Horoscopul săptămânii 24-30 iunie. Află previziunile pentru zodia ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă pe cât posibil să îţi faci timp pentru partenerul de viaţă, chiar dacă această săptămână va fi foarte grea pentru tine pe plan profesional. Nu îţi risca relaţia din cauza carierei sau banilor, pentru că vei regreta mai târziu. Indiferent dacă vă uitaţi la un film împreună sau, pur şi simplu, luaţi cina în doi, orice moment este preţios pentru voi.

Săptămâna aceasta va fi bună în ceea ce privește banii.  Cu toate că ești o persoană care face economii în permanență, în aceste zile vei avea grijă să te răsfeți puțin. Poate că va fi vorba despre reînnoirea garderobei sau de o mini excursie, dar, cu siguranță, e suficient pentru te simți mai bine și mai plin de încredere.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta vei reuşi să cucereşti pe oricine. Dacă eşti singur şi doritor de o relaţie, cu siguranţă şarmul tău te va ajuta să obţii tot ce îţi doreşti. Dacă eşti pus doar pe distracţie, astrele te sfătuiesc să faci acest lucru doar în condiţiile în care acţiunile tale nu îi afectează în mod negativ pe ceilalţi!

În primele zile ale acestei săptămâni, vei avea onoarea de a cunoște pe cineva care îți poate schimbabtraseul profesional. Va fi nevoie de multă muncă, însă nu vei putea contesta puterea șansei care ți se oferă. De acum înainte totul depinde doar de tine, însă ești o persoană extrem de determinată, lucru care te va ajuta mult atât în cariera, cât și în ceea ce privește banii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu ezita să iei mai mult în seamă ceea ce îţi sugerează partenerul tău. Această săptămână va fi extenuantă pentru tine din multe puncte de vedere, de aceea ai nevoie de ajutorul celor din jur. Chiar dacă tot tu vei face toată treaba, măcar lasă-te ghidat de cei pe al căror cuvânt ştii că te poţi baza.

Dacă în ultima perioadă ai tot întâmpinat probeleme cu banii, acum se pare că vei reuși să te redresezi. Nu ar strica puțin mai multă îndrăzneală atunci când vine vorba de proiecte noi sau de sarcini inedite. Indiferent de ce ți se cere să faci la locul de muncă, fă tot posibilul să te adaptezi și să dai tot ce ai mai bun!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei fi mai sociabil decât de obicei în această săptămână, lucru care îţi va aduce beneficii pe plan personal. Nu ar strica, totuşi, să fii mai înţelegător cu partenerul de viaţă atunci când vine vorba de nevoile şi dorinţele acestuia. Dacă are nevoie de mai mult spaţiu, nu ezita să i-l oferi!

Se preconizează o schimbare în viața ta în aceste zile și, cel mai probabil, aceasta va avea legătură cu finanțele. Vei avea șansă să câștigi mai mult în egală măsură cu riscul de a pierde o sumă de bani importantă, însă nimic nu mai depinde de tine acum. Încearcă doar să nu fii nerăbdător și să lași lucrurile să se întâmple!

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vor apărea unele discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă pe tema concediului. Vacanţa este mereu o problemă pentru tine, pentru că nu poţi face compromisuri şi nu poţi renunţa la ideile tale de dragul celui de lângă tine. Pentru ca amândoi să vă simţiţi bine şi să vă relaxaţi, e nevoie să vă întâlniţi undeva la jumătatea drumului în ceea ce priveşte cerinţele fiecăruia dintre voi.

O persoană apropiată va avea mevoie de ajutorul tău în această săptămână. Cel mai probabil este vorba despre un suport financiar pe care, din fericire, i-l poți oferi. Nu te gândi ca la o pierdere, ci ca la un câștig spiritual! În weekend vei fi nevoit să amâni unele planuri din această cauză!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei avea unele nelămuriri cu privire la comportamentul partenerului de viaţă. Se pare că acesta trece printr-un moment de rebeliune şi nu cunoşti cauzele încă. Eşti neliniştit şi totuşi convins că vei reuşi să rezolvi problemele cauzate de această instabilitate emoţională cu care se confruntă.

Săptămâna aceasta începi să te redresezi pe plan financiar, dar nu ai grijă nici acum să faci economii. Treci de fiecare dată prin aceeași situație în care impulsivitatea și imaturitatea câștigă. Trebuie să asculți de sfatul unei rude și să realizezi că lucrurile materiale nu sunt atât de importante precum crezi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Începutul acestei săptămâni aduce în prim-plan unele probleme mai vechi dintre tine şi partenerul tău. E posibil ca până acum să vă fi amăgit singuri cu privire la bunăstarea relaţiei voastre şi abia în acest moment să realizaţi că mai rău v-aţi făcut. Dacă aţi ascuns sub preş nemulţumirile pe care le aveţi unul faţă de celălalt, toate acestea vor ieşi la suprafaţă cât de curând!

Vei avea o mulțime de cheltuieli în această săptămână, cheltuieli pe care le provoci cu mâna ta. Fie strici anumite obiecte din casă sau pierzi efectiv banii pe drum, cert este că te vei trezi inopinant cu buzunarele goale. Mai mult decât, se pare că nu înveți nimic din asta în ciuda sfaturilor celor dragi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viaţa ta sentimentală are nevoie de mai multă atenţie din partea ta. Se pare că partenerul de viaţă are unele nemulţumiri cu privire la cum decurge relaţia voastră şi are tendinţa de a te învinovăţi exclusiv pe tine. În loc să îi răspunzi cu aceeaşi monedă, încearcă să îţi păstrezi calmul şi să îi oferi argumentele necesare pentru a-şi da seama de adevăr.

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi destul de intense la locul de muncă, însă vei fi răsplătit pe măsură. Ia în considerare ca banii câștigați să se îndrepte și către activități recreative, nu doar studiu, investiții materiale sau împrumuturi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În primele zile ale acestei săptămâni te vei concentra mai mult pe muncă şi mai puţin pe dragoste. Din fericire, acest capitol al vieţii tale nu necesită o atenţie deosebită în acest moment, însă nici nu trebuie să întinzi coarda. Partenerul tău te înţelege, însă doar în condiţiile în care vede că faci tot posibilul să îţi petreci timpul liber cu el.

Nu ar strica să depui mai mult efort în aceste zile dacă există șansa de a câștiga mai mulți bani. Chiar dacă vei munci mai mult și vei avea timp liber mai puțin, de cele mai multe ori e necesar să faci compromisuri pentru a ajunge unde îți dorești!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Unele evenimente care vor avea loc pe parcursul acestei săptămâni îţi vor consolida relaţia amoroasă. Povestea de iubire dintre tine şi partenerul tău a fost supusă multor încercări de-a lungul timpului şi a supravieţuit cu brio, aşadar nu ar avea de ce să nu se întâmple la fel şi acum. Dacă eşti singur, încearcă să nu sufoci persoana pe care o placi, pentru că vei obţine exact rezultatul opus faţă de ceea ce îţi doreşti.

Condiția fizică și starea de spirit pe care le vei avea în această săptămână nu sunt prielnice pentru proiecte și activități profesionale noi. Evită pe cât posibil schimbările și nu reacționa impulsiv în fața tentațiilor. Chiar dacă nu o duci excelent cu banii, cea mai bună variantă pentru tine în acest moment este concediul!

 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Comunicarea nu este un punct forte în relaţia ta. Cuplul din care faci parte este unul bine sudat, însă întâmpină probleme în rezolvarea situaţiilor limită deoarecere fie tu, fie partenerul tău alegeţi să vă ascundeţi sentimentele şi părerile. Este necesar să vă deschideţi mai mult unul în faţa celuialalt, chiar dacă asta presupune mai multe confruntări între voi. Uneori, certurile sunt benefice!

Săptămâna aceasta vei avea șansa de a evolua profesional datorită unor colegi mărinimoși. Cel mai important lucru este să menții relațiile profesionale într-o atmosferă relaxantă și să le arăți celor din jur că pot avea încredere în tine. 

 

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Începutul acestei săptămâni te găseşte destul de nostalgic. Mare parte din această stare este cauzată de probleme amoroase prin care ai trecut recent sau din cauza faptului că nu îţi poţi găsi un partener. Indiferent de situaţie, soluţia nu este să stai cu mâinile în sân în aşteptarea fericirii, ci să faci ceva în acest sens. Totul depinde doar de tine!

Corectitudinea de care dai dovadă în această săptămână te va ajuta să evoluezi profesional și finaniar mai repede decât sperai. Nu e de mirare că ești atât de lăudat, în condițiile în care vei reuși să îți salvezi un șef sau un coleg de la ananghie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod