Horoscopul săptămânii 24-30 august. Taurul trebuie să fie flexibil atât în dragoste, cât și în ceea ce privește banii

Taur, pentru ca lucrurile să revină pe linia de plutire, trebuie să dai dovadă de mai multă flexibilitate!

 

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vei reuși să îți canalizezi atenția către ce trebuie. Profită de acest climat dinamic din relația în care ești implicat/ă și bazează-te pe intuiția și sensibilitatea ta. Ai toate șansele să obții rezultate bune. Cumva, viața ta sentimentală încearcă să se așeze în acest moment. Dacă ești singur/ă, găsești cu ușurință potențiali parteneri și surse de plăcere.

Un curaj atipic îți permite să obții un succes suplimentar în ceea ce privește banii. Ai o carismă care poate fi foarte convingătoare uneori. De asemenea, determinarea ta este fără cusur și combinată cu un echilibru interior perfect îți va aduce o îmbunătățire pe plan financiar. În această săptămână, proiectele tale se conturează cu viteza fulgerului.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta te vei confrunta cu un sentiment care nu este gelozie, dar care seamănă foarte mult. Tensiunea dintre tine și persoana iubită este vizibilă, așadar astrele te sfătuiesc să îți schimbi comportamentul înainte de a se transforma totul într-o mare problemă. Încearcă să fii mai flexibil/ă pentru a face față mai ușor situațiilor incomode. Dacă ești singur/ă, la final de săptămână se anunță momente pasionale.

Zona financiară te pune într-o situație incomodă în această săptămână. Nu ai ambele picioare pe pământ! Acest sentiment te determină să găsești mai rapid soluții pentru stabilitatea ta. Din păcate, rezultatele nu sunt așa bune pe cât ai fi sperat. Încearcă alte metode dacă cele pe care le testezi vezi că nu dau roade, nu te bloca! 

Citește și: 5 adevăruri dure despre relația cu un Taur. Nu e așa simplu să-l iubești! 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Evenimentele neprevăzute, dar nu foarte neplăcute, îți pot perturba puțin liniștea și planurile în această săptămână. Dacă este pentru o cauză nobilă, moralul tău va crește, vei fi mai relaxat/ă și mai deschis/ă la dialog. Comunicarea se îmbunătățește, relația în care ești implicat/ă devine satisfăcătoare și se zărește o oarecare evoluție în cuplu. Deodată ești mai încrezător/oare, te exprimi cu o mai mare ușurință și faci dezvăluiri importante.

Chiar dacă situația ta financiară este una bună spre foarte bună, alegi să nu arunci inutil banii, ci optezi pentru achiziții eficiente. Contul tău este gestionat perfect, fiecare mare cheltuială este luată în considerare cu atenție. Rămân, desigur, câțiva bănuți și pentru mici nebunii sau mofturi. Totul este gândit până la cel mai mic detaliu, iar cei din jur te admiră pentru asta.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Astrele îți favorizează viața de cuplu în această săptămână și încurajează foarte mult dialogul cu persoana iubită. Dacă ești singur/ă, a sosit momentul să socializezi mai mult și să întâlnești oameni noi. Îți vei seduce fără îndoială interlocutorii, șarmul tău fiind irezistibil. Ai multe șanse de a te implica în relații noi, depinde doar de tine ce alegeri faci.

O îmbunătățire financiară serioasă este așteptată pe parcursul acestei săptămâni. Profită de ocazie pentru a te gândi la investiții pe termen lung, de preferință. Trăiești pe picior mare și ai uitat deja cum e să ai grija zilei de mâine. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să fii cumpătat/ă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ești irezistibil/ă și știi foarte bine acest lucru, de aceea profiți la maximum de puterea ta de seducție în această săptămână. Dacă ești singur/ă, nu trebuie să accepți orice propunere ți se face, în special dacă intuiția îți transmite semnale de alarmă. Dacă faci parte dintr-un cuplu, nopțile de iubire devin mai pasionale. Nu rata oportunitatea de a te bucura de lucruri simple!

Banii sunt importanți. Chiar dacă se spune că nu aduc fericirea, există momente când o fac. Pentru tine, stabilitatea financiară este prioritară, de aceea vei face orice pentru a ieși din impasul în care te afli. Astrele te sfătuiesc să ieși din zona de confort și să îți depui cv-urile în cât mai multe locuri. Nu ai ce pierde!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Astrele îți promit momente tandre și te protejează de turbulențe în această săptămână. Toată atenția ta se îndreaptă asupra persoanei iubite și relației voastre. Pari dispus/ă să faci concesii și nu vrei să îți superi în niciun fel jumătatea. Experiențele din trecut te ajută în prezent. Vrei o schimbare și încerci să îi transmiți subtil acest lucru celuilalt.

În această săptămână, preferi să te privezi de distracție decât să apelezi la economiile tale. Chiar dacă decizia e la tine, astrele te sfătuiesc să ceri părerea și celor dragi. S-ar părea că atunci când vine vorba de bani, cei din jurul tău nu sunt de acord cu tine. Deci, analizează mai bine situația!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai parte de susținere în viața ta de cuplu și te reconectezi cu credință, încredere și profunzime cu persoana iubită. Cauți să îți transformi speranțele în realitate și se pare că ești pe drumul cel bun pentru a obține o mare satisfacție. Viața ta sentimentală evoluează spre o atmosferă fascinantă datorită puterii tale de seducție care nu lasă pe nimeni indiferent.

Ai oportunitatea de a avansa profesional datorită faptului că anticipezi situațiile negative. Cere sfaturi care să te ajute să îți gestionezi mai bine banii. E posibil ca la finalul săptămânii să constați o îmbunătățire financiară neașteptată. Oportunitatea de a trăi mai confortabil este acolo, balanța se înclină în favoarea ta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te afli în cel mai bun moment al tău. Astrele nu îți mai oferă protecție în această săptămână, așadar va trebui să te descurci singur/ă. Flirtul cu alte persoane în afară de partenerul/a tau/ta nu mai are ce căuta în viața ta, altfel relația în care ești implicat/ă va fi puternic afectată sau chiar destrămată. Încearcă să descoperi ceea ce vrei cu adevărat și să urmezi o singură cale!

Începând din această săptămână, vei începe să te bucuri din nou de o situație financiară mai bună. Cu toate acestea, grijile cu care te-ai obișnuit îți provoacă încă îndoieli. Dacă ai proiecte în derulare, nu rămâne blocat/ă în ele dacă vezi că nu duc nicăieri. Canalizează-ți energia pe obiectivele tale realiste.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te așteaptă o săptămână foarte intimă. Într-adevăr, natura ta romantică se trezște brusc și te inspiră pentru a reda un meniu tandru și amuzant vieții tale de cuplu. Între fericire și surpriză, jumătatea ta va fi impresionată. Primește reacțiile ei cu brațele deschise.

Cu o foarte mare atenție ai avut grijă să pui ceva bani deoaprte și nimic nu a reușit să îți destabilizeze conturile în ultima perioadă. Acum poți profita din plin de banii strânși pentru a face ceea ce ți-ai propus. Investițiile tale încă generează câștiguri atractive.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta ai putea simți o mare nevoie de stabilitate emoțională care pare foarte dificil de atins. Vei alerga toată ziua între misiunile tale uzuale, în timp ce persoana iubită va face la fel. În acest context, intimitatea este mai greu de atins. Încetinește puțin ritmul și comunicați sau petreceți mai mult timp împreună!

Dacă situația ta financiară este în creștere, se datorează faptului că negocierile tale iscusite dau roade. Cei din jurul tău ar putea apela la ajutorul tău, iar generozitatea ta caracteristică te face să nu îi poți refuza. Acționează totuși cu prudență!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Astrele sunt generoase cu tine în această săptămână. Dacă ești singur/ă, norocul este de partea ta și îți scoate în cale potențiali parteneri grozavi. Nu este niciodată prea târziu să încerci lucruri inedite, care te scot din zona de confort. Nu trebuie să te temi de provocări, pentru că doar astfel vei reuși să evoluezi.

Te concentrezi pe portofelul tău mai mult decât de obicei. În cele din urmă, primești veștile pe care le așteptai. Poți începe din această săptămână să te gândești mai serios și mai sigur/ă pe tine la viitor. Savurează tot ce trăiești în acest moment!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Pești(19 februarie - 20 martie)

De ce ești atât de distant/ă față de persoana iubită? Fă-o fericită și învață să te încrezi din nou în ea! Oferă-i încredere deplină și în acest fel vei reuși să-ți consolidezi relația. Dragostea te poartă pe căi nebănuite și te inspiră să visezi, de ce să păstrezi toate aceste visuri doar pentru tine?

Săptămâna aceasta nu vei obține rezultate financiare prea bune. Asta nu înseamnă că situația ta este una rea, doar țelurile tale nu sunt atinse. Astrele te sfătuiesc să fii atent/ă la detalii dacă vrei să ai succes material.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod