Horoscopul săptămânii 22-28 martie. Fecioara are parte de dragoste și plăcere

Fecioară, climatul este despre dragoste și plăcere, așadar acesta este momentul perfect să iubești fără să-ți faci griji cu privire la viitorul vieții tale sentimentale.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vești bune! Beneficiezi de ajutorul astrelor în această săptămână, cuplul tău devine mai puternic. Această perioadă este ideală pentru a duce relația la următorul nivel și pentru a-ți atinge cu ușurință obiectivele. Dacă ești singur/ă, încrederea în dragoste revine și pășești cu mai mult curaj spre întâlniri noi.

Putem spune că o duci bine cu banii. Un câștig consistent îți permite să întrezărești noi perspective pentru viitor. Conturile tale prind contur, așa că asigură-te că îți achiți toate datoriile și facturile cât mai repede.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Fericirea e supremă. Astrele te îndrumă să te scufunzi fără restricții în tot ce ține de iubire. Nu te feri de nou, pentru că întâlnirile sunt favorizate. Dacă ești implicat/ă într-o relație deja, comunicarea dintre tine și partener/ă devine mai facilă și mai plăcută.

Situația ta financiară este una extrem de bună. Conturile tale sunt într-o creștere clară, îți poți face mici mofturi. Nu va dura mult până să realizezi că aceasta este săptămâna visurilor tale.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Atmosfera este plăcută în dragoste. Ochii îți zâmbesc și îți luminează chipul, dar trebuie să aștepți puțin ca pasiunea să revină în relația ta. Astrele încearcă să-ți ofere o mână de ajutor și să-ți reînnoiască entuziasmul. Cu toate acestea, ești mult prea preocupat/ă de viața ta socială și nu reușești să te ocupi în mod eficient de viața ta sentimentală.

Activitățile profesionale sunt promițătoare în această săptămână. Cu toate acestea, dacă banii intră în contul tău, vor ieși imediat. Dacă ai în vedere să îți achiziționezi o locuință, este prea devreme pentru a începe demersurile necesare. Situația ta trebuie să se mai îmbunătățească.

Citește și: Cele mai norocoase luni din 2021, în funcție de zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Iubirea domnește în viața ta, nu există nicio problemă în viața ta sentimentală. Dacă te-ai căsătorit recent, pregătește-te pentru o viața în doi spectaculoasă. Partenerul te farmecă cu răbdarea și tandrețea lui. Nopțile sunt foarte plăcute și iubirea este combustibilul tău.

O săptămână deosebit de înfloritoare. Venitul tău fix îți aduce stabilitate și liniște. Încearcă să nu faci investiții majore, chiar dacă ai destui bani în cont. Fă în așa fel încât să nu dormi stresat/ă seara niciodată!

Leu(22 iulie - 22 august)

Adevărata armonie poate fi stabilită cu prețul unor compromisuri de ambele părți. Fii mai deschis/ă la ideile celui/ei de lângă tine și totul va fi bine. Dacă ești singur/ă, alungă demonii din trecut pentru a putea să o iei de la capăt. Este foarte important să te aventurezi și să ieși din zona ta de confort, doar așa vei avea parte de surprize plăcute.

Călătoria ta financiară a fost presărată cu capcane, dar asta este doar o veche amintire. Acum totul este bine și, mai ales în această săptămână, bugetul tău explodează. Îți pui ambițiile pentru a negocia sau renegocia salariul sau bonusurile și câștigi. Vei obține succes chiar dacă nu crezi neapărat în el. De asemenea, se naște un proiect pe care l-ai planificat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bazează-te pe ajutorul astrelor pentru a întări legăturile, a reaprinde flacăra iubirii sau pentru a avea întâlniri incitante. Climatul este despre dragoste și plăcere, așadar acesta este momentul perfect să iubești fără să-ți faci griji cu privire la viitorul vieții tale sentimentale. Mizează pe sensibilitatea ta pentru a-ți transmite mesajele fără probleme.

Săptămâna aceasta este promițătoare în ceea ce privește banii. Norocul îți zâmbește, acțiunile și munca ta din trecut cunosc primele rezultate și recompense. Cu moralul stai excepțional, te bucuri de plăcerile materiale atât cât îți permiți.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei putea rezolva orice problemă amoroasă dacă îți propui acest lucru. Cu toate acestea, e posibil ca dorințele tale să nu aibă nicio legătură cu persoana iubită, iar aceasta să înceapă să se simtă ignorată, iar relația voastră să intre într-un impas. Dacă ești singur/ă, cel mai probabil nu vei avea prea multe ocazii de flirt și socializare.
 
Este o săptămână bună pentru afaceri și investiții. Norocul este de partea ta, așadar acționează cu siguranță și încredere. Nu te reține de la micile plăceri ale vieții pe care până acum nu ți le-ai putut permite, ci dă-ți frâu liber și bucură-te astfel de banii obținuți. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pregătește-te să ai o săptămână grozavă! Succesul este tot mai aproape și e clar că vei obține ceea ce îți dorești în dragoste. Nu pierde nicio secundă punând în dubiu abilitățile tale, te vei face auzit/ă și înțeles/easă. De asemenea, faci pași mari în comunicare. Persoana de lângă tine vrea să te urmeze până la capătul lumii.

În această săptămână te vei distra fără să te simți vinovat/ă. Perspectiva ta asupra banilor s-a schimbat, nu mai simți frunstrări. Acum, că totul este bine, îți va fi mult mai ușor să abordezi problemele legate de finanțe. Decizi să-ți rezervi o parte din buget pentru a-ți satisface dorințele și capriciile, te-ai restricționat suficient în ultima vreme.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Trebuie să faci un pas înapoi și să nu mai dramatizezi. Amintește-ți că argumentele și cearta nu aduc decât răni, regret, remușcare și tristețe. Diplomația ta va fi cel mai bun al tău în ceea ce privește dragostea. Această auto-reflecție te ajută să întorci pagina cu resentimente vechi pentru relații noi și autentice.

Afacerea sau contractele întreprinse de-a lungul timpului încep să genereze venituri interesante. Dorințele tale sunt îndeplinite. Contextul este favorabil, încetul cu încetul stresul din ultimele săptămâni dispare. Respiri și ești hotărât/ă să profiți de această reînnoire financiară. Continuă tot așa!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, comunici cu ușurință cu persoana iubită și nimic nu pare să vă îndepărteze cât de puțin. Dacă ești singur/ă, te bucuri de o aură de seducție și senzualitatea ta este sporită. Nu ții nimic în tine, ești deschis/ă și sincer/ă, iar acest lucru ajută enorm în dragoste.

Potențialul tău fiananciar scade, deoarece capriciile tale îți afectează contul bancar. Dorința ta cea mai mare e de a-ți face toate plăcerile, indiferent de condiții. Astrele te sfătuiesc să începi să fii mai responsabil/ă și să îți gestionezi mai bine banii, în special dacă ai datorii.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o săptămână bună pentru cuceriri, noi provocări și orizonturi necunoscute. Ideile tale sunt îndrăznețe și datorită lor viața ta sentimentală va avansa. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, e posibil ca monotonia dintre tine și partener/ă să fie spartă de o a treia persoană.

Cui îi plac tăierile salariale? Cu siguranță nimănui sau poate doar celor care le fac! Din fericire, săptămâna aceasta scapi ca prin urechile acului de o astfel de situație. Încearcă să dai tot ce ai tu mai bun la locul de muncă, iar dacă te ocupi de afaceri, nu juca riscant!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Schimbări în bine te așteaptă în această săptămână, culegi în sfârșit roadele eforturilor și suferinței tale din trecut. Sinceritatea ta față de celălalt este foarte importantă. Relația ta se bazează pe loialitate și afecțiune.

Cu banii stai foarte bine, așa că zâmbetul îți va fi larg și moralul ridicat. Într-adevăr, te poți bucura în sfârșit de banii tăi nu numai pentru a-ți face propriile plăceri, ci și pe ale celor dragi. Nu îți refuza nimic!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod