Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în aceste zile. Încă de la începutul acestei săptămâni, lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine pentru tine şi persoana iubită. Chiar dacă eşti singură, norocul este de partea ta şi îţi va scoate în cale bărbatul mult visat. Nu porni la drum cu mari speranţe, ci trăieşte clipa fără să te gândeşti la ce va urma.

Este foarte important ca în această săptămână să discuţi deschis cu colegii tăi şi să încerci să te înţelegi bine cu ei. O relaţie bună cu aceştia îţi va spori productivitatea şi te va ajuta să avansezi mult mai rapid. Nu te poate ţine nimeni în loc din atingerea ţelurilor, însă trebuie să lucrezi mai mult în echipă. Banii se anunţă a fi din ce în ce mai mulţi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă eşti singură, în această săptămână ai putea fi remarcată de o persoană interesantă. Nu trebuie să faci nimic altceva decât să fii tu însăţi şi va fi de ajuns. Nativele implicate într-o relaţie trebuie să acorde o mai mare atenţie partenerului de viaţă, încercând să îşi facă planurile pentru doi. Cuplurile de lungă durată pot fi ameninţate de monotonie.

Vei avea parte de o săptămână destul de agitată la locul de muncă, însă nimic nu te doboară pe tine. Vei face faţă cu brio tuturor sarcinilor primite, şi mai mult decât atât, e posibil chiar să fii avansată din acest motiv. Vei fi la locul potrivit la momentul potrivit, însă nici aptitudinile şi abilităţile tale nu sunt de ignorat. Eşti bună în ceea ce faci şi abia acum vei conştientiza acest lucru.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E un moment perfect pentru a încerca să te implici într-o relaţie amoroasă. În primele zile ale acestei săptămâni, dar mai ales în weekend, se anunţă întâlniri care mai de care mai interesante. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, e de ajuns să faci tot ceea ce făceai deja până acum, cu excepţia faptului că trebuie să îţi acorzi şi ţie mai multă atenţie, nu doar partenerului.

Situaţia ta financiară va rămâne neschimbată, însă se anunţă schimbări benefice în viitorul apropiat. E important să te axezi pe proiecte consistente asupra cărora să îţi canalizezi toate resursele. Nu e indicat să te implici în multe lucruri deodată, ci să le iei pe rând, încet şi conştiincios. Munca în echipă, de asemenea, poate grăbi succesul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această săptămână, mai ales dacă nu ai un iubit. Acum mai mult decât niciodată ai şansa de a cuceri pe oricine pui ochii. Dai dovadă de şarm şi flirtezi mai eficient decât oricând. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, relaţia cu partenerul de viaţă se îmbunătăţeşte datorită comunicării intense dintre voi doi.

Din păcate, nu vei obţine banii la care visai în această săptămână. Cu toate că ai muncit din greu şi o faci în continuare, rezultatele nu sunt palpabile. Şefii sunt mulţumiţi de tine, însă, în acelaşi timp, nu sunt dispuşi să îţi mărească salariu. Cu toate că ai nevoie de mai mulţi bani decât oricând şi faci tot posibilul în acest sens, cel mai probabil soluţia va fi tot să te împrumuţi la cineva.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să fii tu însăţi în această săptămână şi cu siguranţă vei cuceri pe oricine. Probabil e cea mai bună perioadă a ta după mult timp de singurătate. E momentul să fii mai îndrăzneaţă atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, nu încerca să-i faci pe plac tot timpul partenerului de viaţă. Nu trăi cu teama că îl superi sau deranjezi, altfel nu mai e vorba de iubire.

Este o săptămână bună pentru schimbări profesionale, mai ales dacă ai ajuns la un nivel care îţi oferă mai multă siguranţă în propriile forţe. E necesar să munceşti cu aceeaşi determinare oriunde te-ai muta şi astfel vei dobândi cele mai bune rezultate. Dacă îţi doreşti un loc de muncă mai bine plătit, caută-l şi îl vei găsi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această săptămână ai toate şansele să readuci la viaţă sentimentul de siguranţă în ceea ce priveşte familia ta. Eşti o persoană foarte sufletistă, iar asta înseamnă că te vei gândi mai mult la ceilalţi decât la tine. Încearcă totuşi să nu îţi ignori propriile dorinţe şi nevoi, altfel nu vei reuşi să fii fericită pe deplin. Dacă eşti singură, axează-te mai mult pe distracţie decât pe vreun angajament serios.

Eşti nemulţumită de alegerile financiare ale partenerului de viaţă, însă nu poţi decide doar tu ce să faci cu banii comuni. E necesar să discutaţi deschis şi să ajungeţi la o înţelegere, mai ales dacă banii nu vă dau afară din casă. Dacă nu există compromisuri, e posibil să creezi mai multe probleme decât sunt deja.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti din ce în ce mai arogantă, iar acest lucru ar putea să îi pună capac partenerului de viaţă. Faptul că faci numai ce vrei şi nu te ţii de promisiuni ar putea să vă îndepărteze mai mult decât crezi. Încearcă să gândeşti matur şi să acţionezi în consecinţă, altfel despărţirea va fi inevitabilă. Dacă eşti singură, distrează-te şi trăieşte clipa fără să te gândeşti la consecinţe.

Faci alegeri greşite în ceea ce priveşte banii şi e posibil ca ulterior să regreţi, însă când deja e prea târziu. Încearcă să nu mai fii atât de impulsivă şi să te gândeşti de două ori înainte de a face ceva. Mai mult decât atât, nu lua decizii dacă ştii că acestea pot afecta persoanele dragi ţie. Cu toate că salariu tău este unul mai mult decât modest, nu e nevoie să arunci cu banii în stânga şi în dreapta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Reapariţia unui fost iubit în peisaj îţi poate strica atmosfera din viaţa amoroasă. Tot ce poţi face este să te concentrezi pe prezent şi să nu laşi amintirile să pună stăpânire pe tine. Dacă eşti singură şi disponibilă, răspunde la flirtul acelui coleg drăguţ sau acelui vecin care îţi zâmbeşte în fiecare dimineaţă.

Munceşti din greu, însă impulsivitatea ta te poate trage înapoi pe plan profesional. Învaţă să îţi alegi cuvintele cu grijă, mai ales dacă discuţi cu persoane care îţi pot decide viitorul. Cu toate că eşti foarte bună în ceea ce faci, calităţile tale ar putea fi stârpite de un comportament urât. Câştigurile în plus vor depinde de asta!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, mai ales pentru cele în căutare de noi iubiţi. Dai dovadă de şarm, arăţi mai bine decât oricând, iar încrederea de care dai dovadă te fac şi mai atrăgătoare. Poţi avea pe oricine la picioare, însă trebuie totuşi să fii selectivă. Nu te arunca într-o relaţie doar de dragul de a nu mai fi singură!

Încă din primele zile ale acestei săptămâni vei începe să culegi roadele muncii tale. Eforturile tale vor fi în sfârşit răsplătite, iar banii câştigaţi nici nu puteau veni într-un moment mai bun. Se anunţă cheltuieli suplimentare în acest weekend, însă nu vei mai avea de ce să îţi faci griji!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În această săptămână ai toate şansele să îţi recucereşti partenerul de viaţă, mai ales dacă între voi s-a produs o răceală în ultima perioadă. Mai mult romantism nu ar strica, însă trebuie să faci tu primul pas în acest sens. Nu ar fi deloc rău să planifici o escapadă romantică undeva în weekend, departe de toţi şi toate!

Nu stai prea bine la capitolul bani, însă faci eforturi mari pentru a te descurca cum poţi mai bine. E necesar să îţi faci o listă de priorităţi şi să te organizezi cu atenţie. Dacă ai de returnat o sumă de bani în aceste zile, însă situaţia financiară nu îţi permite, cere îndurare de la persoana cu pricina şi vei primi înţelegere. Nu va dura mult până îţi vei reveni pe acest plan!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cele mai frumoase clipe alături de partenerul de viaţă le vei trăi în aceste zile. Vei primi o surpriză din partea lui, cel mai probabil va fi vorba de o cerere în căsătorie sau de o vacanţă romantică pe care o visezi de multă vreme. Dacă eşti singură, e rost de petrecere, dar şi de flirt.

Banii nu sunt o problemă pentru tine, însă nici nu te dau afară din casă. Încearcă să fii cât de chibzuită poţi şi să nu îţi achiziţionezi prea multe hainde mânată de impulsurile de moment. Organizează-te în aşa fel încât să te poţi descurca fără probleme şi în viitorul apropiat, care se anunţă mai abundent în cheltuieli.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu stai prea bine la capitolul dragoste în această săptămână. Cel mai probabil te-ai despărţit recent de iubitul tău sau ai probleme cu acesta. Încearcă pe cât posibil să nu faci o dramă din asta şi să îţi găseşti activităţi diverse pentru a te menţine cât mai ocupată. Indiferent de ceea ce se întâmplă între voi, nu trebuie să dai sfoară în ţară.

Firea ta uşor instabilă te face să iei unele decizii proaste în ceea ce priveşte banii în această săptămână. Din fericire, există o persoană care va interveni la timp şi te va salva să faci o prostie mare. Faptul că vei fi la un pas de a pierde inutil o sumă importantă de bani te va face să realizezi căî trebuie să devii mai responsabilă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod