Nu suporți să stai degeaba, însă puține sunt dățile în care chiar câștigi ceva în plus datorită muncii tale suplimentare. Faptul că nu ai mereu rezultate te frustrează și te agită inutil.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Îți va fi foarte ușor în această perioadă să cucerești pe oricine, însă nu ar trebui să te legi la cap fără să te doară! Angajează-te într-o relație doar atunci când simți că vrei acest lucru cu adevărat și nu încurca pe nimeni cu capriciile tale. Dacă ai un partener stabil, nu renunța la prieteni pentru a sta numai cu el!

Este un moment prielnic pentru munca în echipă, așa că nu fii egoistă și acceptă propunerile colegilor. Situația ta fianciară pare promițătoare atât timp cât știi când să lași garda jos. Fă-ți planuri pentru o viitoare afacere, însă nu îți face speranțe prea mari încă de la început!

Leu(22 iulie - 22 august)

În această săptămână există riscul ca familia să îți reproșeze că ai uitat de ea și că ești mult prea egoistă. Trebuie să îți reamintești în permanență că degeaba ai parte de reușite pe orice alt plan dacă nu ai cu cine le împărtăși. Încearcă să îți faci timp pentru ei, chiar dacă e nevoie de un compromis!

Cariera ta este în plină ascensiune, însă pentru a obține ceea ce îți dorește e nevoie să renunți la multe lucruri importante din viața ta. Încearcă să găsești un echilibru și să nu alergi la nesfârșit după tot mai mulți bani. Luptă pentru o poziție bună, dar ai grijă când să te oprești!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru ca lucrurile să funcționeze bine între tine și partener, săptămâna aceasta se cere îmbunătățirea relațiilor cu familia acestuia. Cu siguranță îi este incomod să fie nevoit să aleagă între tine și ei, așa că fă tu ca situația să fie mai simplă! Acționează cât poți de matur!

Este o perioadă bună pentru aprofundarea cunoștințelor, așa că încearcă să te perfecționezi mergând la diverse cursuri. Favorabile sunt și călătoriile în interes de serviciu, însă asta nu îți garantează un salariu mai mare sau o evoluție pe plan profesional pentru moment.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să aduci ceva nou în viața ta sentimentală, altfel rutina îți poate strica relația. Fii puțin mai curajoasă și chiar fă o schimbare pe plan sexual, partenerul tău o să fie cu siguranță surprins plăcut!

Nu te implica în afaceri sau proiecte noi dacă nu îți cunoști îndeajuns colegii sau partenerii. Trebuie să ai încredere deplină în aceștia dacă ai de gând să investești sume importante de bani. Nu îți pune în pericol situația financiară de dragul adrenalinei!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod