Horoscopul săptămânii 24 februarie-1 martie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încrederea în tine va fi mai vizibilă în această săptămână şi, astfel, vei avea parte de mulţi admiratori. Indiferent dacă eşti implicată într-o relaţie sau eşti singură, te bucuri de atenţia celor din jur. Persoanele dragi ţie te vor învălui cu iubire şi te vor face să realizezi cât de norocoasă eşti că le ai în viaţa ta.

Vei găsi destul de repede soluții la problemele care vor apărea în această săptămână. Indiferent de provocările profesionale ori financiare pe care ți le pregătește viața, ești capabilă să te descurci și să te adaptezi din mers. Evită pe cât posibil să dai bani cu împrumut!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai nevoie de mai multă susţinere din partea partenerului de viaţă şi se pare că nu sunt şanse prea mari să o primeşti. Chiar dacă nu vrei ajutor fizic, încurajările sunt foarte importante pentru traseul tău profesional. Încearcă să porţi o discuţie deschisă cu acesta şi să îi spui care îţi sunt nevoile. Nu îţi poate citi gândurile!

Caută sprijin material în cazul în care vrei să inițiezi un proiect personal în decursul acestor zile. Nu vei reuși fără sponsori sau, dacă vei reuși, există riscul să rămâi cu buzunarele complet goale. Mai mult decât atât, nu ar strica să lucrezi în echipă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

S-ar putea să nu o duci prea bine pe plan social în această săptămână. Deşi îţi doreşti să cunoşti tot mai mulţi oameni noi, în special bărbaţi, şansele ca acest lucru să se întâmple sunt destul de mici. Dacă eşti implicată într-o relaţie de lungă durată, e posibil să simţi că atmosfera dintre tine şi partener a devenit monotonă. Scapă de plictiseală axându-te pe hobby-uri.

Încearcă în această săptămână să intri în legătură cu acele persoane care te-ar putea ajuta pe plan profesional. Crearea unor contacte valoroase te pot îndrepta spre succes. În această perioadă ai nevoie de mai mulți bani, însă astrele te sfătuiesc să eviți împrumuturile pe cât posibil!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de mai multă afecţiune decât până acum. Nu cunoşti motivele pentru care se întâmplă acest lucru şi, din această cauză, ai tendinţa de a fi puţin sceptică. Nu îi găsi nod în papură partenerului de viaţă chiar şi atunci când sunteţi bine, mai ales dacă nu ai nici cea mai mică dovadă că acţiunile lui ascund ceva neplăcut.

Ești foarte dedicată muncii tale și încerci să îți faci întotdeauna treaba cât poți tu de bine, însă ești foarte tranșantă atunci când vine vorba de timpul tău liber. Chiar dacă ți se va solicita să stai peste program, nimeni și nimic nu te va convinge să o faci. Din această cauză, ai putea suferi unele pierderi financiare.

Citește și: Semne că nu te-a uitat, în funcție de zodia lui

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă ai un partener destul de gelos şi restrictiv, în această săptămână vei fi tentată să reglezi această problemă. Nu se ştie dacă vei găsi curajul necesar să îl confrunţi, însă sunt mari şanse să o faci. Astrele te sfătuiesc să te laşi ghidată de instinct şi de ceea ce simţi în prezent, în caz contrar te va aştepta un viitor dificil.

Săptămâna aceasta te vei împotmoli în acte și în piedicile puse de cei care nu vor să muncească. Din fericire, ambiția și orgoliul tău nu sunt prea ușor de stăpânit, de aceea nu te vei lăsa până nu vei reuși. Ai planuri mari prin care îți poți îmbunătăți situația financiară, dar sunt realizabile!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi mai relaxantă în ceea ce priveşte dragostea. Se pare că atmosfera dintre tine şi partener se linişteşte şi vei avea ocazia să abordezi un subiect important atât pentru tine, cât şi pentru viitorul relaţiei voastre. Cel mai bun lucru pe care poţi să îl faci este să îţi faci planuri serioase atunci când traversezi o perioadă bună!

Când abia simțeai că te-ai redresat cu banii, va apărea o situație imprevizibilă care te va pune la cheltuieli. Se poate să fie vorba despre reparații ale mașinii sau prin casă. Astrele te sfătuiesc să nu te întinzi mai mult decât te ține plapuma!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi una plină de provocări pe plan sentimental. Se pare că vei fi pusă în situaţii care te scot din zona de confort, iar tu nu reacţionezi prea bine la schimbări. Dacă eşti singură, şansele să cunoşti pe cineva pe placul tău sunt destul de mici. Cauza principală sunt pretenţiile exagerate!

Săptămâna aceasta vei primi un cadou substanțial pe care vei fi tentată să îl vinzi de dragul banilor. Dacă vine de la o persoană dragă, astrele te sfătuiesc să renunți la această idee. Te descurci destul de bine cu ceea ce câștigi, așa că ar trebui să renunți la obsesia ta pentru economii.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu lăsa monotonia să pună stăpânire pe viaţa ta de cuplu sau de familie. Indiferent de puţinul timp liber rămas, încearcă să petreci momente unice alături de cei dragi. Dacă eşti singură, acest lucru poate veni ca o uşurare pentru tine, din moment ce ai atât de multe alte lucruri pe cap. Cu toate acestea, ai nevoie de afecţiune şi ai nevoie de acea energie pe care doar dragostea ţi-o poate oferi.

Vei avea parte de o săptămână destul de aglomerată la serviciu și vor fi multe momente în care simți că vei ceda. Este foarte important să nu îți verși nervii pe colegi, dar mai ales pe șefi. Cel mai probabil nu reușești să te organizezi cum trebuie, așadar ceilalți nu au nicio vină!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână bună pentru discuţii şi planuri serioase care vizează viaţa ta sentimentală. Prinde momentul în care partenerul tău de viaţă este mai liber şi mai relaxat şi abordează subiectele care te interesează. E nevoie de o atmosferă liniştită şi de suficient timp ca să puteţi acoperi tot ce e important.

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta pe plan financiar, iar în această săptămână decizi că trebuie făcut ceva în această privință. Fie îți schimbi jobul, fie cauți un al doilea loc de muncă sau faci ceva productiv în afara orelor de program, cert este că nu vei mai sta să privești propria-ți decădere.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Atmosfera din cuplu nu este una tocmai relaxată în această săptămână. Nu îţi poţi da seama ce anume conduce spre acest lucru, dar simţi o presiune greu de suportat. E momentul să priveşti spre trecut şi să vezi dacă e ceva acolo rămas nerezolvat. Dacă eşti singură, în a doua parte a săptămânii vei cunoaşte o persoană deosebită.

Tensiunile de la locul de muncă se întețesc în această săptămână, iar acest lucru te-ar putea aduce tot mai aproape de demisie. Chiar dacă nu ai un plan de rezervă și te-ai îngreuna în ceea ce privește banii, ești capabilă să spui stop acestui mediu toxic.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Chiar dacă vei avea o mulţime de lucruri de făcut în această săptămână, fă-ţi timp pentru cei dragi. Dacă există copii la mijloc, ai grijă ca momentele de intimitate dintre tine şi partener să nu dispară complet. Relaţiile la început de drum au mari şanse să se destrame, însă dacă se întâmplă aşa, înseamnă că e cel mai bun lucru care se poate întâmpla.

E posibil să te trezești în această săptămână cu o gaură în buget de care nu ai nici cel mai mic habar. Cu siguranță ai cheltuit fără să ții evidența, iar acum șocul este destul de mare. Cu toate acestea, nu te panica, pentru că există mai multe soluții de a ieși din această situație. Una dintre ele este psobilitatea recuperării unor sume cheltuite, așa că ia în considerare returnarea unor obiecte achiziționate recent. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Pești(19 februarie - 20 martie)

Încearcă să nu exagerezi cu lucrurile care nu îi plac partenerului de viaţă. Fii înţelegătoare şi nu face totul numai ca tine, altfel va căpăta frustrări care se vor răsfrânge tot asupra ta ulterior. Echilibrul este foarte important într-o relaţie. Dacă eşti singură, munca îţi va ocupa mare parte din timp şi nu vei simţi lipsa unui iubit.

Nu ignora situația financiară în care te afli și concentrează-te mai mult pe economii în această săptămână. Ești ușor de manipulat și tentată la orice pas de noi achiziții, însă aceste reacții impulsive trebuie să înceteze cât mai curând. Ascultă de sfatul celor dragi, pentru că ei pot privi lucrurile mult mai clar din exterior.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod