Horoscopul săptămânii 24-30 septembrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vei avea unele probleme cu partenerul de viaţă din cauza geloziei acestuia. Nu ar fi exclus să vă certaţi în public şi să îi faceţi pe cei dragi să se simtă foarte prost în prezenţa voastră. Încearcă pe cât posibil să te calmezi indiferent cât de multe motive ai avea să te enervezi pe el. Dacă eşti singură, cel mai probabil vei avea parte de o întâlnire romantică extrem de interesantă.

Situaţia ta financiară va rămâne neschimbată în această săptămână, dar asta nu înseamnă că nu se văd semne bune pe plan profesional. Dacă participi la un concurs în aceste zile, ai toate şansele să ieşi pe primul loc. Începi încet, dar sigur, şi nu te vei opri până nu vei obţine ceea ce îţi doreşti.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta va fi extrem de relaxantă pentru tine pe plan sentimental. Nu e nimic greşit dacă te laşi din când în când dusă de val şi nu te mai gândeşti la nimeni şi nimic. Din fericire, această atitudine puţin mai indiferentă îl va determina pe partenerul tău să se gândească cum ar fi dacă te-ar pierde. Vei fi răsfăţată şi vei primi ceea ce îţi doreşti.

E posibil să întâmpini unele probleme cu banii în acest început de săptămână. Astrele îţi recomandă să fii atentă la toţi colegii care par suspect de amabili în aceste zile. Cu toate acestea, nu trebuie să te izolezi faţă de toţi cei din jurul tău, pentru că altfel nu vei reuşi să ajungi acolo unde ţi-ai propus pe plan profesional!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil ca în această săptămână să fii destul de distantă faţă de partenerul de viaţă. Atitudinea ta îl va face pe acesta să creadă că îi ascunzi ceva sau că nu îl mai iubeşti. Dacă ai nevoie doar să îţi pui ordine în gânduri, înconjoară-te de prieteni şi ascultă sfaturile lor sincere. Într-un final alege ce te face fericită, însă ia în considerrare opiniile celor dragi!

E posibil ca în această săptămână să îţi doreşti să îţi schimbi total domeniul de activitate. Nu stai prea bine la capitolul bani de aceea te-ai hotărât să pui piciorul în prag. Trebuie să dai dovadă de mai mult curaj pentru a putea să schimbi ceva în viaţa ta. Ai nevoie mai mult decât oricând de confort şi stabilitate financiară.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Gândul îţi zboară tot mai departe de viaţa sentimentală, relaţie sau prieteni. Te concentrezi mult pe muncă, de aceea ignori toate celelalte aspecte ale vieţii tale. Din fericire, cei dragi te vor înţelege şi îţi vor da răgaz să îţi dai seama singură ce e mai important în viaţă. Traversezi o etapă în care vrei doar să te afirmi, nu să renunţi la tot în favoarea carierei.

Fii devotată muncii tale şi depune eforturile necesare pentru a avea cele mai bune rezultate pe plan profesional! Dacă vrei să forţezi puţin lucrurile, insistă la şefii tăi pentru o mărire de salariu! Cu siguranţă eşti bună în tot ce faci, aşa că nu ai cum să primeşti un răspuns negativ.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta va fi una a împăcărilor, indiferent dacă e vorba de prieteni, colegi sau iubiţi. Traversezi o perioadă în care doreşti să faci ceea ce îţi dictează sufletul, iar el îţi spune acum că nu trebuie să rămâi cu regrete. Chiar dacă până la urmă lucrurile nu vor funcţiona aşa cum ţi-ai dorit, important este că nu duci poveri pe umeri.

Este o săptămână bună pentru afaceri, în special pentru acelea iniţiate de tine. O persoană mai în vârstă îţi va da sfaturile de care ai nevoie pentru a atinge succesul. Nu duci lipsă de bani, dar nu strică niciodată să încerci să progresezi şi să devii cea mai bună versiune a ta!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi puţin mai bună decât cea precedentă, dar nu se poate spune că eşti mulţumită de ceea ce se întâmplă între tine şi partener. Eşti din ce în ce mai posesivă faţă de acesta şi nu va mai dura mult până i se va lua. Schimbă-ţi atitudinea cât încă nu e prea târziu. Dacă eşti singură, profită de libertate pentru a flirta cu cine îţi doreşti.

Nu ai probleme cu banii în aceste zile, dar ai nevoie să faci unele investiţii care o să-ţi consume destule resurse. Unele obiecte pe care ţi le doreşti sunt destul de costisitoare, dar partenerul tău de viaţă te încurajează. Mai mult decât atât, e posibil să îţi pregătească unele surprize. Traversezi o perioadă de răsfăţ!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi extrem de bună pentru tine, dar nu pentru că ai parte de dragoste şi afecţiune. Din păcate, ignori aceste lucruri şi nu îţi dai seama că eşti o norocoasă că le ai. O persoană apropiată ţie îţi va deschide ochii cu privire la partenerul de viaţă şi te va face să îl priveşti cu ochi mai buni decât până acum.

Săptămâna aceasta va fi destul de dificilă din punct de vedere financiar şi dacă nu vei învăţa să reduci din cheltuieli, s-ar putea să fii nevoită să te împrumuţi la instituţiile bancare. Totuşi, dacă se va întâmpla acest lucru nu trebuie să fii dezamăgită ci din contră, să te bucuri că ai depăşit momentul!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

La începutul acestei săptămâni vei reuşi să reaprinzi flacăra iubirii dintre tine şi partener. Un gest mic cum ar fi cina în oraş sau un mesaj drăguţ îl poate face pe iubitul tău să te iubească şi mai mult. Chiar dacă relaţia voastră a devenit monotonă, aveţi toate şansele să vă reveniţi. Dacă eşti singură, nu este exclus să întâlneşti un bărbat mai în vârstă ca tine care să îţi ia minţile.

Vei întâmpina unele probleme cu şefii tăi la începutul acestei săptămâni. Din punctul tău de vedere consideri că îţi ceri drepturile, iar din al lor, că dai dovadă de prea multă îndrăzneală. După un episod destul de tensionat dintre voi, va urma o perioadă de linişte.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încă din prima zi a acestei săptămâni vei avea parte de afecţiune din partea partenerului de viaţă. Nu este deloc surprinzător pentru tine, însă te bucuri de fiecare dată când face gesturi romantice faţă de tine. Eşti printre puţinele semne zodiacale care apreciază ceea ce au şi care nu tânjesc mereu după ceva mai bun. Nativele singure trebuie să aibă grijă să nu se lase manipulate de bărbaţii pricepuţi la vorbe.

Săptămâna aceasta vei fi destul de nechibzuită în ceea ce priveşte cumpărăturile. Îţi vei achiziţiona impulsiv o mulţime de lucruri inutile de care vei vrea să scapi ulterior. Chiar dacă nu duci lipsă de bani, nu este cazul să fii risipitoare!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nativele implicate într-o relaţie serioase vor avea de suferit în această săptămână din cauza indiferenţei partenerului de viaţă. Dacă te regăseşti în această descriere, încearcă să te pui pe tine pe primul loc şi să cauţi să ai parte de ceea ce meriţi şi ceea ce îţi doreşti. Dacă ai nevoie de afecţiune, fă în aşa fel încât să o ai. Nu îţi reprima sentimentele şi nu te priva de iubire!

Unele probleme pe care le ai pe plan personal îţi vor afecta viaţa profesională în această săptămână. Nu te poţi detaşa de ce se întâmplă acasă sau cu o persoană dragă ţie. Învaţă să îţi separi cele două planuri ale vieţii tale, dacă nu vrei să provoci mai mult decât este deja!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, în special pentru acelea care s-au despărţit recent de partener. Orice separare este grea, însă orice Vărsător care se desparte în această perioadă are toate şansele să îşi revină neaşteptate de repede. Astrele îţi dau putere să mergi mai departe indiferent de tragediile prin care ai trecut şi, odată depăşit acest hop, vei putea fi cea mai fericită persoană din lume.

Este o săptămână bună pentru contracte şi tranzacţii financiare. Cu toate acestea, citeşte bine înainte toate documentele care te pot angaja într-un fel sau altul! Cu siguranţă nu vrei să ajungi victima unei clauze contractuale inteligent ascunsă, şi să pierzi o sumă importantă de bani!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Inconstanţa de care dai dovadă îl va călca pe coadă pe iubitul sau soţul tău. Încearcă să fii mai hotărâtă şi să îţi respecţi cuvântul, mai ales atunci când ştii că este vorba despre lucruri importante pentru partener. Dacă continui să faci tot aşa, nu vei reuşi decât să scazi în ochii celui drag şi să îl faci să îşi piardă încrederea în tine şi, implicit, în relaţie.

Echinocţiul de toamnă îţi aduce reale şanse de succes în ceea ce priveşte banii şi cariera ta.  Poţi face bani din orice dacă îţi propui acest lucru, dar nu trebuie să renunţi la principiile tale de viaţă şi să faci compromisuri! Spre sfârşitul săptămânii, s-ar putea ca o persoană dragă să îţi ceară un împrumut.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod