Horoscopul săptămânii 26 iunie-2 iulie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu sunt excluse discuţiile în contradictoriu între tine şi partenerul tău de viaţă în această săptămână. Cert e că totul porneşte de la nimicuri, aşa că încearcă să îţi gestionezi mai bine ieşirile şi reacţiile deplasate. E posibil să fie doar vina ta pentru tot ce se petrece, şi asta din cauza faptului că nu ştii când să te opreşti din cicăleală.

Acum este momentul tău! Cum ar spune o veche zicală, bate fierul cât e cald, cel puţin pe plan profesional. Ai şansa de a-ţi schimba poziţia sau domeniul, lucru care îţi va aduce mult mai mulţi bani decât până acum. Important este să dai dovadă de curaj şi să vrei să schimbi lucrurile. Discută deschis despre aşteptările tale, căci altfel nu va veni norocul să te caute!

Leu(22 iulie - 22 august)

Evită în aceste zile să asculţi bârfele despre tine sau relaţia ta. Şi chiar dacă le asculţi fără să vrei, e important să nu le pui la sufelt. Tu ştii cel mai bine ce te face fericită, aşa că nu ai nevoie de sfaturile gratuite ale nimănui. Dacă eşti singură, concentrează-te mai mult pe rude şi pe relaţiile cu aceştia care s-au cam răcit în ultima perioadă.

Nu te pune în poziţii delicate doar pentru a obţine mai mulţi bani, e important să faci alegerile corecte. Ai şansa de a scoate bani frumoşi dintr-o pasiune de-a ta sau dintr-o afacere care nu are legătură cu jobul tău actual. Orice sumă în plus este binevenită, dar nu îţi risca renumele pentru asta!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa ta sentimentală s-a mai liniştit, deşi tu eşti o fire agitată. Cu toate că ai nevoie în permanenţă de ceva care să te scoată din rutină, fie ea şi o ceartă, acum pare că te-ai maturizat. Vestea bună este că dacă îţi doreşti linişte, totul depinde doar de tine ca să o obţii. Partenerul tău de viaţă încearcă să te mulţumească pe cât posibil, aşa că apreciază-l pentru asta!

Începi să cheltui din economiile tale, iar banii pe care i-ai strâns atât de greu se duc mult prea repede din punctul tău de vedere. Uiţi că cu aceştia te distrezi enorm şi vezi lucruri la care altădată nici nu ai fi sperat. Lasă regretele deoparte şi bucură-te de viaţă, ai timp să îţi umpli puşculiţa la loc în viitorul apropiat.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te răzgândeşti foarte uşor, iar această atitutdine a ta îţi poate zăppăci partenerul. Nu te juca cu focul pentru că răbdarea lui e la limită. E foarte important să gândeşti şi să acţionezi matur, mai ales atunci când vine vorba de lucruri serioase. Dacă eşti singură, eşti pusă pe cucerit, însă ai tendinţa de a te da prea mult în spectacol. Nu risca să cazi în penibil!

Eşti extrem de calculată şi rişti să permiţi caliceniei să pună stăpânire pe tine. Te descurci destul de bine cu banii, eşti o fire echilibrată şi nu ai cum să ai probleme din cauza banilor, dar ai grijă să nu exagerezi. Stresul plăţilor în avans şi faptul că îţi programezi chiar şi ceea ce mănânci pe zi îţi fac mai mult rău decât bine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, ele au şansa de a-şi anima puţin viaţa sentimentală. O persoană apropiată ţie se poate transforma în mai mult decât un prieten bun, trebuie doar să deschizi ochii larg şi să vezi înăuntrul ei. Fecioarele implicate în relaţii serioase nu au parte de schimbări notabile pe acest plan.

Aceasta este săptămâna ta de glorie. Nu ai mai trecut până acum prin perioade atât de bune, cel puţin nu în ceea ce priveşte cariera sau situaţia ta financiară. Se anunţă o avansare importantă, lucru care îţi va da foarte mare încredere în tine. E important să nu uiţi de unde ai plecat şi să rămâi cu picioarele pe pământ indiferent cât de sus vei ajunge.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ai o relaţie la distanţă, acum este momentul să faci primul pas pentru apropierea de partenerul tău de viaţă. Nu trebuie să fii orgolioasă, ci doar să urmezi ce îţi dictează inima. Acum e vorba de sentimente, aşa că dacă ai ocazia de a te muta unde iubitul tău locuieşte, nu mai sta pe gânduri. Cu siguranaţă nu vei regreta această decizie!

Începutul acestei săptămâni este promiţător, aşa că încearcă să îţi concentrezi activităţile importante pentru aceste zile. Astrele sunt de partea ta şi te ajută în cazul în care faci afaceri, investiţii sau eşti supusă unor probe sau examene. Indicat ar fi ca după atâta solicitare mentală şi fizică, să iei o pauză pentru a-ţi reîncărca bateriile.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este foarte important să ştii cum să gestionezi o situaţie tensionată în cuplu. Zilele acestea pot fi dovada vie a iubirii pe care i-o porţi partenerului de viaţă, dar e valabil şi în cazul lui. Viaţa voastră ar putea avea de suferit din cauza unor vorbe sau reproşuri urâte pe care nu le puteţi ţine sub control. Dacă nu reuşiţi singuri, cereţi ajutorul unui psiholog!

Fii sinceră cu tine şi cu ceilalţi în aceste zile şi pune în discuţie problemele profesionale pe care le ai. Mai multă socializare îţi poate scoate în cale persoane care te pot ajuta să avansezi în carieră, însă trebuie să ai totuşi răbdare. Chiar dacă ţi se pun piedici în atingerea ţelurilor tale, nu trebuie să îţi pierzi avântul!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Chiar dacă ai multe pe cap, nu îţi ignora viaţa personală în cursul acestei săptămâni. Totul ţine doar de tine, de programul şi de energia ta. Dacă te organizezi mai bine, cu siguranţă vei avea timp să împaci pe toată lumea. Pentru nativele singure, viaţa e mult mai simplă, vei face numai ce vrei tu şi nu îţi va păsa de nimeni şi nimic. Profită cât poţi de această independenţă, nu va dura o veşnicie!

Este foarte important ca pentru o carieră strălucită să poţi fi în relaţii bune cu cei cu care lucrezi. Chiar dacă nu e vorba de prietenii, măcar ai grijă să nu îţi faci duşmani. Firea ta ambiţioasă îi poate deranja pe cei din jurul tău uneori, care consideră că ai face orice pentru a câştiga mai mulţi bani decât ei. Atât timp cât acţiunile tale nu îi afectează în mod negativ, e dreptul tău să lupţi pentru a-ţi îndeplini dorinţele.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E momentul să reaprinzi flacăra iubirii dintre tine şi partenerul de viaţă. În ultima perioadă nu v-aţi mai arătat deloc iubirea pe care v-o purtaţi şi aţi putea începe să credeţi că ea nu mai există. O vacanţă doar voi doi e tot ce vă trebuie, şi dacă nu aveţi copii, poate chiar concepeţi unul. Nativele singure sunt puse pe flirt şi distracţie.

Va fi o săptămână de muncă grea pentru tine, însă din fericire situaţia ta financiară nu are de suferit. Eşti mulţumită cu ceea ce câştigi, dar ai impresia că munceşti totuşi mai mult decât ar trebui. Dacă tot ceea ce faci te stoarce de energie şi nu mai ai timp pentru o viaţă personală, atunci încearcă să schimbi ceva!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Chiar dacă timpul tău e limitat, ar fi indicat să acorzi mai multă atenţie vieţii tale sentimentale. Partenerul tău are nevoie de prezenţa ta, aşa că încearcă măcar în zilele libere să i te dedici exclusiv. Dacă eşti singură, nu ar fi rău să accepţi invitaţiile admiratorilor tăi. Cu cât socializezi mai mutl, cu atât ai şansa de a-ţi găsi alesul inimii.

Serviciul îţi ocupă mare parte din timp şi din energie în ultima perioadă. Din păcate, cu toate eforturile pe care le depui, nu ai rezultatele pe care ţi le doreşti. Încearcă să aduci echilibrul în viaţa ta, să te organizezi mai bine şi să nu laşi viaţa să treacă pe lângă tine. Goana după faimă şi bani nu îţi va aduce decât necazuri pe celelalte planuri.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este foarte important să nu vii acasă cu energii negative, altfel viaţa ta sentimentală ar putea fi afectată. Încearcă să laşi grijile deoparte în timpul tău liber şi să te ocupi de copii sau de partener, în funcţie de caz. În situaţia în care eşti singură şi ai mult timp liber, atunci te poţi axa mai mult pe serviciu pentru a ajunge unde ţi-ai propus într-un timp mai scurt.

Relaţiile cu colegii tăi de muncă nu sunt cele mai bune, însă poţi remedia această situaţie dacă îţi doreşti cu adevărat. Trebuie să cântăreşti bine lucrurile şi să vezi dacă pierzi lucruri din cauza atmosferei actuale. În cazul în care acest lucru se întâmplă, fă tu primul pas spre pace, e posibil ca şi ei să îşi dorească dar să fie prea orgolioşi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu este exclus ca în aceste zile să ţi se reproşeze faptul că eşti indiferentă. Partenerul tău de viaţă are toate motivele să o facă, mai ales dacă şi tu ai sesizat că în ultimul timp nu prea mai ai timp de el. Dacă eşti singură, dispoziţia ta nu e una prea bună şi te apropii cu paşi repezi spre depresie. Schimbă ceva în viaţa ta şi bucură-te mai mult de ceea ce ai!

Încearcă să nu faci investiţii mari în aceste zile, mai ales dacă nu ţi se oferă garanţii. Tot ce ai strâns până acum se poate duce pe apa sâmbetei în condiţiile în care iei hotărâri impulsive. În această perioadă se va decide soarta ta financiară pentru câteva luni bune de acum înainte. Dacă nu stai prea bine cu banii, indicat ar fi să ieşi din zona de confort şi să încerci altceva în carieră.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod