Horoscopul săptămânii 21-27 octombrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunță o săptămână bună în ceea ce privește viața ta sentimentală și familială. Atmosfera este una lipsită de incidente majore, iar unele relații care sârțâiau au toate șansele să revină la sentimente mai bune. O vizită neașteptată spre weekend îți va schimba puțin planurile inițiale, însă le va face mai interesante.

Vei avea o săptămână grea la locul de muncă, de aceea este atât de important să îți organizezi atent programul. Nu risca să omiți sarcini pe care ți s-a spus să le pregătești din timp, altfel șefii te vor sancționa financiar!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Chiar dacă ai multe de făcut la locul de muncă în acest început de săptămână, încearcă să nu uiți total de existența celor dragi. Fie că este vorba de partener, părinți sau copii, e clar că trebuie să le acorzi mai multă atenție. Poate una dintre acele persoane are nevoie de ajutorul tău și nu îndrăznește să ți-l ceară, așa că fii mai prezent pentru a putea observa schimbările.

Dacă ești determinat și nu lași pe nimeni să te întrerupă, cu siguranță în această săptămână vei reuși să câștigi mulți bani. Fie că ești angajat sau șef, ideea este că e nevoie de multă ambiție și sacrificii pentru a reuși în carieră într-un timp atât de scurt precum îți dorești tu.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Surprinzător pentru mulți, săptămâna aceasta vei fi mult mai atașat de cei dragi, în special de partenerul de viață. Dacă sunteți de mult timp împreună, cu siguranță nu trebuie să lași monotonia să pună stăpânire pe relația voastră. Dacă ești singur, fă-ți timp pentru părinți și bunici, chiar dacă nu vei reuși să ajungi la ei decât în weekend.

Săptămâna aceasta vei fi supus unor teste profesionale destul de dificile. Stresul și termenele limită sunt la ordinea zilei, așadar, ai nevoie de multă stăpânire de sine pentru a reuși ce ți-ai propus. Trebuie să faci unele sacrificii și în viața personală, cu promisiunea să revii asupra ei imediat cum termini cu cariera.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Încearcă să îi implici pe cei dragi în activitățile tale în această săptămână. Dacă vei proceda astfel cu partenerul de viață, cu siguranță îl vei face să se simtă mult mai bine. Dacă ești singur, flirtul cu o persoană interzisă îți poate aduce mai multe complicații decât credeai.

Săptămâna aceasta vor fi favorizate călătoriile de serviciu, pentru că doar astfel ai putea reuși să obții mai mulți bani. Cu toate acestea, pot exista daune pe plan personal din cauza lipsei timpului liber pentru cei dragi. E necesar să faci o alegere în aceste zile și să o comunici!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă constați că tu și partenerul de viață aveți idei total diferite în această săptămână, încearcă să nu îți impui punctul de vedere agresiv. Chiar dacă nu suporți să pierzi, uneori trebuie să mai faci și compromisuri de dragul persoanei iubite. Fie că este vorba de planurile de weekend sau pur și simplu de o vizită la prieteni, încearcă să lași mai mult de la tine și să faci și ce își dorește acesta.

Dacă ai pus ceva bani de-o parte în ultimul timp, nu ar strica să începi să te gândești la unele investiții. Dacă vrei să pui bazele unei afaceri, e necesar nu numai să ai bani, ci și suportul familiei. Votul lor de încredere te poate ajuta să ai succes, altfel ai putea fi tras în jos.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta nu va fi la fel de frumoasă ca cea anterioară, însă nici nu te poți plânge. Partenerul de viață este mai atent cu tine și cu nevoile tale și a renunțat să îi mai pună pe alții înaintea ta. Dacă ai copii, încearcă să te axezi mai mult pe educația acestora, mai ales în timpul lor liber.

Săptămâna aceasta vei fi la limită cu banii, însă te vei organiza atât de bine încât nici nu vei simți acest lucru. Cu toate acestea, pentru a nu mai ajunge în această situație sau pentru a reuși să pui chiar o sumă de bani deoparte, e necesar să îți mai găsești și altceva de făcut. Un venit suplimentar e tot ce îți trebuie!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta nu vine cu vești prea bune pentru tine în ceea ce privește dragostea. O trădare sau o dezamăgire mare te va îndepărta de partener sau te va face să vrei să ieși din viața lui imediat. Chiar dacă el este vinovatul, încearcă să nu exagerezi cu critica la adresa lui. Discută doar cu persoanele în care ai încredere absolută!

Săptămâna aceasta vei reuși să duci la bun sfârșit un proiect în care te-ai implicat de multă vreme. Se pare că te bucuri de ajutorul colegilor și familiei, care te ajută atât cu resursele lor financiare, cât și cu suportul moral pe care ți-l oferă. E important să nu uiți de unde ai plecat atunci când vei ajunge sus!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încă din primele zile ale acestei săptămâni vei face ravagii în jurul tău în rândul sexului opus. Dai dovadă de mult șarm și ai întotdeauna vorbele la tine. Dacă ești singur, acest lucru îți poate aduce mulți admiratori, pe când dacă ești implicat într-o relație, îți poți etala aptitudinile de comunicare în afaceri sau carieră.

Chiar dacă ai toate șansele să fii remarcat la locul de muncă în această săptămână, există și riscul să pierzi o sumă de bani importantă. Capeți faimă, dar rămâi cu buzunarele goale din cauza faptului că te lași foarte ușor manipulat. Cei din jur s-ar putea să nu îți fie toți prieteni, de aceea ai face bine să deschizi mai larg ochii.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă în zilele lucrătoare ale acestei săptămâni nu vei avea prea mult timp pentru dragoste, încearcă să profiți în weekend de compania partenerului de viață. O mini-excursie la munte sau un city-break în afară sunt doar două dintre ideile romantice cu care ai putea să îl surprinzi!

Săptămâna aceasta pot apărea numeroase oportunități financiare și profesionale, trebuie doar să fii atent să nu le ratezi. Cel mai probabil este vorba de un interviu, de un nou loc de muncă sau de o proiect individual care are șanse mult mai mari acum decât alte dăți. Trebuie să profiți de șansă!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei avea parte de o săptămână intensă pe plan sentimental, însă asta nu înseamnă neapărat lucruri bune. Se poate ca o ceartă cu partenerul de viață, cu o rudă apropiată sau cu unul dintre copii să îți schimbe total părerea despre acea persoană. Cu toate acestea, dacă ești singur și complet liber, vei avea parte de câteva zile extrem de pasionale alături de cineva pe care l-ai întâlnit întâmplător.  

A sosit momentul să te gândești mai resposabil la viitor și să îți faci planul de bătaie în ceea ce privește obținerea unui venit mai mare. Ai face bine să ții cont de sfaturile unei persoane cu mai multă experiență de viață ca tine și în care ai încredere.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este nevoie de o mai mare apropiere între tine și partenerul tău de viață pentru a putea să vă deschideți complet unul în fața celuilalt. Se poate ca amândoi să aveți o reticență cu privire la a vă dezvălui vulnerabilitățile, de aceea trebuie să fiți o echipă și să vă ajutați reciproc. Astrele sunt de partea ta și îți dau mai mult curaj decât de obicei pentru a aborda subiecte delicate.

Situația ta financiară nu va suferi nicio modificare în această săptămână. În schimb, vei reuși să te faci din ce în ce mai plăcut și admirat la locul de muncă. Dacă ești mulțumit de viața ta profesională și de veniturile tale, nu ezita să începi să te concentrezi pe relații și pe mai multă distracție!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Pești(19 februarie - 20 martie)

Relația cu partenerul de viață funcționează excepțional, însă doar până ajungeți la bani. Se pare că din acest punct de vedere, diferențele dintre voi sunt enorme și nu reușiți decât foarte rar să vă puneți de acord. Dacă unul este prea cheltuitor și altul prea econom, atunci calea de mijloc ar fi ideală. Un ajutor specializat sau un sfat din exterior poate fi mai util decât ai crede!

Săptămâna aceasta vei fi nevoit să ajuți pe cineva cu o sumă de bani care nu e una foarte mică. Pentru că este vorba despre o persoană la care ții, atunci vei face tot ce ține de tine pentru a-i oferi suport. Vei strânge cureaua și te vei concentra pe economii, astfel încât să-ți poți ține promisiunea.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod