Horoscopul săptămânii 25-31 ianuarie. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Peşti va avea parte şi de bune şi de rele în această perioadă, însă va reuşi să ţină totul sub control.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Majoritatea timpului din aceste zile ţi-l vei petrece alături de persoane pe care le iubeşti şi care te vor umple de energie pozitivă. Chiar dacă vor mai exista şi discuţii în contradictoriu, acest lucru este normal atât timp cât staţi prea mult împreună. În weekend se anunţă o călătorie, ocazie cu care te vei reîntâlni cu un vechi prieten pe care nu l-ai mai văzut demult!

Problemele cu banii pe care le întâmpini îţi pot crea neplăceri în viaţa personală, însă ai noroc că cei dragi te înţeleg şi îţi tolerează comportamentul şi ieşirile nervoase. Încearcă să găseşti soluţii de a ieşi din această situaţie, nu să stai să te plângi că nimic nu îţi merge bine!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei avea parte de o săptămână grea pe plan sentimental, însă nici lipsită de incidente nu va fi. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioase, atunci cu siguranţă vei avea parte de unele vorbe din partea iubitului care nu îţi vor pica deloc bine. Dacă eşti singură, te bucuri din plin de acest statut!

În această săptămână ai şansa să revii la unele proiecte ori afaceri mai vechi care pot da roade de această dată. Experienţa acumulată între timp te poate ajuta să acţionezi cu mai multă încredere şi să te axezi exact pe ce trebuie. Ai parte de tot suportul celor din jur, iar aceasta e ocazia perfectă pentru a-ţi mări veniturile!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Cu bune şi cu rele, viaţa ta sentimentală te împlineşte şi nu ai motive de reproşuri. Nu poate fi totul numai lapte şi miere, dar odată ce acţionezi şi discuţi cu calm, totul va ieşi bine. Indiferent de problemele pe care le întâmpinaţi tu şi iubitul tău, împreună veţi reuşi să treceţi peste toate!

Încă de la începutul acestei săptămâni vei avea ocazia să primeşti oferte tentante pe plan profesional. Cântăreşte bine situaţia şi pune mai mult preţ pe bani decât pe poziţia socială pe care ţi-o poate oferi un nou job. Situaţia ta financiară se bucură de o înflorire!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna acesta ai ocazia de a-ţi repara o relaţie cu o persoană dragă, poate chiar iubitul tău. Vina este cu siguranţă a amândurora pentru tot ce se întâmplă, însă e nevoie ca unul dintre voi să facă primul pas. Lasă  de la tine de această dată pentru ca distanţa să nu intervină între voi!

Se anunţă veşti bune pe plan profesional pentru tine, aşadar şi banii vor avea un rol important aici. Ai şansa de a câştiga un concurs, o bursă sau poţi primi un cadou substanţial din partea celor care au o situaţie materială extrem de bună. Meriţi tot ce ţi se întâmplă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Comunicarea cu partenerul de viaţă se va îmbunătăţi în această săptămână, semn că şi neînţelegerile dintre voi se vor diminua. Dacă eşti singură, vei capta atenţia unui bărbat la care nici nu sperai să se uite la tine, aşa că poţi trece la pasul următor!

Ar trebui să îţi organizezi mai bine banii şi să încerci să faci mai multe economii. Chiar dacă nu ai încă probleme pe acest plan, acestea nu vor întârzia să apară dacă nu eşti chibzuită. Ţi-ai făcut suficiente mofturi şi acum a sosit momentul să spui stop!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu comunici deloc uşor cu partenerul tău de viaţă în această perioadă, de aceea vor exista discuţii aprinse între voi atunci când petreceţi mai mult timp împreună. Sinceritatea este foarte importantă într-o relaţie, aşa că fă-o să fie cât mai prezentă şi în cazul tău!

Nu te simţi deloc în largul tău la locul de muncă, iar tensiunea dintre tine şi cei din jurul tău este evidentă. Din cauza faptului că nu puteţi colabora şi nu formaţi o echipă, câştigurile materiale sunt mai greu de atins. Încearcă să vezi care îţi sunt priorităţile în acest moment!

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să ţii cât mai mult flacăra dragostei aprinsă, mai ales în această perioadă. Relaţia dintre tine şi iubit începe să se plafoneze şi nu ar strica să aduci ceva nou pe acest plan. În acelaşi timp, ai grijă să nu îţi ignori familia ori prietenii!

Chiar dacă nu o duci deloc rău cu banii, încearcă să fii cât de chibzuită poţi. Nu te bucura înainte de a te vedea cu unele câştiguri în plus, căci rişti să faci găuri în buget. Se anunţă veşti bune pentru tine, chiar dacă situaţia de la locul de muncă este cam încordată şi instabilă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta eşti pusă pe fapte mari, cel puţin la nivel de planuri. Dacă nu ţi-ai întemeiat încă o familie, cu siguranţă acum este momentul să pui piciorul în prag. Profită de toanele bune ale partenerului pentru a obţine tot ce îţi doreşti!

Ai şanse mari ca în această săptămână să câştigi mai mulţi bani, şi asta doar datorită devotamentului tău faţă de ceea ce faci. Cu cât îţi place mai mult munca de care te ocupi, cu atât rezultatele vor fi mai bune. Încearcă să nu faci investiţii majore mai ales spre finalul acestei săptămâni.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Cineva din exterior intervine în relaţia ta fără să îţi doreşti acest lucru. Încearcă să ai o discuţie serioasă cu acele persoane, fie ele şi din familie, şi să le explici exact care sunt aşteptările tale. Este foarte important să faci tot ce poţi pentru a fi fericită!

În această săptămână vei fi nevoită să dai piept cu probleme serioase de ordin financiar. O cheltuială neprevăzută îţi dă totul peste cap, însă vei primi ajutor atunci când nici nu te aştepţi. Acceptă-l pentru a ieşi mai repede din această situaţie, chiar dacă ţi-e ruşine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă te-ai certat recent cu partenerul de viaţă, acum este momentul perfect pentru împăcare. Nu lăsa orgoliile să intervină între voi, mai ales dacă aţi mai trecut prin situaţii similare şi nu a fost în regulă. O mai bună comunicare poate salva totul!

Nu se anunţă schimbări ale situaţiei tale financiare, însă ai planuri mari pentru viitorul apropiat. Implică-te în tot mai multe proiecte tentante şi joacă la mai multe capete, însă cu seriozitate în toate cazurile. Este o idee bună chiar să reiei unele afaceri mai vechi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În această săptămână te axezi mai mult pe muncă şi pe prieteni decât pe relaţia ta amoroasă. Încearcă să îţi mulţumeşti şi partenerul deşi nu ai timp suficient pentru a te ocupa şi de asta.

Dacă ai aşteptări prea mari în această perioadă, rişti să fii dezamăgită. Banii nu îţi vor pica din cer fără să depui un minum efort în acest sens. Chiar dacă cei din jur îţi promit luna de pe cer, ai face bine să nu fii credulă exact atunci când situaţia îţi cere să dai dovadă de maturitate.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E nevoie de un mic efort pentru a trece peste o situaţie neplăcută care s-a petrecut între tine şi iubit, însă totul va fi bine până la urmă. Tot răul spre bine, orice mică ceartă vă ajută să vă apropiaţi mai mult. Cu cât vorbeşti mai deschis cu acesta, cu atât va căpăta mai multă încredere în tine!

Nu vei avea parte de o săptămână prea liniştită, vei avea mai mult de muncă, însă banii vor fi aceiaşi. Chiar dacă eşti nemulţumită de această situaţie, încearcă să îţi faci treaba cât de bine poţi pentru a nu avea remuşcări. În acelaşi timp, nici frustrările nu sunt de ignorat, de aceea caută-ţi un job mai bun în paralel.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod