Horoscopul săptămânii 25-31 mai. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În ultima perioadă nu ai fost în apele tale, dar acum începi să îți revii și tânjești după întâlniri romantice. Ai vrea să îți închei săptămâna într-o companie bună, dar nu trebuie să fii supărată dacă acest lucru nu se întâmplă. Nu ezita să vorbești cu acei prieteni ai tăi care se simt și ei singuri.

Bugetul tău îți permite să le faci mici surprize celor dragi în această săptămână. Dacă ai făcut recent investiții interesante, vei primi vești bune legate de evoluția lor. Stabilitatea financiară îți permite să îți faci planuri.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

O persoană de sex opus va apărea în viața ta în această săptămână și îți va schimba modul de gândire. Dacă până acum te băteai cu pumnul în piept că ții la libertatea ta mai mult decât la orice altceva, de această dată începi să îți pui semne de întrebare și capeți un oarecare sentiment de dependență și atașament profund față de cineva.

Finanțele tale sunt în centrul preocupărilor tale. Astrele îți susțin cu tărie inițiativele și nu încetezi niciodată să lupți pentru a-ți crește capitalul prin noi posibilități de expansiune și schimbare.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele îți favorizează relațiile, oferind afecțiune și înțelegere vieții în doi. Săptămâna aceasta este perfectă pentru planuri comune și pentru a privi cu nerăbdare spre un viitor luminos.

Nu trebuie să îți faci griji, săptămâna aceasta nu întâmpini dificultăți cu banii. Mai mult decât atât, conturile tale par să crească, însă este recomandabil să fii prudentă. Ai putea beneficia de puțin ajutor financiar.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pe măsură ce trece timpul, începe să îți fie din ce în ce mai ușor să accepți situația în care ești. Dacă ești singură, nu mai privești lucrurile în tonuri de gri, ci, pur și simplu, consideri că nu este un moment prielnic pentru întâlniri. Ai parte de zile liniștite, așa că profită de asta pentru a reflecta asupra vieții tale.

Nu îți pune restricții prea dure, dar fii atentă să nu depășești bugetul stabilit în această săptămână. Nu ai vrea să ai încă o problemă pe cap. Te bucuri de o oarecare stabilitate financiară, de aceea e atât de important să o menții în acest moment!

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei alerga neîncetat pentru a-ți găsi jumătatea în această săptămână. Cu toate acestea, se pare că ea este cea care vine la tine. Săptămâna aceasta vei avea parte de o pasiune reală, dar surprinzătoare. Dragostea se trezește la viață, senzualitatea ta este în ascensiune și totul este în favoarea iubirii.

Săptămâna asta decizi să fii cumpătată sau, cel puțin, să încerci. Situația ta financiară este mai bună, ceea ce te face să îți dorești să economisești mai mult. Comportamentul tău pare exemplar, dar oare cât va dura?

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viața ta amoroasă este îmbogățită de senzualitate și posibilități de împlinire care te încurajează să părăsești zona de confort. Dacă ești singură, vei avea tendința naturală de a atrage oameni care au nevoie de afecțiune. Dacă ești implicată într-o relație, rămâi fidelă, nu crede tot ce vezi și auzi!

Dacă ești prudentă cu banii acum, îți ușurezi situația în cazul în care apar dificultăți. Un credit neplătit sau o datorie, preferi să anticipezi mai degrabă decât să fii nevoită să treci printr-o astfel de situație nedorită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te bucuri de o atmosferă frumoasă pe plan sentimental. Dacă ești singură, ai norocul de a cunoaște o persoană interesantă care îți va capta atenția din prima clipă. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, partenerul de viață îți va face o surpriză de zile mari.

Treci printr-o perioadă mai bună în ceea ce privește banii. Poate ar trebui să te axezi pe economii, mai degrabă decât să risipești fondurile pe cumpărături impulsive. Evită pe cât posibil comenzile online, rămâi cumpătată și prudentă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta vei fi dificil de înțeles, iar partenerul tău și-ar putea pierde răbdarea. Comportamentul tău confuz nu îți servește interesele, dimpotrivă, accentuează în jurul tău un fel de neliniște. Dă-ți seama de asta până nu este prea târziu!

Bugetul tău arată o dezvoltare pozitivă. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să îți faci griji pentru nimic, totul poate continua la fel ca și până acum, pentru că ești în direcția corectă. Ai preluat controlul și rezultatele sunt vizibile. Acest echilibru trebuie păstrat pe termen lung.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești irezistibilă, așa că folosește-ți tehnicile de seducție pentru a obține tot ceea ce îți dorești. Dacă ești singură, te bucuri de nopți pasionale și aventuri riscante. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, te bucuri de plăcerile simple ale vieții în doi!

Îți pui o mulțime de întrebări legate de bani, iar acest lucru te stoarce de energie. Dacă la toate îngrijorările tale se adaugă și unele neplăceri, situația devine împovărătoare. Din fericire, în ultimele zile ale săptămânii vei primi ajutor de la cineva apropiat.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta riști să îți pui în pericol relația dintr-un capriciu. Acordă-ți timp înainte de a decide că nimic nu merge bine în viața ta de cuplu. Probabil nu dorești să îți înlocuiești partenerul cu o aventură trecătoare, probabil dezamăgitoare.

În ceea ce privește banii, încă nu poți spune că o duci bine sau că ți-ai revenit. Deocamdată nu ai terminat de achitat datoriile mai vechi. Dacă vrei să scapi mai repede de această povară, săptămâna aceasta ar trebui să strângi cureaua, să reduci din cheltuieli și să fii vigilentă. În ceea ce privește cumpărăturile de prisos, trebuie să le ignori chiar dacă acest lucru riscă să îți afecteze moralul.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Se anunță vești bune pe plan sentimental în această săptămână. Totul este simplu, exploziile de tandrețe se înmulțesc și ești în toiul unei schimbări uimitoare. Sunt numai lucruri pozitive, relația ta este fluidă și îți permite să fii tu însăți și să te simți fericită!

Situația ta financiară este foarte instabilă în această săptămână. Încerci să rămâi pe linia de plutire, însă va fi extrem de dificil. Pentru a evita surprizele neplăcute, nu ai de ales decât să îți lași cardul acasă sau să pleci în oraș cu o sumă fixă de bani. Situația nu e catastrofală, însă trebuie monitorizată.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta pe plan sentimental. Cauți o ieșire de urgență, dar nu va dura prea mult până să o găsești. Dificultățile vor dispărea treptat, important este să nu te mai îndoiești de sentimentele tale.

Evită pe cât posibil cumpărăturile impulsive în această săptămână. Situația ta financiară nu este deloc roz, așadar trebuie să încerci să o îmbunătățești pe cât posibil. Soluțiile drastice sunt singurele care te pot salva!

 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod