Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie. Majoritatea zodiilor o vor duce bine, cu excepția uneia

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Săptămâna aceasta te afli sub influența unei conjuncții astrale foarte favorabile. Multe lucruri pozitive te așteaptă în aceste zile, în special vești bune în mediul familial.

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, în aceste zile legătura dintre tine și partenerul/a de viață se va consolida.

Dacă ești singur/ă în acest moment, începe o etapă în care poți realiza ceea ce ți-ai propus. Atractivitatea ta va fi sporită și nimeni nu va putea rezista farmecului tău.

Bani

La locul de muncă, se vor produce anumite schimbări foarte benefice pentru tine. Îți vor lua o greutate de pe umeri, ceva de care erai îngrijorat/ă se va rezolva, cel mai probabil o chestiune legată de bani.

S-ar putea ca o persoană cu care nu ai avut o relație prea strânsă să părăsească compania. Adevărul este că de acum înainte te vei simți mult mai în largul tău.

Acest lucru îți va stimula creativitatea și talentul. Vei putea face o muncă excelentă pe care o vei vedea răsplătită mai târziu.

Pe de altă parte, fii atent/ă la o persoană care îți propune o afacere aparent foarte avantajoasă, s-ar putea să nu fie chiar așa.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, dacă ai trecut recent printr-o dezamăgire amoroasă, vei începe să vezi din nou luminița de la capătul tunelului după o perioadă de intensă tristețe.

Acest lucru ți-a provocat mult scepticism cu privire la iubire și deja credeai că nu te vei mai îndrăgosti niciodată. Totuși, Cupidon apare în aceste zile și are săgețile pregătite pentru tine.

La orizont va apărea o persoană care îți va reda credința în iubire și dorința de a încerca din nou,

Nu te mai preface că îți place să fii singur/ă și liber/ă, pentru că nu este deloc așa. Îndrăznește să faci pasul cel mare și pornește în această nouă experiență.

Bani

O săptămână grozavă se anunță pe plan profesional, deoarece te bucuri de o protecție astrală suplimentară în acest domeniu. O vei observa imediat, deoarece o problemă care te îngrijorează de ceva timp va fi în sfârșit rezolvată.

În ceea ce privește bani, dacă apar cheltuieli neprevăzute, nu te lăsa copleșit/ă, deoarece persoane foarte apropiate te vor ajuta să faci față acestei probleme.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

În dragoste, deși lucrurile merg destul de bine penru tine, ai o atitudine egativă față de problemele sentimentale.

Ți-ar plăcea ca partenerul/a să acționeze într-un anumit fel, dar se pare că este mai degrabă invers.

Amintește-ți că dragostea adevărată nu presupune impunere. Dacă vrei să-ți convingi partenerul/a de ceva, apelează la afecțiune și tandrețe.

Dacă vrei să eviți certurile prostești, amintește-ți, de asemenea, că neîncrederea este cel mai mare dușman, așa că respectă persoana iubită și oferă-i libertatea pe care toată lumea are dreptul să o aibă.

Bani


Astrele îți vor oferi în această săptămână o protecție specială care privește multe aspecte ale vieții tale, dar mai ales capacitatea intelectuală. Vei avea o mare putere de concentrare și vei putea performa în orice lucrare sau sarcină pe care o primește în aceste zile.

Acestea sunt zile bune și pentru afaceri. Vor apărea oportunități imbatabile pentru tine, care îți vor permite să îți mărești veniturile și să îți stabilizezi situația financiară. 

Poate te interesează și: 3 zodii care își iartă partenerul, chiar dacă au fost înșelate

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

În dragoste, dacă ești implicat/ă într-o relație de mult timp, s-ar putea să-ți lipsească un pic emoția. Simți că pasiunea s-a diminuat și că ai nevoie de o provocare. Nu o căuta în altă parte! Străduiește-te să recuperezi ceea ce v-a aduc împreună.

Dacă ești singur/ă, cel mai probabil te așteaptă diverse activități împreună cu prietenii tăi. Într-una dintre ocazii, ai șansa de a întâlni o persoană care îți va face ochi dulci. Distrează-te, însă nu lua lucrurile prea în serios!

Bani

Ești într-un moment grozav, ți-ai declanșat carisma și puterea de convingere datorită influențelor astrale. Poți face ce vrei din lume dacă îți pui mintea. Va fi mai ales benefic dacă te ocupi cu activități legate de vânzări sau relații publice.

Nimeni nu va putea rezista farmecului tău, cu atât mai puțin să primești un refuz.

Îți aceste zile ți se poate propune să călătorești în interes de serviciu într-un viitor nu prea îndepărtat. Acceptă, pentru că te așteaptă o experiență de neuitat. Nu rata această oportunitate!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragostea

În dragoste, evită prin toate mijloacele să te cerți cu persoana de lângă tine. Ai putea regreta, deoarece se vor spune vorbe urâte care nu mai pot fi șterse cu buretele.

Dacă ești singur/ă, nu vei avea norocul să întâlnești pe cineva cu care poți avea o relație, nici măcar o aventură. Nu te afunda în melancolie, deoarece ai o mulțime de oameni în jurul tău care te iubesc.

Bani

Încearcă să rămâi calm/ă, chiar dacă o ceartă la locul de muncă îți pune nervii la încercare. Un șef poate fi cauza acestei situații. Vei fi tentat/ă să demisionezi, dar nu ar trebui să o faci. Ai răbdare pentru că în câteva zile totul va reveni la normal și s-ar putea ca această persoană să-ți ceară scuze într-un fel.

Dacă o duci greu cu banii și ești în căutarea unui loc de muncă, o persoană cunoscută îți va oferi un contact care îți va fi de mare folos.

Aspectul financiar în acest moment este cauza multor griji care îți strică liniștea. Cheltuielile tale depășesc veniturile. Nu este vorba de ghinion, ci de o proasta gestionare. Banii vin, dar nu îi gestionezi bine. Este timpul să remediezi această problemă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

În viața ta domnește armonia și îți va fi ușor să relaționezi cu toată lumea și mai ales cu familia ta. Vei avea ocazia să te întâlnești în weekend cu un mic grup de rude și prieteni. Le poți spune despre acele planuri noi care au apărut în ultimele zile și care te încântă atât de mult.

Cu toate acestea, în ciuda bunăstării din jurul tău, ceva nu este în regulă. Te simți singur/ă, deși ai un/o partenerul/ă.

Problema este comunicarea, persoana iubită nu știe exact ce vrei, deoarece nu i-ai spus niciodată deschis. A sosit momentul să fii sincer cu cel/cea de lângă tine și să-i spui ce așteptări ai de la relația voastră. Fă-o, vei fi surprins/ă plăcut!

Bani

Încearcă să fii obiectiv/ă, astfel încât iluziile să nu modifice realitatea. Cu toate acestea, este un moment grozav pentru tine și ești motivat/ă să muncești mai mult decât oricând și acest lucru dă întotdeauna roade.

Chiar dacă nu vei câștiga mai mulți bani curând, aceștia vor veni la timpul potrivit. În acest moment, situația ta financiară nu este deloc îngrijorătoare, așa că tot ce faci, faci din pasiune.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

În domeniul sentimental, s-ar putea să fii dezamăgit/ă de persoana care se află lângă tine. Tu ți-ai făcut partea și ai încercat să dai totul pentru a obține stabilitatea dorită, dar nu același lucru se întâmplă și în cazul lui. Mai mult, este din ce în ce mai distant în ultima vreme.

Acum este momentul ideal pentru a lua decizii pe acest plan, acestea vor fi cele potrivite.

Amintește-ți că, dacă nu ești fericit/ă, nu are rost să continui pe acea cale.

Bani

Oricât de mult ai încercat să pui capăt sarcinilor în așteptare și situațiilor care trebuiau făcute, lipsa de energie te împiedicase. Spre mijlocul săptămânii, vei simți că îți recapeți vitalitatea și odată cu ea puterea necesară pentru a-ți desfășura munca.

Nu te apuca de toate odată, mergi pas cu pas și vei reuși.

În ceea ce privește banii, se pare că nimic nu te va mai împiedica de această dată să faci acea achiziție mult dorită. Ai început de mult timp să economisești, iar acum ai ajuns la suma necesară.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

În dragoste, dacă în acest weekend plănuiești să pleci undeva cu partenerul/a de viață, fă-o cu mai mulți oameni decât doar voi doi. Socializarea vă va face bine amândurora și veți evita să vă certați din prostii.

De asemenea, te vei bucura de un simț al umorului excelent și acest lucru este întotdeauna util. Din acest motiv, vei fi un bun mediator pentru unele dintre rudele tale care încearcă să se împace. Vei face ca tensiunea din familia ta să dispară.

Bani

Ți-ai îmbunătățit capacitatea de concentrare și, de asemenea, de a asumila cunoștințe. Este o săptămână bună pentru a te dedica studiului, deoarece îți va fi mai ușor să înveți.

În ceea ce privește banii, ai putea primi un apel pentru o întâlnire promițătoare. Persoana respectivă te poate ajuta să urci multe trepte în carieră, fapt ce atrage după sine o situație financiară mai bună.

Dacă ai o afacere, acum începe pentru tine un ciclu cu multă activitate și muncă, uneori copleșitoare. Merită tot efortul, deoarece vei obține multe beneficii. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

În dragoste, ești foarte afectat/ă de o relație de iubire care nu s-a concretizat. Încearcă să închizi acest capitol definitiv.

Dacă nu ai avut curaj să-i vorbești acelei persoane și să îi spui ce crezi și simți, fără măcar în scris. Îți vei recăpăta liniștea și vei putea lăsa definitiv acest episod în urmă.

În fața ta te așteaptă noi posibilități de a iubi.

Bani

Deși dai randament când mediul este armonios și liniștit, te așteaptă o săptămână de stres. Ai putea avea o problemă cu o persoană de la locul de muncă din cauza unei încercări de a-ți face rău în fața șefilor tăi. Va trebui să-ți spui ferm punctul de vedere.

Dacă ai o afacere, va trebui să treci peste o oarecare criză. Nu dispera și încearcă să te folosești de experiența pe care ai dobândit-o și în alte ocazii când te-ai confruntat cu aceeași problemă.

Vei putea ieși din ea, fără pierderi prea mari. Pe de altă parte, te-ar putea ajuta și banii care vor ajunge la tine pe neașteptate în aceste zile.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Există un pericol în această săptămână, și anume că te poți îndrăgosti de un/o coleg/ă de serviciu. Amintește-ți că amestecarea acestor două planuri, muncă și dragoste, uneori funcționează, dar de obicei nu este o combinație bună.

Mai ales acum când s-ar putea să treci un moment de criză cu partenerul/a de viață. Când a început relația voastră, totul părea perfect, dar încetul cu încetul ai tot observat atitutdini care nu îți place deloc.

Dacă te gândești la posibilitatea unei pauze, zilele acestea vei avea claritatea mentală de care ai nevoie pentru a lua o decizie bună.

Poată faptul că ai descoperit că există o altă persoană de care îți place te-a făcut să găsești acum aspecte negative la partenerul/a tău/ta.

Subconștientul este foarte puternic uneori, evaluează totul foarte bine!

Bani

Zilele acestea, va trebui să dai o mână de ajutor, poate pe partea economică, cuiva de la serviciu care trece printr-o problemă serioasă. Acest lucru îți va oferi o bunăstare deosebită și, de asemenea, te va ajuta să câștigi un prieten adevărat pe viață.

Situația ta financiară este una bună spre foarte bună, așa că nu ai niciun motiv să nu o faci!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Capitolul dragoste din această săptămână este imbatabil. Vei avea o energie specială care va fi îndreptată spre iubire și romantism.

Poți trăi nopți de pasiune intensă.

De asemenea, comunicarea cu persoana iubită se va îmbunătăți și relația voastră va fi consolidată.

Bani

Dacă ești pe cale să finalizezi un proiect pe care l-ai avut pe mână, fă-o în această săptămână, deoarece ai tendința de a modifica lucrurile sau de a o lua de la capăt. De multe ori acest lucru funcționează pentru tine, termini mai târziu, dar iese foarte bine. Cu toate acestea, acum nu este cazul.

Închide acest cerc pentru a putea deschide unul nou foarte promițător din punct de vedere financiar.

Dacă nu ești mulțumit/ă de locul actual de muncă, deoarece simți că poți mai mult, este timpul să te gândești la o schimbare pe acest plan.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Vei avea parte de o săptămână fantastică în domeniul sentimental.

Dacă în adâncul inimii tale aștepți o persoană super specială care să te facă să te îndrăgostești profund, acum este momentul perfect pentru a-ți evidenția toate calitățile.

Vei putea atrage spre tine acea persoană care îndepliniște exact ceea ce cauți.

Bani

La locul de muncă, va trebuie să te confrunți cu un conflict. Un coleg sau un șef vrea să îți pună în cârcă ceva care nu te privește și cu care nu ai nicio legătură. Nu te supăra, deoarece tocmai asta vor să se întâmple.

Încearcă să nu îți pierzi controlul și concentrează-te pe munca ta. Dacă o faci, vor renunța. Nu te descuraja de acest episod, deoarece te așteaptă o perioadă de înflorire profesională și financiară în viitorul tot mai apropiat. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod