Horoscopul săptămânii 26 ianuarie-1februarie. Află ce spun astrele!

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă cu banii și sănătatea nu stai excepțional, cu siguranță dragostea le va compensa pe toate. Ai parte de cele mai frumoase și romantice momente alături de iubitul tău, iar dacă ești singură, cineva îți tot dă târcoale și îți place la nebunie.

Încearcă mereu să ai o rezervă, nu se știe niciodată când ai putea avea nevoie de bani în plus. În această săptămână ai toate șansele ca un astfel de caz să te dea peste cap, însă dacă ai o soluție de urgență, te vei mai liniști.

Ești mai obosită ca oricând, așa că poți opta pentru o detoxifiere serioasă în această săptămână. Nu trebuie să exegerezi, însă trebuie să îți cureți organismul de toxine. Și nu ignora nici stresul, ar fi indicat să lași grijile deoparte în această perioadă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Încearcă să nu te lași comandată, mai ales în viața sentimentală. Este foarte important să ții la punctul tău de vedere, în special dacă sunt și copii la mijloc. Nu te baza pe spusele partenerului de viață, cel puțin nu sută la sută!

Nu o duci prea bine din punct de vedere finanicar în această săptămână, de aceea trebuie să mai rărești ieșirile în oraș. Chiar dacă ești foarte sociabilă și energică, a venit momentul să găsești alte activități mai puțin costisitoare care să te întrețină.

Starea ta fizică, dar și cea psihică, lasă de dorit în această săptămână, ceea ce înseamnă că trebuie să fii mult mai prudentă decât în mod normal. Dacă suferi de o afecțiune de care știi de ceva vreme, începe un tratament și nu renunța până nu se rezolvă definitiv.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei fi ușor deprimată în această săptămână, dar trebuie să găsești soluții de a te menține ocupată. Nu refuza invitațiile celor din jur și fii deschisă noilor experiențe de viață. Dacă ai un iubit, atunci petrece cât mai mult timp alături de el.

Banii vor fi în toate discuțiile din această săptămână, și par mai importanți ca oricând. Încearcă să nu faci investiții dacă nu ești sigură că vei ieși pe profit, și nu acorda împrumuturi persoanelor pe care nu le cunoști foarte bine.

Stresul va fi mare în această săptămână, de aceea există riscul să te îmbolnăvești. Nu mai ai un program, iar mesele sunt total date peste cap. Din fericire pentru tine, situația nu va dura mult și îți vei reintra în ritm când încă nu e prea târziu.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă pe cât posibil să nu te cerți în această săptămână cu iubitul tău, mai ales pe bani sau pe cine este mai bun dintre voi doi. Lăsați imaturitatea deoparte, mai ales dacă întâmpinați probleme serioase care impun înțelegere și comunicare între voi.

Privește spre viitor și fă ceea ce trebuie pentru a câștiga mai mulți bani, chiar dacă rezultatele nu vor fi imediate. Este foarte important să nu permiți superiorilor să îți dea mai multe atribuții, fiind plătită cu aceeași sumpă de bani sau poate chiar una mai mică.

Există risc crescut de accidentări în această săptămână, de aceea trebuie să fii mai grijulie. Fie că ești pieton ori șofer, nu lăsa grijile să îți distragă atenția de la drum. Dacă ai dureri de cap, nu intra în panică, nu este nimic grav!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

O ceartă serioasă în cuplu îți poate ridica multe semne de întrebare cu privire la viitorul tău. Dacă nu te vezi cu iubitul tău nici măcar peste cinci ani, atunci nu are rost să pierzi timpul. Ia o decizie după ce îi asculți punctul de vedere!

Trebuie să fii pregătită pentru orice la serviciu, această săptămână va fi una de probă pentru tine. Va trebui să dai unele examene, sau poate chiar vei fi pusă în situații complicate pentru a-ți fi testate limitele. Nu intra în panică și poartă-te ca și cum nu ai nimic de pierdut.

Te-ai neglijat în ultima perioadă, și ai pus orice pe primul loc, numai sănătatea nu. Evită să te mai consumi din nimicuri, și din când în când, după ce termini programul, mergi la masaj sau la înot. Orice activitate de acest gen îți va pune sângele în mișcare, dar în același timp te va și destresa.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Încearcă să ajungi la o înțelegere cu partenerul de viață și încetați să vă mai faceți unul altuia viața un calvar. Aveți atâtea de care să vă bucurați și uitați să o faceți pentru că mereu ignori lucrurile mici. Dacă ești singură, nu ai șanse prea curând să schimbi situația.

Nu vei putea face față ritmului de la serviciu, de aceea indicat ar fi să faci doar ceea ce poți. Nu te apuca de nimic dacă știi că nu poți termina, altfel vei pierde sume serioase de bani. Ia măsuri ca situația să nu se mai repete!

Nu începi această săptămână cu prea multă energie, așa că ai grijă să te ocupi de activitățile mai ușoare. Amână tot ce este mai important dacă nu vrei să dai greș, și dacă nu vrei să te îmbolnăvești de nervi și stres.

Leu(22 iulie - 22 august)

Există riscul ca în această săptămână să treci printr-o despărțire, însă nu va fi una definitivă. Imaturitatea te duce în punctul de a spune stop, însă vei regreta imediat ce îi vei simți lipsa. O să îți meargă de câteva ori, însă nu la infinit!

Lupți pentru a duce un proiect la bun sfârșit, chiar dacă nu primești deloc susținerea colegilor ori șefilor. Vei fi singură și va trebui să nu ți-i pui în cap pe cei care îți pot dicta viitorul profesional. Ai face bine să nu dai greș!

Ești destul de slăbită la începutul acestei săptămâni, dar nu vei întâmpina probleme serioase de sănătate. Te vei alege cu dureri de cap, de spate și de articulații, semn că trebuie să mergi la un medic imediat ce termini cu proiectele în care ești prinsă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

E posibil ca în această săptămână să găsești dragostea în brațele cui nu te aștepți, însă primește-o cu bucurie. Nu pune pe primul loc suferința altora, ci pune fericirea ta! Este foarte important să lupți pentru ce îți dorești.

Nu lăsa pe nimeni să te întoarcă din drum, mai ales că știi de unii colegi că sunt extrem de invidioși. Încearcă să economisești bani prin renunțarea la vicii. Nu intra în dispute pe tema carierei, vei ieși destul de șifonată.

Nu te îndrepți spre calea cea bună, acest lucru e clar, cel puțin privitor la sănătate. Nu ai deloc grijă de tine, îți faci toate plăcerile, fără să te gândești nicio clipă la consecințe. E posibil ca în această săptămână să dai piept cu primele probleme digestive, sau poate chiar cu un ulcer în fază incipientă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă ai rămas de curând fără iubit, săptămâna aceasta încearcă să fii mereu ocupată. Nu rămâne prea mult timp singură, altfel te vei întrista inutil. Ai mulți prieteni care sunt disponibili la orice oră pentru tine.

Fii responsabilă săptămâna aceasta și nu fugi dacă ți se dau sarcini suplimentare. Chiar dacă inițial vei considera că profită de pe urma ta, la final vei fi surprinsă să te vezi cu buzunarele puțin mai pline. Dă tot ce ai mai bun!

E posibil ca o alergie să îți dea bătăi de cap în această săptămână, însă doar dacă ești neatentă la ceea ce știi că nu tolerezi. Alimentația și igiena trebuie să fie pe primul loc în această perioadă, așa că lasă alte preocupări pentru altă dată.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Din cauză că te-ai dedicat prea mult serviciului, viața ta intimă pare că are de suferit. Iubitul tău are nevoie să îl liniștești, altfel își va face o mulțime de gânduri cu privire la relația voastră. Cu o vorbă bună poți salva situația!

Merită să faci orice efort în această săptămână pentru bani, pentru că îi vei obține garantat. Dacă ți se dau sarcini în plus, acceptă-le plecând cu ideea că vei avea ceva de câștigat de pe urma lor. Imaginea în fața șefilor se îmbunătățește.

Ai multă treabă în această săptămână, de aceea ar fi bine să nu te extenuezi și mai mult. Încearcă să te odihnești cât trebuie dacă nu vrei ca după această perioadă să pici lată. Sănătatea ta e în mâinile tale!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Tu și iubitul tău aveți păreri cu totul diferite în această săptămână, și nu mai durează mult până va izbucni o ceartă. Dacă vrei ca situația să nu se agraveze și să găsiți soluții reale la problemele voastre, apelați la ajutorul familiilor voastre.

Încearcă să economisești mai mulți bani în această săptămână și renunță la ieșirile cu acele persoane pentru care această noțiune nu există. Chiar dacă vrei să fii și tu ca ei, această metodă nu este una care te duce spre succes. Muncește mai mult și câștigă mai mult, chiar dacă asta presupune schimbarea jobului.

Trebuie să te ocupi mai mult de sănătatea ta pentru că nu o duci prea bine la acest capitol. Unele probleme mai vechi sunt pe cale să reapară și va trebui să mergi la medic dacă vrei să te vindeci complet de această dată!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Un necaz în familie îți poate consolida relația, însă se poate și ca aceasta să se destrame. Încearcă să nu lași pe nimeni și nimic să îți influențeze viața intimă și delimiteaz-o foarte clar de grijile exterioare.

Pot apărea unele complicații la locul de muncă, și asta doar din cauza faptului că nu te poți concentra cum trebuie. Din fericire pentru tine, din punct de vedere financiar nu vei avea probleme, ci din contră, îți vei putea satisface unele pofte destul de ciudate.

Nu te prea poți concentra în această săptămână, și este mai mult decât evident că nu te-ai odihnit suficient weekend-ul trecut. Încearcă să vizualizezi ce este mai important în viață și să faci tot posibilul pentru a îmbunătăți situația.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod